reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Kamea ja tez już kolekcje siwusów posiadam:-D:-D:-D
a co do dr Popiołek to wiem że dosc sporo czasu każdemu pacjentowi poświeca i bardzo dokładnie rodzicom problem wyjaśnia wiec rzeczywiscie lepij być dużo wczesniej!!!
A do Chiormedu idziecie czy na Kielecką (bo chyba tam ma prywatny gabinet?)
TatusiuHunterka zadzwonie wieczorem do naszej niani i podpytam czy chce kolejne dziecko:-) ja teraz w domu z maluchami wiec niania możliwe ze wciaz bez pracy....

reklama
wlasnie dzwoniam i niestety ma jakies 1,5 roczne dziecko teraz.... wiec drugiego raczej nie wezmie -przykro mi, innych nian z doswiadczeniem i sprawdzonych nie znam...

Witam się skoro świt!:-)
rubi ty to szczęściara jesteś!
ewuniaf, właśnie tak myślałam, żeby wyjechać z domu najpóźniej o 15:30, bo do Opola mam ponad 30 km i po drodze muszę 2x pokonać ruch wahadłowy, bo roboty drogowe na trasie Ozimek-Opole:-( Tak jak piszesz, jedzimy na Kielecką. Już po rozmowie telefonicznej zauważyłam, że dr dużo uwagi poświęca małemu pacjentowi.Przez telefon już zrobiła z nami wstepny wywiad i sama od siebie (bo wcale o to nie pytałam) szczegółowo wyjaśniła mi jak mam dojechać na ową ul. Kielecką;-) Zapowiada się obiecująco, jestem ciekawa tej wizyty, chociaż trochę też sie boję co usłyszę. Najlepsze jest to, że jak dr odebrała telefon to pomyślałam, że to facet-jej mąż. Dobrze, że nie zdąrzyłam nic "mądrego" powiedzieć.
A dzisiaj w pracy mam mały "dzień dziecka". Kierownik jedzie w delegację, więcej trochę lajtowo będzie-mam nadzieję;-)

Ostatnia edycja:
Kamea ;-) no glos dr P ma...zaskakujący ;-) no i potwierdzam - tlumaczy po ludzku co i jak a mi nawet rysunek zrobila ;-)

dobra... czas na kawe ;-)

wiecie ze wczoraj o 21:10 moje OBA dziecki spaly :szok: :-) no ale nie pomoglo mi to we wczesniejszym skoku do wyrka :-( nim sie poogarnialam to byla...23:30 :-(
a obudzilam sie przed budzikiem - o 5:38 :szok:

no i kaleka jestem :-( nowe buty = w polowie drogi do pracy jszlam jak paralityk...jedna noga - pieta a druga noga na gorze.... kurcze..czemu moje nogi nie potrafia sie dogadac z zadnymi butami????? :-( :-( :-(

spadam po plaster i kawe ;-)

hej!!!

Rubi wspolczuje poobcieranych nóg(wiem coś o tym bo mi tez ciezko dobrac buty ktore nigdzie nie cisną i nie uwierają ) smacznej kawusi zycze>

Kamea no to trzymam kciuki za udaną wizyte u dr P.:tak: no i obyscie sie za dlugo nie wyczekali w kolejce!!!!!!

Mój Michał ogląda Elmo a ja próbuje sie ogarnąć :) czekam na tel od meza bo ma zaraz dzwonic do wychowawczyni Kasi i pytać jak sie ma nasza pociecha :)

MIłego dnia dla wszystkich!!!

Ale mnie tu dawno nie było, jeszcze jak tutus hunterka miał problem z dusznościami synka:] I jak mały? Zdrowy?
ewuniaf mąz zadzwoni i pewnie powie, ze Kasia opalona, rozczochrana, ma dwa nowe siniaki i uśmiech od ucha do ucha:D

Gimpelka dzwonil i mowil ze zKasia rozmawial!! Powiedziala z kim dzieli pokoj , ze leki bierze, ze jest super, ze własnie do Wisly na wycieczke jadą i ze troszke teskni:szok:

reklama
Do góry