reklama
Witaj favola:-)
Akurat Mój synek jest na Nutramigenie też od 6 tygodnia życia a za miesiąc robimy prowokację, być może przejdziemy już na mleczko:-)
A chodziliśmy do przychodni na Kościuszki, bardzo miła atmosfera i nie było problemu z jakimikolwiek skierowaniami, czy to alergolog, czy laryngolog, czy poradnia rehabilitacyjna, czy też neurolog
Natomiast co do tego, że masz najmłodszą dzidzię to fakt, ale to przecież jeśli chcesz to Ci doradzimy co nieco i powiemy jak to było U Nas - troszkę bardziej doświadczonych mam:-)
A co do wieku, to nie bardzo rozumeim dlaczego miałabyś się z Nami nie dogadać. U Nas rozpiętość wiekowa z tego co pamiętam to od ok 25 wzwyż:-) i jakoś ja nigdy nie odczuwałam różnicy "wieku":-)
Akurat Mój synek jest na Nutramigenie też od 6 tygodnia życia a za miesiąc robimy prowokację, być może przejdziemy już na mleczko:-)
A chodziliśmy do przychodni na Kościuszki, bardzo miła atmosfera i nie było problemu z jakimikolwiek skierowaniami, czy to alergolog, czy laryngolog, czy poradnia rehabilitacyjna, czy też neurolog
Natomiast co do tego, że masz najmłodszą dzidzię to fakt, ale to przecież jeśli chcesz to Ci doradzimy co nieco i powiemy jak to było U Nas - troszkę bardziej doświadczonych mam:-)
A co do wieku, to nie bardzo rozumeim dlaczego miałabyś się z Nami nie dogadać. U Nas rozpiętość wiekowa z tego co pamiętam to od ok 25 wzwyż:-) i jakoś ja nigdy nie odczuwałam różnicy "wieku":-)
Warzywa i owoce dawałam powoli po skonczeniu 4 miesiąca ale uwaznie obserwowałam. Np na początku Aleks nie jadał gruszek, groszku, malin i owoców leśnych i pomidorów bo po nich zaraz miał reakcję alergiczną. Gluten też dopiero wprowadzać zaczęliśmy jak Mały skończył 10 miesięcy. Na dzień dzisiejszy Aleks jest na Nutramigenie i jest uczulony na przyprawy. Może jeść tylko sól i cukier póki co. Do reszty organizm się przyzwyczaił. A jeszcze jeśli mogę doradzić to nie wiem czy robiłaś swojej dzidzi badanie krwi, bo Aleks jak wykryto alergię to miał na tyle ilne objawy, że nawet miał anemię - co się czesto zdarza.
hej kobitki
Flavola ja też chodzę na Waryńskiego i jestem ze wszystkich oprócz chyba dr. Kraszewskiej zadowolona... może zmień lekarza bo przecież tam jest kilku....Ja zapisana jestem do Pogorzelskiego. Nigdy tam nie miałam problemu dostawaniem skierowan, długo jest czynne i przy przychodni dla dorosływch więc jak dla mnie plusów dużo....ZAWSZE lekarze mi Olę badają przed szczepieniem więc szczerze jestem w szoku o czym Ty piszesz......a do kogo chodzisz?
Ps. A co do wieku. i nie możności dogadania się...to czuję się urażona ;-) Że niby co? Za stare na gadanie jesteśmy cz7y jak??Noi przecież nasze maluchy też nie dawno miały kilka miesięcy....sklerozy nie mamy....więc spoko...pamiętamy jeszcze co nie co......;-)
Flavola ja też chodzę na Waryńskiego i jestem ze wszystkich oprócz chyba dr. Kraszewskiej zadowolona... może zmień lekarza bo przecież tam jest kilku....Ja zapisana jestem do Pogorzelskiego. Nigdy tam nie miałam problemu dostawaniem skierowan, długo jest czynne i przy przychodni dla dorosływch więc jak dla mnie plusów dużo....ZAWSZE lekarze mi Olę badają przed szczepieniem więc szczerze jestem w szoku o czym Ty piszesz......a do kogo chodzisz?
Ps. A co do wieku. i nie możności dogadania się...to czuję się urażona ;-) Że niby co? Za stare na gadanie jesteśmy cz7y jak??Noi przecież nasze maluchy też nie dawno miały kilka miesięcy....sklerozy nie mamy....więc spoko...pamiętamy jeszcze co nie co......;-)
hehe no dobra troche zbyt krytycznie podeszlam do tej sprawy poprostu mam znajomą 28latkę z dwojką dzieci i bardzo ciezko mi znalesc z nią kontakt, pozatym ona lubi się nieco wywyzszac bo wkoncu to doswiadczona matka a ja jestem takim młodym łepkiem.
mam nadzieje,ze nie nawijacie non stop o dzieciach przy spotkaniach
mam nadzieje,ze nie nawijacie non stop o dzieciach przy spotkaniach
haha jestem mloda mam tylko 23 lata i jestem dosc dziwną osobą bo mam bardzo specyficzny humor i na pierwszy rzut oka nie wygladam na milą osobe wiec trudno nawiazac mi jakiekolwiek znajomosci no i przedewszystkim szukam kolezanek nie do gadania o kupach,srakach tylko wkoncu do oderwania się od dzieci
no tak zapomniałam napisac...chodze do dr byrskiej
no tak zapomniałam napisac...chodze do dr byrskiej
Wiesz co to ja jej nie znam, ale może to własnie ta Byrska a nie Kraszewska jest taka dziwna.......Jedna tam własnie jest jakas z kosmosu......zmień na Pogorzelskiego - ona zawsze własnie takie naturalne metody stosuje albo jest taka starsza ale nie pamiętam jak się nazywa, też jest spoko chociaż stara jest i nie mam pewności czy dowidzi :-) A w gruncie rzeczy jestem zadowolona z Waryńskiego, tyle że Ola nie ma żadnych problemów .....i prawie nie choruje.
Wiesz co , tutaj najczęściej gadamy o kupkach, chorobach, itp....no tak jakoś od zawsze służyło forum do udzielania rad, pocieszania itp....
Wiesz co , tutaj najczęściej gadamy o kupkach, chorobach, itp....no tak jakoś od zawsze służyło forum do udzielania rad, pocieszania itp....
reklama
hmmm....najpierw chcialam napisac zem dinozaurzyca ale...gucio - nie liczy sie data urodzenia a to jak sie ktos czuje ;-) ja sie stara jeszcze nie czuje ;-)
a temat zupek i kupek tez potrafi byc wdzieczny ;-) tak jak fitnes, hodowla kielkow, psow czy walory smakowe skarpet ;-)
dobra... ide nie majacze juz ;-) si ju
a temat zupek i kupek tez potrafi byc wdzieczny ;-) tak jak fitnes, hodowla kielkow, psow czy walory smakowe skarpet ;-)
dobra... ide nie majacze juz ;-) si ju