reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Bry ;-)

Tatusiu Hunterka - zrobilam wywiad...zlobek na Barlickiego ma dobre notowania ;-) kolega stwierdzil ze to nalepszy złobek (sie wie...jego dziecko chodzi do najlepsiejszego ;-))

Dzięki za info. Ja też mam same dobre opinie, dodatkowo to wiecie jak jest teraz ze żłobkami publicznymi, prawie trzeba całować po nogach, że przyjęli...
Niedługo będę się zastanawiać jak z żoną to przeżyjemy oddając go tam :szok:

A teraz z innej beczki - czy są jakieś mamy czy tatusiowie z zwm-u? W kwietniu mój junior będzie pod moją baczną opieką i chętnie z kimś pogadam podczas spacerków na osiedlowych alejkach :blink:

Miłego dnia wszystkim!

P.S. Trzeba zmienić tytuł tego działu forum!!! Nie można tkwić w stereotypach, że na takie fora wchodzą wyłącznie mamusie :-) Proponuję dodać "Opolan".

Ostatnia edycja:
reklama
czesc :)
jestem mloda mamą 3msc coreczki, mieszkam w opolu i nie mam jako tako kolezanek dlatego pomyslalam,ze zaloguje sie tu..moze nawiaze tu jakies znajomosci. :)

Ostatnia edycja:
hej favola ;-)

witaj i zapraszamy na plotki ;-)

gdzie mieszkasz??? mam nadzieje ze gdzies blisko centrum ;-) no i napisz cos wiecej o Was ;-)

niestety mieszkamy na dalekim zaodrzu, aczkolwiek czeka nas przeprowadzka wiec niewiem gdzie wynajmiemy ale chyba jednak najbardziej jestem przywiazana do zaodrza :)spokoj,zieleń.
Mam 23 lata. urodzilam przez cc, corka byla duza.4360 i 58cm
Pomyslalam,ze zaloguje się Tu bo to jedyne forum chyba gdzie mozna popisac z babkami z opola.
Czesto spotykacie sie na zywo?
Pewnie tak :)

czesto :-)
sporo dziewczyn na Malince mieszka, dzieci razem do zlobkow chodza...

to kiedy sie z nami spotkasz?

malinka powiadasz...planujemy przeprowadzkę wiec moze cos znajdzie się na malince. Aczkolwiek jednak wolę zaodrze. Kiedy się z wami spotkam? nie mam pojecia..Teraz pogoda nie dopisuje więc nie zapuszczam się do miasta nie moglabym na dworze nakarmic małej, ale widzę też,ze jestem jedyna z takim małym dzieciaczkiem :(

ja tez lubie Zaodrze choc teraz to by mi chyba do BBdziewczyn za daleko było :-/
pogoda faktycznie niezbyt przyjemna ale to juz kwestia czasu i zrobi sie zielono, słonecznie i cieplutko ;-) juz za tydzien zmiana czasu ;-)
moze zrobimy sobie jakies BB-spotkanko w ZOO ;-)

takich malych dzieci nie mamy " w skladzie" ale cycoholiczki sa... moja nadal na (.) Twoja Małgosia tez???

Niestety nie, ma skaze a ja nie umiem zyc bez nabialu wiec zostala na mm.

zoo.fajnie ale za dlugo. samo dojscie mi zajmie szmat czasu...mzk nie jezdze,,auta nie mam.
poki co musze sie oswoic z nowa sytuacja zyciowa :p
eciaz przezywam...ale z czasem mysle,ze nawiedze was :)

jestem troche przewrazliwona...moze dlatego,ze to pierwsze dziecko

reklama
favola ;-) jestes przewrazliwiona ;-) :tak:
ja tez autem nie jezdze, mzk mnie wkurza wiec...smigam za wozkiem pieszo ;-) i mam osiagi niezłe ;-) z Centrum do WCM na Witosa w niecale 40 minut dolece ;-)
z zaodrza dotrzesz na wały na kanale Ulgi i przez wyspe juz w zoo jestes ;-) a dla Małgosi zdrowo bo tam duzo drzewek i tlenu :-)
a ze szmat czasu.... jak spacerujesz z wozkiem dookola bloku to tez Ci to troche zajmuje ;-)

ide bo mi sie dziecki o gazetka z Kauflanda bija :-D

milej niedzieli ;-)

Do góry