reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

ona ;-) dobrze przeczytalas - nawet jak sie sterydy bierze doustnie to nie powinno sie opalac a co dopiero jak aplikuje sie na skore...

no i gratuluje optymizmu ze alergie macie juz za soba... bardzo krotko stosowalyscie preparat mlekozastepczy...widac co lekarz to inna szkola

spadam spac
do jutra

reklama
Witam poniedziałkowo!!!

Dzisiaj coś nam dzieci nie dały pospać za bardzo.... Najpierw Kasia wołała- jeszcze zanim my sie położyliśmy, potem Michał sie obudził (bo ja ciem piciu), na koniec Hania- nie wiem czemu dziś wszyscy tak źle spali:no: Mam nadzieje ze maluchy nadrobią do w ciągu dnia.....

Zycze wszystkim miłego poniedziałku!!! Przydałoby sie troche słonka:-)

Witam się i ja.
Weekend przeleciał jak z bicza strzelił. W ogóle nie odpoczęłam, nie wyspałam się... W sobote Kuba urządził pobudkę o 6:19:wściekła/y: W związku z tym od rana już myślałam o tym jak to wieczorem wcześniej sie położe... A tu wieczorem, sąsiedzi zaprosili nas na grilla. Rezultat-poszłam spać o 2 w nocy. O 7 rano znowu pobudka. Po obiedzie wypad do Opola w poszukiwaniu sprzętu AGD. Znaleźliśmy sprzęt, chcieliśmy zamówić, była akurat 19:40 (sklep otwarty do 20:00), sprzedawca powiedział, że trzeba się sprężyć bo o 19:50 zamykane są kasy. Zamiast zabrać się za wystawienie rachunku to zaczął bełkotać o możliwości wykupienia dłuższej gwarancji i takie tam pierdoły. W rezultacie facet nie wpisał do zamówienia zmywarki, gdy K. to zauważył od razu poleciał z tym do niego. Ale było juz po 19:50, kasy zablokowane, system zablokowany, informatyka brak. W rezultacie specjalnie musimy przyjeżdżać po zmywarkę, bo to co zamówilismy przywiozą nam do domu, a zamówienie już poszło do systemu. Myślałam, że uduszę faceta!!!!
A dzsiaj o 3:20 Kuba zarządził pobudkę, na godz. 6 do pracy, po pracy od razu do lekarza... żyć nie umierać... Byle do środy... Mam nadzieję, że nie zasnęłyscie przy czytaniu tego mojego marudzenia...
A tak na marginesie dzisiaj mamy rocznicę ślubu. Zapowiada się wyjatkowo romantyczny wieczór-K. w pracy, a ja pewnie zalegnę w łóżku usypiając juniora ;-)

Kamea to nieciekawie...
Ja chyba tez bym udusiła faceta jakbym przez niego nie zdążyła zapłacić, czy coś:wściekła/y::wściekła/y:
Mam nadzieje ze bedziesz zadowolona z nowej zmywarki!!! My jesteśmy zachwyceni naszą nową lodówą!!! Jak dotąd nie zabraklo nam w niej jeszcze miejsca:-D
Współczuje pobudek!!! Ostatnio wiem coś o tym...
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu:tak: smutno ze bedziesz sama w ten wieczór... spokojnego dnia w pracy!!!

Bry ;-)

Kamea ;-) a macie wybrany model tej zmywarki? jak nie to podjedzcie do sklepu na Niemodlinskiej - tak jest AGD w II gatunku...masz gwarancje i wsio ino sprzet ma drobne wady - a to jakas rysa, zadrapanie...np. moja zmywarka przez to ze dolna listwa odpada to kosztowala chyba ze 300-400 zł mniej ;-)
brat kumpeli kupil lodowke - taka wielka z podajnikiem sokow i innymi bajerami 700zł taniej bo lodowka miala ryse z boku na calej dlugosci (z gory na dol) ale kupil taniej a lodowke wcisnal tak ze rysa jest od sciany i nic nie widac :-) ;-)

no ale nie ma co tam jechac jak potrzebujesz konkretny model bo tam sie jedzie i sprawdza co jest - jak pasi to bierzesz i tyle ;-)

a tak w ogole to boli mnie glowa, chce mi sie spac i zaraz wstaje robic sobie 2 kawe majac swiadomosc ze kawa na mnie nei dziala :-( ale nadzieja matka glupich - moze druga kawa mnie na nogi postawi???

si ju

aha...

Kamea ;-) najlepszego z okazji rocznicy ;-) :-*

W pracy znowu mały dzień dziecka - kier. ma urlop,a le robote i tak trzeba zrobić, no bo sama się nie zrobi, ale psychicznie jakoś tak lepiej...;-)
Model wybraliśmy już, ale nie ze wzgledu na firmę czy coś tylko na funkcję jakie zmywarka posiada, wiec gdybym znalazła jakąś inną zmywarę o tych samych parametrach i funkcjach byłoby ok. Zmywarka i tak idzie pod zabudowę... Jutro jedziemy na kolejną kontrolę i może jak się wyrobimy to podjedziemy tam.
Dziewczyny dzieki za życzonka:-)
rubi może stanie się cud i kawa zadziała w końcu.:tak:

Arco ;-) sklep jest miedzy straza miejska a tym komisem na roku Niemodlinskiej i Spychalskiego... drobnego sprzetu AGD nie widzialam ale tez sie nie rozgladalam za czyms takim...

tu dziewczyny macie namiary - sobie dryndnijcie i bedziecie wiedzialy co i jak ;-)

Opole:
ul.Niemodlińska 11
tel. 77 457 00 57

tylko pytajcie o II gatunek ;-)

reklama
Hej!!!

Rubi może i my zajrzymy do tego sklepu :) Jak tam w pracY?? I jak nastrój -lepszy troszke niż pare dni temu??

Ja dziś wyjątkowo niewyspana... nie wiem już chyba mam stres przed sobotnim zabiegiem Michałka....

Zycze wszystkim przyjemnego słonecznego dnia!!!:-)

Do góry