reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Bry ;-)

Tatusiu Hunterka - zrobilam wywiad...zlobek na Barlickiego ma dobre notowania ;-) kolega stwierdzil ze to nalepszy złobek (sie wie...jego dziecko chodzi do najlepsiejszego ;-))

Dzięki za info. Ja też mam same dobre opinie, dodatkowo to wiecie jak jest teraz ze żłobkami publicznymi, prawie trzeba całować po nogach, że przyjęli...
Niedługo będę się zastanawiać jak z żoną to przeżyjemy oddając go tam :szok:

A teraz z innej beczki - czy są jakieś mamy czy tatusiowie z zwm-u? W kwietniu mój junior będzie pod moją baczną opieką i chętnie z kimś pogadam podczas spacerków na osiedlowych alejkach :blink:

Miłego dnia wszystkim!

P.S. Trzeba zmienić tytuł tego działu forum!!! Nie można tkwić w stereotypach, że na takie fora wchodzą wyłącznie mamusie :-) Proponuję dodać "Opolan".

Ostatnia edycja:
reklama
czesc :)
jestem mloda mamą 3msc coreczki, mieszkam w opolu i nie mam jako tako kolezanek dlatego pomyslalam,ze zaloguje sie tu..moze nawiaze tu jakies znajomosci. :)

Ostatnia edycja:
hej favola ;-)

witaj i zapraszamy na plotki ;-)

gdzie mieszkasz??? mam nadzieje ze gdzies blisko centrum ;-) no i napisz cos wiecej o Was ;-)

niestety mieszkamy na dalekim zaodrzu, aczkolwiek czeka nas przeprowadzka wiec niewiem gdzie wynajmiemy ale chyba jednak najbardziej jestem przywiazana do zaodrza :)spokoj,zieleń.
Mam 23 lata. urodzilam przez cc, corka byla duza.4360 i 58cm
Pomyslalam,ze zaloguje się Tu bo to jedyne forum chyba gdzie mozna popisac z babkami z opola.
Czesto spotykacie sie na zywo?
Pewnie tak :)

czesto :-)
sporo dziewczyn na Malince mieszka, dzieci razem do zlobkow chodza...

to kiedy sie z nami spotkasz?

malinka powiadasz...planujemy przeprowadzkę wiec moze cos znajdzie się na malince. Aczkolwiek jednak wolę zaodrze. Kiedy się z wami spotkam? nie mam pojecia..Teraz pogoda nie dopisuje więc nie zapuszczam się do miasta nie moglabym na dworze nakarmic małej, ale widzę też,ze jestem jedyna z takim małym dzieciaczkiem :(

ja tez lubie Zaodrze choc teraz to by mi chyba do BBdziewczyn za daleko było :-/
pogoda faktycznie niezbyt przyjemna ale to juz kwestia czasu i zrobi sie zielono, słonecznie i cieplutko ;-) juz za tydzien zmiana czasu ;-)
moze zrobimy sobie jakies BB-spotkanko w ZOO ;-)

takich malych dzieci nie mamy " w skladzie" ale cycoholiczki sa... moja nadal na (.) Twoja Małgosia tez???

Niestety nie, ma skaze a ja nie umiem zyc bez nabialu wiec zostala na mm.

zoo.fajnie ale za dlugo. samo dojscie mi zajmie szmat czasu...mzk nie jezdze,,auta nie mam.
poki co musze sie oswoic z nowa sytuacja zyciowa :p
eciaz przezywam...ale z czasem mysle,ze nawiedze was :)

jestem troche przewrazliwona...moze dlatego,ze to pierwsze dziecko

reklama
favola ;-) jestes przewrazliwiona ;-) :tak:
ja tez autem nie jezdze, mzk mnie wkurza wiec...smigam za wozkiem pieszo ;-) i mam osiagi niezłe ;-) z Centrum do WCM na Witosa w niecale 40 minut dolece ;-)
z zaodrza dotrzesz na wały na kanale Ulgi i przez wyspe juz w zoo jestes ;-) a dla Małgosi zdrowo bo tam duzo drzewek i tlenu :-)
a ze szmat czasu.... jak spacerujesz z wozkiem dookola bloku to tez Ci to troche zajmuje ;-)

ide bo mi sie dziecki o gazetka z Kauflanda bija :-D

milej niedzieli ;-)

Do góry