hej hej! a co tu nikt od soboty nie zagląda
Rubi ach ta Monia
Czyli zdrowa?
Arogo to dzieciaki dały pospać.
Aga witaj,ja niestety tu nie rodziłam,ale słyszałam dobre opinie.Tylko to znieczulenie,a raczej go brak
Ja miałam znieczulenie,ale sama z ostatniej dawki zrezygnowałam i się parte zaczęły.O ja durna
Ale moze faktycznie większe miałam parcie ,zeby szybciej urodzić.I tak jak Daggy pisze,przynajmniej przez kilka godzin odpoczęłam od bólu zanim przyszło to najgorsze
Arco no ja właśnie też bym musiała sie za segregację wziąść,ale pewnie skończyło by sie tak jak u ciebie
,więc nie ruszam
A ja w sobotę kolokwium nie miałam,bo przełożyli na tą sobotę
Nie wiem czy to lepiej czy gorzej,bo pewnie do soboty i tak nic nie skumam.
Za to wczoraj jako pierwsza w swojej grupie projekt oddałam,a i kilka osób sobie nafet go ofociło.Normalnie się jak prymuska czuję-tu wychodzą różnicę miedzy zaocznymi i dziennymi
Dziewczyny kiedy kofeina??
Agita trzeba się pożegnać,daj znać kiedy możesz.
No i na koniec pochwalę Maciunia,ze wczoraj mnie nie terroryzował i jak go połozyłam to odrazu zasnął i sie już nie "mamusiał".W szoku byłam,ze już nnawet się przytulac nie chciał
Bo w sobotę to nas obydoje na kolana powalił,ja za kolejnym razem jak mnie wołał,to krzycze z kuchni "Maciusiu śpij już,późno jest" a on "ale,ale ja się tylko psytulić jesce sciałem mamusiu"