reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Kamea ;-) grunt zeby dodatkowo za te soboty zapłacili ;-)

a ja sie wlasnie zaszczepiłam na grypkę ;-) służbowo :-) na dworze jest cuuuuuuuudnie....

reklama
Witam:-)
U Nas noc znowu marudna, ale może to dlatego, ze nad ranem Mój P. znalazł u Alusia pierwszego ząbka:-D. W końcu się doczekałam:p
A tak pozatym to bez zmian, Aluś buszuje i właśnie siłuje się z butlą po wodzie mineralnej:-)
Kamea eh szkoda, ze Wam przepadł długi weekened:hmm: i jeszcze w sobotę do roboty, brrrrrrrrrr...
Rubi, Anik ja się cieszę, ze jeszcze nie muszę zrywać się z łózka do pracy:tak:

Hi :biggrin2:

Kamea fajnie cię załatwili nie ma co :hmm:

Mój syn od tygodnia wstaje o 5 rano, czekam az mu sie to wstawanie w środku nocy znudzi :tak:

Rubi jest cudnie:tak:, my już spacer zaliczyliśmy :-)

Kamea przes...ne ;-)

Agita gratki z okazji pierwszego ząbka :-) tzn dla Alusia ;-) ( a do pracy kiedy wracasz?) Bo ja to bym wolała już do pracy wstawać niż po kilka razy w nocy

Słuchajcie mama mi powiedziała że moja kuzynka karmi swoje 5 miesięczne dziecko mlekiem z kartonu :szok:

ale tu pusto :-(

Arco :-) my na spacerki nie mamy czasu... po powrocie do domu szybki obiadek i...na dworze juz ciemno :-( czaje sie na czwartke - oby tylko nie padało i nie wiało...

musze jeszcze Jana wykąpac więc spadam.... dobrounoc

Arco :-) my na spacerki nie mamy czasu...
Ja w domu siedzę to spacerkuję, jak wrócę do pracy to też mi weekendy i święta zostaną. dzisiaj też się ładna pogoda zapowiada :-)

No i mamy w domu nową zabawkę, mąż konsole sobie sprezentował i wczoraj jeździliśmy sobie na autach, na zmianę bo na razie tylko jednego pada mamy ;-) nie wiadomo kiedy mi 1,5 godziny z życia uciekło cha cha ;-) Poza tym jestem cała połamana bo Nikoś już na dobre zadomowił się u nas w łóżku, śpię na jaśku bo zabrałam poduszkę aby Mały spał na płaskim, i na końcówce łóżka ehhhh

Bry :-)

czy ja sie dowiem GDZIEŚCIE BABY SOM????
zeby to przed Wielkanoca bylo to bym myslala ze jajka skrobiecie ale przed Dniem Niepodleglosci??? kotyliony z Prezydentem robice czy cus?????

no... dzis nie zaspalam ale wyszłam z domu niewiele wczesniej niz wczoraj... zadaje wiec sobie pytanie "po co ja tak wczesnie wstaje????"
nie ma tu nikogo to ide o tym rozmyslac w samotnosci ;-)

miłego

edit: oooo..Arco wstała :-) dzien dobry :-)

Witam, cześć i czołem:-)
Przyjmiecie mnie do siebie:sorry2:
Wprawdzie straszne z Was awanturnice i nie wiem czy chce mi się z Wami gadać, ale może w końcu załapię Wasz klimat;-):-D

reklama
Rubi a ja to co się nie liczę ;-)

jakem pisała to Ciebie jeszcze nie bylo...tzn bylas alem Cie nie widziala ;-)

Witam, cześć i czołem:-)
Przyjmiecie mnie do siebie:sorry2:
Wprawdzie straszne z Was awanturnice i nie wiem czy chce mi się z Wami gadać, ale może w końcu załapię Wasz klimat;-):-D

dasz wkupne to rozwazymy Twą kandydature... a potem przejdziesz test na wrednosc i sie zobaczy ;-) :-D

Do góry