reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Witam,
Magda my musimy sie skonsultować w sprawie jakiegoś szczepienia, które jest między 17 a 18 miesiącem życia, tego szczepienia w Anglii nie ma:no: A Patryk do teraz szedł według tego co jest w Anglii:tak:
Dominik przejdzie na to co jest w Polsce, bo tutaj jest szczepienie w wieku 5 lat, a w Anglii to samo w wieku 3 lat,. on go juz nie dostał w Anglii, więc dostanie w przyszłym roku:tak:

reklama
Arco :-) Monia chora i mam L4 do wtorku....własnie mnie małpa oblala/oplula woda.... dałam jej piciu piciu a ta nabrala do buzi i....matce na spodnie.....aaaaaaaaaaaaaa

Arogo a co to za szczepienie,bo ja już nie pamiętam? to 3 w 1 ? Ale coś mi świta,ze mysmy to mieli własnie po polsku a przy okazji szczepilismy na pneumo. Następne własnie za 3 lata.
Rubi wolne masz? edit : a juz wiem
Arco jakies 3,5 mniej,ale teraz waga stanęła w miejscu,więc motywacja mniejsza:baffled:

rubi to lepiej jej powiedz, żeby posprzatała:tak:
A Patryk dzisiaj ugryzł Dominika, oczywiście wtulił sie z wielką miłością i go dziabnął:szok: Dominik w ryk, my z R do Patryka, że tak nie wolno itp, że ma przeprosić brata, a on tak się zawstydził, że go chyba takiego jeszcze nie widziałam:confused: Ale zaraz zrobił Domkowi moja moja, a potem to się już tulił do niego cały czas;-):-) Najlepsze jest to, że on rozumie co to znaczy gryźć, bo wczoraj jak chciał mnie ugryźć (oczywiście z miłości:-D) to się go pytam:" co Ty mamusi robisz?", a on mi na to: " gize" :szok:

Magda ja nawet nie wiem co to za szczepienie, bo nie mam wykazu polskich szczepień:no: Patryk wczoraj miał pneumokoki, a ja dopiero sobie załatwiam polską książeczkę zdrowia, bo nie mam dla Patryka:sorry2:

Ostatnia edycja:
Arogo ;-) musze posprzatac bo dzis rodzinka przybywa ;-) długo na nią czekałam :-) ale to fajne człowieki sa i nawet jak nie do konca uda mi sie ogarnac chate to nie beda mieli mi twgo za złe bo wierze ze przybeda z wizyta a nie na wizytacje ;-) ;-)

Monia jest bardzo pomocna - jak śpi :-D :-D :-D

Arogo ;-) musze posprzatac bo dzis rodzinka przybywa ;-) długo na nią czekałam :-) ale to fajne człowieki sa i nawet jak nie do konca uda mi sie ogarnac chate to nie beda mieli mi twgo za złe bo wierze ze przybeda z wizyta a nie na wizytacje ;-) ;-)

Monia jest bardzo pomocna - jak śpi :-D :-D :-D
Rubi ja dzisiaj z Nisiem na szczepieniu jestem w Opolu, chętnie bym Cie odwiedziła ale jak Monisia chora to nie będę ryzykować, no i sprzątania masz dużo przed wizytą to tym bardziej nie będę przeszkadzać ;-)

Ale miałam tydzień, codziennie byłam z Małym w mieście bo albo wizyta u lekarza albo rehabilitacja, ciesze się że już się kończy :-)

Arco i oby tych wizyt jak najmniej:tak: tzn nie w mieście,ale u lekarzy;-)
Rubi fajnie mieć taką rodzinkę:tak::-D z tym sprzątaniem się nie przemęczaj ,bo jak człowieki fajne to i wyrozumiałe:tak:

reklama
Do góry