reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Czesc dziewczyny.Ale zem sie naczytala co pisalyscie..hu hu troche tego jest.Ale sie nie wypowiadam...bo brak mi slow do tych facetow niekiedy :szok: Ale dzis pogoda okropniasta,ze nawet z lozka mi sie nie chcialo wstac.Jakas depresje mam przez to wszystko i najchetniej to bym wypila pol litra na raz i poszla spac...najlepiej do czasu az zaczne rodzic :cool2:

Pozdrawiam :-)

reklama
ja mam mieszkanie na wrocławskiej :-p

Przejrzałam ambitnie juz wszytkie oferty domow i mieszkan jakie sa w necie :-D Gangster spi to co tu robic :-p

Rubi staruszki juz masz, moje najstarsze dziewczynki maja po 10 i 9 latek, Fenus miał 14,5 roku jak odszedł 30 wrzesnia :-(.
Carlo do jakiejs hodowli pojechał?

Ja mam mieszkanie na Malince niby 54 m ale pokoje 2 tylko....noi nas 4 ( 5 z kotem) i też chętnie sprzdałabym albo zamieniła na wieksze do remontu....ale moj M niestety tak kocha to mieszkanie , że ciągle mi tłumaczy że kasy narazie za mało itp. A drugie mam na Kośnego , 88 m i 3 pokoje w tym jeden ogromny i z niego można 2 zrobic. Mama moje mieszka tam ale M twierdzi że on się z mamą nie zamieni bo tam są złe widoki i wogóle starzy ludzie wokoło i mało słońca wpada do mieszkani.....więc się gnieciemy w bloku.

hej

rubi nawet jeśli kupisz mieszkanie u dewelopera to też masz czynsz, trochę to smieszne bo jakby nie było mieszkanie jest Twoje a i tak za nie miesięcznie płacisz maskara no ale u nas niestety tak jest, teraz to tylko mieć domek tam opłata jest roczna no i oczywiście oprócz tego opłaty bieżące-- tak mi się wydaje

Aniulka dobrze mowisz, w domku jest podatek gruntowy (kwota max z 500zł wychodzi przewaznie :tak:) raz na rok :tak:, jeszcze mozna płacic w ratach :-). Oczywiscie podatek gruntowy w mieszkaniu tez jest :wściekła/y:, bo blok stoi tez na gruncie :wściekła/y:, to sa nizsze opłaty ok 100 rocznie.

Amelkowa ;-) bedzie lepiej - niech sie tylko znow slonce pokaze ;-) i niech jutro wszystko bedzie w kazdym szczegole po Twojej mysli ;-)

ja jestem po malej awanturce z malzem... gadalam ze szwagierka ponad godzine - omawialysmy co mam jej na allegro kupic... no wiec mam zadanie kupic niemal wszystko... od lozeczka po gatki poporodowe ;-)
no i malz sie obudzil jak sie dowiedzial ze kupijemy posciel za 29 zl. - stwierdzil ze pewnie bez atestow, ze pomacac nie mozna i takie tam... ehhh... ale juz przeszlo ;-)

Marcik - Carlo mieszka tu - http://www.fortunamoravia.eu/site_english/mohners_peppermill.htm
wlasnie urodzily mu sie dzieciatka w tej hodowli ;-)

a jesli chodzi o czynsze to powracam do wersji "mieszkanie z rynku wtornego". na dom w Opolu nas nie stac a na wies juz nie chce....

zmykam... jutro kompik jedzie na przeglad wiec nie wiem kiedy sie znow zaloguje - mam nadzieje ze nic nie popsuja ze stronka BB bo nie pamietam hasla do profilu...

buzki ;-)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry my juz truptamy z Kubciem od 5 rano :-p

Dzisiaj sami, tylko dziadek (tato) nas odwiedzi :tak:, babcia na wyjezdzie, TZ wczoraj wieczorem wypadł pilny wyjazd, wiec bedzie dopiero jutro rano i wieczorem jutro znowu musi jechac :-p - wiec cisza i spokoj w domu :-D

Amelkowa ja cie podziwiam, ze ty na L4 nie poszłas :tak:. Fakt, ze mi np premia czesciowo przepadała i wypłata była ok 200zł nizsza, ale oszczedzałam na kosztach dojazdu i było mniej wiecej tak samo :tak:. Super, ze taka dobrana z was para :-) my to dwie zarazy, ale jak co do czego to jeden za drugim murem stoi :cool2:

Rubi nic sie nie przejmuj, nowe hasło jak cos na meila ci wysla :-):tak:. Fajnie, ze geny Carlo sie "nie marnują" :-)
Mieszkanka z rynku wtornego nie sa złe, moja babcia kupiła po babce architekt i wiesz jaki ma wypas :-p

witka ;-)

kochany synek zaczal sie drzec "mama" o godz. 5:58 :-( nie zeby to mialo jakies znaczenie w sobote.... :-/
po chwili doszedl do wniosku ze jest "piekielnie glodny" - wstalam zrobilam sniadanie a ta mala gadzina poprobowala i stwierdzila ze wszystko dzis bedzie jadl wieczorem - sniadanie, obiad i kolacje...
jego dzisiejsze sklonnosci do wyglupow nie wroza nam owocnej wspolpracy... chyba juz zmeczeni soba jestesmy... ja na bank...

ide pobuszowac w necie w poszukiwaniu lozeczka, rozka i innych cudow wiankow ;-)

aha... Marcik? dlaczego pytalas o Dunczyka? rase zmienic chcesz?

reklama
Pytałam bez powodu, tak mi sie ostatnio o nim przypomniało :-), ze sobie sprowadzałas a Dunce ze swojego kennelu dzidzie słałas :tak:

Ja to matka roku jestem :-p
Zamowiłam dla Kubcia prezenty na dzien dziecka i zapomnałam o tym:zawstydzona/y:, dzis mi sie przypomniało:-p, biegusem leciałam zajrzec na poczte czy z przelewami ok, czy doszły i czy przesyłki wysłali :-p. Uffffff wszystko gra :tak:, w poniedziałek powinni dostarczyc :-)
Kupiłam mu dwie zabawki aby podwyzszyc ADHD:szok::-D lub na co licze zmeczy sie szybko przy nich i bedzie grzeczniutki :-p:cool2:

Rubi znalazłas materacyk?

Do góry