reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

bry ;-)

ewuniaf ;-) juz lepiej - dzieki

ja wczoraj bylam mega niewyspana choc polozylam sie przed 23:00..ale wczoraj taka pogoda byla :-(
a w tym sklepie to raczej drobnego AGD nie bedzie bo przypomnialo mi sie ze to sklep glownie dla lokali gastronomicznych - wielkie zmywarki, lady chlodnicze itp tez tam byly...

reklama
Witam sie!!!!
a tu znowu pustka.... ech...

Co u was dziewczyny??

My dzisiaj jakoś wyjątkowo wyspani- zadne z dzieci sie nie budziło:szok:
Kasia dzisiaj nie idzie do przedszkola wiec we czwórke dzisiaj w domku i pewnie za pol godzinki wyjdziemy do ogrodu poszaleć!!! Aha no i dzisiaj ide składać papiery o prace (musze sie przenieść bliżej domu bo do Brzegu jednak bedzie mi za daleko przy trojce maluchów)

Bry ;-)

ewuniaf ;-) ja tu rano looknelam i jak sie okazalo ze po moim wczorajszym wpisie nikt sie nie odezwal to...ucieklam :-) :-D

powodzenia w szukaniu pracy ;-) oby ze dwa z Twoich podan mialy wziecie - zebys wybrac prace mogla ;-) 3mam kciuki!!!

Moj Jasiek tez dzis do przedszkola nie poszedl bo pojechal z tata do okulisty do Wroclawia a potem jedzie na dlugi weekend do dziadkow ;-) do przedszkola wraca w poniedzialek ;-) :tak:

dziewczyny? a co robicie w jutro i w weekend???

my za tydzien czaimy sie na to - Zoo w Opolu ponownie zaprasza na nocne zwiedzanie

tylko nie wiem jak to logistycznie zrobic bo Monia po 20:00 idzie spac... w poniedzialek zadzwonie czy wejscie pozniejsze niz o 20:00 bedzie mozliwe... a moze Monie tez zabiore...kurcze - sama nie wiem... w kazdym razie chcialabym isc z Jasiem :tak:

dobra..spadam popracowac ;-)

Witam się i ja.
Wczoraj miałam szalony dzień, na nic nie miałam czasu.
Chwalę się, że w końcu zakończyliśmy przygodę z przychodnią dla wcześniaczków. Jeszcze pobrano wczoraj Kubusiowi krew dla oznaczenia wit. D3. Mam nadzieję, że wyniki będą dobre....
Przywieźli mi w końcu moje AGD, jeszcze tylko płyta gazowa i będzie komplecik. A na tego pana, który nas tak fajnie obsłużył w niedzielę złożę skargę. Wczoraj wyszło jeszcze kilka rzeczy świadczące o jego niekompetencji, facet naraził mnie na dodatkowe koszty, generalnie mnie wkurzył. Wczoraj chodziłam naładowana jak bomba atomowa.
A tak poza tym to weekendzik na horyzoncie. Kochane, byle do fajrantu:-)

Kamea ;-) dla kogo weekendzik dla tego weekendzik ;-) ja w piatek pracuje ;-) ale szat z tego powodu nie rozdzieram :-)

moje chlopaki wlasnie wracaja z Wrocka - byli u okulisty i teraz jada wyrobic okulary dla Jana... +3,5 i +3,25... i za 2 miesiace do kontroli i najprawdopodobniej wymiana szkielek... kolejny wydatek...ehhhh
ino dalej nie wiem co z tym zezem...:-( a moze okularki juz pod zeza tez sa dobrane...szkielka znaczy siem...?

rubi mój chrześniak też ma wadę wzroku, dosyć sporą (konkretnych wartości nie potrafie podać) no i ma też zeza. Jak założy okularki to nie widać nic a nic, że jedno oczko mu "ucieka", więc chyba te szkiełka już są pod to... Nie wiem, tak mi sie wydaje...

moze...nie bylo mnie w gabinecie to nie wiem ale jak poprzednio bylismy calym stadem to pani dr mowila tylko o wadzie a o zezie nic...

przeslucham R jak wroca do domu ;-)

wiesz co, chyba nie zrozumiałam Twojego poprzedniego "przekazu";-) Myślałam, że zastanawiasz się czy okularki korygują wizualnie zeza, a Tobie chodziło o to, że zastanawiasz się czy okulista zdiagnozował u Jasia zeza...:baffled: Chyba nie byłąm w temacie...:baffled:

Kamea ;-) u Jasia tego zeza nie zawsze sie zobaczy...glownie wieczorami wychodzi jak Jasiek ma juz zmeczone oczy... a u okulisty zawsze z rana bylismy...

no a ze u mnie w rodzinie z zezem problemow nie bylo to nie wiem z czym sie to je ;-)

reklama
Witam sie wieczornie.... Widze ze tu dziś tematy zdrowotne znowu. Nie mam doświadczenia z zezem wiec niebardzo moge służyć jakąkolwiek radą:no:

U nas dziś totalnie zabiegany dzień był- na tyle zabiegany ze nie zdążyłam pojsc z papierami do szpitala.... :wściekła/y:no ale nic podanie o prace napisane wiec może w piatek sie uda. W sobote wyjezdzamy z Michałkiem do Warszawy na zabieg. Właśnie dzwonili do mnie dzisiaj z kliniki potwierdzić czy przyjedziemy. Kurcze ale sie boje.....

No nic zycze wam babeczki miłego wieczorku!!! JUtro wolne:-)

Do góry