reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Tez trzymam kciuki. ewuniaf tak mnie właśnie naszło... czy nie studiowałaś może położnictwa na Katowickiej w latach 2004-2007 (czy jakos tak)? Moja przyjaciółka studiowała tam właśnie i tak sobie pomyślałam, że a nóż byłyście na tym samym roku...

reklama
Tak Kamea ja zaczęłam już studiować w 2003 tyle że urodziłam Kasie i miałam rok przerwy.... ale kończyłam w 2007 :) a kim jest twoja przyjaciólka???

Hej !!!

Dzieki za kciukasy!!!! uczyłam sie wczoraj pilnie ale teraz mam wrażenie ze nic nie pamietam:-D:-D:-D Egzamin o 15.... Moze jeszcze mi zdeąży coś dzisiaj do głowy wejść:-D:-D

A u was co słychać???

ewuniaf u mnie było zawsze tak, że jak miałam wrażenie, że nic nie umiem i panicznie sie bałam, to zawsze szło mi dobrze. Zaś, gdy szłam na koło czy egzamin na spokojnie, pewna swojej wiedzy-bywało różnie. No cóż, dziwna jestem;-)
Tak czy inczej, Tobie pójdzie napewno świetnie, nie ma innej opcji.
Dziewczyny jaka ja niewyspana jestem.... Muszę dzisiaj zwiększyc dawke kofeiny na chyba potrójną (mam nadzieję, że serce to wytrzyma) ;-)

hej Kamea!!! Ja też tak mam z tymi egzaminami!!!!

A co do niewyspania to u mnie tez kiepsko- znów poszaleliśmy z mężusiem do 1.00 przed telewizorem i teraz mi sie oczy zamykają. A prawdziwej kawy sie napić nie moge bo Hania po kawie szaleje:-D

Oby twoja kofeinka pomogła!!!

reklama
Do góry