reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
hu hu ha nasza zima zła,znów nas zasypało i gdzieś wszystkie laski wywiało.
Jak po świętach?
Zdecydowanie za szybko minęły:sorry2:

Aga2003 rozpakowałaś się już ,czy jeszcze się trzymasz?

ale tu pustki....
dziewczyny gdzie jesteście?? :sorry2::sorry2:

ja to bym na narty pojechała :-p czy ktoś może zaopiekować sie mimi brzdącami??
a najlepoiej jedźmy wszystkie z dzieciakami i kazda będzie miała co jakiś czas dyżur na pilnowanie przedszkola a reszta na stok :cool2::cool2::cool2:

bry ;-)

to ja sie na przedszkolanke pisze bo na nartach jezdzic nie umiem ;-)
prosze o podanie terminu i miejsca :-) i jeszcze prosze o znalezienie sponsora co wyjazd moj i moich dzieci oplaci ;-)

rubi skoro nie umiesz to najwyższy czas zacząć się uczyć a sponsora jakoś znajdziemy!!!!

Pamiętaj że berety mamy duże i pod kościołem we dwie coby nam cieplej było ustawić się możemy :D

haloooo gdzie reszta??
wyjechała na sylwestra czy cooo

Bry, pierwsza w Nowym Roku :-);-)

Wszystkiego dobrego dziewczyny w nowym 2011 roku :tak:

Anik mnie wołami na narty nie zaciągną :tak:. My z Rubi mozemy siedziec i pic grzance, a wy smigajcie po stoku ;-)

To i ja się witam w Nowym Roku - jako druga :-)
coś przeciagi straszne się robią na naszym forum
Dziewczyy gdzie jesteście??
chwalcie się jak spędziłyście sylwestra i czy macie jakieśpostanowienia noworoczne :-)

Ja żadnych postanowień nie mam bo nigdy nie dotrzymuję słowa :zawstydzona/y::-p więci po co je robić hie hie hie

a sylwestra spędziłam na domówce z rodzinką i bbbbaaaaarrrdzzzzooooo się z tego cieszę - nie zamieniłabym tej imprezy na żaden bal :rofl2::rofl2::rofl2:

wojtkowi wychodzą 4 zęby - :szok: koszmarnie się ślini, do tego puścił mu się katar i efekt jest taki że nie wiem czy jutro pójdzie do żłoba :baffled: zobaczymy dziś w nocy...

no nic czas na jakąś kolacyjkę,muszę iść z psem na siusiu i wskakuję do wanny :rofl2: paaa

Najlepszego, zdrowia i pracy :-) niekoniecznie ciezkiej ;-)

aga2003 - mam nadzieje ze juz sie rozpakowałaś :-) chwal sie dzidzią ;-)

reklama
Do góry