reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Ja jestem na diecie pt. "MŻ" czyli mniej żreć;-) Ale trudna to dieta przy moim K.,który ciągle podsuwa mi chipsy, paluszki, batony i tony ciastek... Mam bardzo słabą wolę w tej kwestii i ciężki mówić nie, ale staram się...

hej kobietki .
Mnie dość dawno nie było .
Nie mam jeszcze osobistego netu jeszcze cały czas pod górkę mamy ,załatwiamy kredyt hip. i nie wiem czy coś z tego wyjdzie ,głowa wielka pomysłów mało.
KOSZMAR MOWIE WAM .
ALE NIE Będę Wam SMĘCIĆ .

U NAS dziś słonecznie choć wczoraj padał deszczyk.
Ale fajnie zielono sie po nim zrobiło.
Karol przynosi mi tony fikołków innych pachnidełek kwitnących .
Cieszy sie z tego jak nie wiem.

Byliśmy na spacerze choć krótko JULEK wpadł do kałuży i na tym sie skończył nasz spacer teraz śpi.:happy2:

hejo ;-)

a ja widze ze za oknem robi sie...buuuuuuuuu znow bedzie padac i znow zmokne :-(
prosze skonstruowac jakies cos przeciwdeszczoew na matke pchajaca wozek i prowadzaca starszaka za reke...

sloooonka!!!!!!! ciepełka!!!!!!!!!!!

hejo ;-)

prosze skonstruowac jakies cos przeciwdeszczoew na matke pchajaca wozek i prowadzaca starszaka za reke...

sloooonka!!!!!!! ciepełka!!!!!!!!!!!

Jak jesteś w Zakopcu to tam sprzedają takie fajne żółte peleryny :) Polecam, niejeden turysta już się przekonał nad jej wyższością względem zwykłych kurtek przeciwdeszczowych. Jest jednak jeden szkopuł, o ile w górach dużo ludzi to nosi to nikt nie zwraca uwagi, natomiast jak to założysz na naszych nizinach to możesz wyglądać trochę głupio. Żeby była jasność, nie że tylko Ty, każdy w tym wygląda głupio, ale jak to mawiają, albo piękno albo użyteczność ;)

Hej Dziewczyny i Chłopaki:-)
Pustki świecą, bo wiosnę czuć:-). My z Aluśkiem też każdą wolną chwilę spędzamy na dworze:-)
Kamea kurcze chciałabym ważyć tyle, co Ty:-p, ale u mnie to dopiero brak silnej woli:-(
Rubi może Ty coś takiego opatentujesz, Ty masz zawsze fajne pomysły:-)

Bry ;-)

ja na patenty czasu nie mam :-(

a dzis mnie prosze nie szukac bo lece z dzieckami do pulmonologa ;-)
milego weekendu ;-)

reklama
Agita, witam:-)
Jezeli wzrok mnie nie myli, a Twój suwaczek nie kłamie, to Aluś ma dzisiaj urodzinki!
Sto latek Alusiu, fajnych prezentów i grzecznych rodziców!:-)

Do góry