reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Rubi u mnie to nie ZNP, tylko TZ ..... w koncu psy mi się pozabijaja przez niego :( przez jego lenistwo ....... przez to chodzę cała zła :wściekła/y:

reklama
a sprzątaczka???? brudna porecz czy nie pozamiatana piwnica to nie sprawa zycia i smierci a jej sie tez oberwalo....

a sprzątaczka???? brudna porecz czy nie pozamiatana piwnica to nie sprawa zycia i smierci a jej sie tez oberwalo....

Rubi ja na nia czekałam juz kilka dni, a ze dzis byłam wkurzona bardzoej niz zwykle ;)
Jakbys miała komus za taką prace dac wypłate to uwierz ze nie ma za co ...... brudna woda myje klatke, jest brudniej niz przed myciem, szkoda gadac.
Ja uwazam, ze kazdy powinien wykonywac swoja prace dobrze, a to nie wiem co to jest!

Jakby mi tak w domu posprzatała, to bym to chyba tydzien domywała po niej :D

taaaaaaaaaa...

a ja pozarłam przed chwilą pączka z serkiem :-) jest mi słodko, jest mi fajnie :-) w pracy siedze bo chce a nie musze :-) no i czekam tu sobie grzecznie bo Jaś ma dzis zajecia ciut dłużej a ze tam na dworze brzydko, kasy nie mam zeby po sklepach pochodzic to se w robocie siedze :-) odrabiam przyszle wyjscie prywatne :-) pol godzinki juz mam :-)

Hej Dziewczyny:-)
U nas nawet nie najgorsza noc. Oczywiście były standardowe pobudki, ale rano jak Aluś obudził się o 6-tej to po 20 minutowym buszowaniu zasnął i wstaliśmy o 7:20 więc nie było źle:-)
A też dziś miałam nerwa, bo chciałam Alusia zarejestrować do lekarza, a ludzie wchodzili bez kolejki tylko po karty, bo ponoć po to można bez kolejki. No dobra, ale jak 7 osoba z rzędu wepchnęła się przede mnie, bo ona też tylko po kartę to nie wytrzymałam :no:, Za mną była tylko jedna osoba więc gdyby CI ludzie stanęli w kolejce to chyba by się taka krzywda im nie stała, a ja mimo że byłam pierwsza w kolejce to jak ta głupia czekałam ponad 15 minut, bo co chwilkę przychodził ktoś "bez kolejki" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Madzia ja uważam, ze ewidentnie musisz do mnie wpaść na kilka lampek winka na poprawienie humoru:-D
A tak pozatym to nic ciekawego:sorry:

Ostatnia edycja:
oj Hiox, chyba za ostro potraktowałaś ta biedna panią:-( ja to tak nie umiem, no chyba, że na chama trafię:tak:
Ja zawsze sobie myślę, jak takiej osobie musi być ciężko, tyle się narobi za marne grosze, a jak mi nie odpowiada to co robi to grzecznie też się da i to z większym skutkiem;-)
rubi Ty łakomczuchu;-)
A my po szczepieniu:tak::-) teraz tylko na konsultacje do dr G czy mamy iść dalej według angielskich szczepień czy już polskich:confused:

Rozmawiałam z sąsiadka na temat tej Pani co tu sprzata i co dokładnie to ta sama a mi tu wpierała ze jest na zastepstwie, ze sprzatane jest dwa razy w tygodniu ..... ta jasne przyjdzie taka łaskawie raz na m-c klatka syfem obrasta a ta jeszcze w zywe oczy kłamie ... ja byłam do niej grzeczna i spokojna tylko argument pieniezny zaraz wywaliłam. Ja jej powiedziałam, ze z nia na ten temat rozmawiam bo wszyscy jestesmy ludzmi itd, ale jak sie nie poprawi wstrzymamy przelewy dla jej firmy i wtedy bedzie ona miała nieprzyjemnosci. Pytam czemu koło bloku nie zamiata, to słysze ze zamiata, a smieci te co widziałam w wakacje dalej tam leza .... i jak tu sie nie wkurzac jak im sie kupe kasy rocznie płaci za nic. To jest praca jak kazda inna co z tego ile zarabia, niech chociaz robi to za co jej płacą, a nie jedna piata z tego.

Arogo myśmy narazie skończyli szczepienia i te następne juz będą po polsku,ale z tego co pamiętam szliśmy po angielsku.Muszę zerknąć do tej czerwonej książeczki jak tam są rozpisane szczepienia po 2 r.ż.
Agita tak musimy na to winko sie umówić,bo przecież ty niedługo wyjeżdżasz.A tak w ogole pożegnalna kawka w kofeinie też jest wskazana:tak:
Anik zaproponowała,zebyśmy się w niedziele spotkały co wy na to?
Rubi no to ja sie do tego słodkiego obżarstwa dołączyłam:zawstydzona/y:,zjadłam 3 mikroskopijne kawałeczki ciasta,popiłam kawką i fajnie było dopóki mnie brzuch nie rozbolał.Odzwyczaił sie od słodyczy co co:confused: A dzisiaj, o ile koleżanki zza śniany mnie nie namówią na ciasto co zostało z wczoraj,to dalej sie dietuję:sorry2:

Maciek mnie znów przechytrza co do zasypiania:dry: Juz tak fajnie było jak mnie wyganiał,a teraz mam przy nim siedzieć.Ok wieczorem mogę siedzieć,ale jak się w nocy przebudzi to nie chce mi sie tam kwitnąć:sorry2:,a już dzisiaj w nocy próbował mnie zmusić-powiedziałam ,ze idę siusiu i już nie wróciłam,ale zasnął sam:-p

reklama
bry ;-)

Monetta upierdliwa na maksa :-( demoluje dom :-( lekarstw nie chce brac, nie je :-( no poza (.)....
ciagle marudzi :-( i chyba ma kupe w gatkach wiec.... si ju

Do góry