reklama
Witam:-)
U Nas noc znowu marudna, ale może to dlatego, ze nad ranem Mój P. znalazł u Alusia pierwszego ząbka. W końcu się doczekałam
A tak pozatym to bez zmian, Aluś buszuje i właśnie siłuje się z butlą po wodzie mineralnej:-)
Kamea eh szkoda, ze Wam przepadł długi weekened i jeszcze w sobotę do roboty, brrrrrrrrrr...
Rubi, Anik ja się cieszę, ze jeszcze nie muszę zrywać się z łózka do pracy
U Nas noc znowu marudna, ale może to dlatego, ze nad ranem Mój P. znalazł u Alusia pierwszego ząbka. W końcu się doczekałam
A tak pozatym to bez zmian, Aluś buszuje i właśnie siłuje się z butlą po wodzie mineralnej:-)
Kamea eh szkoda, ze Wam przepadł długi weekened i jeszcze w sobotę do roboty, brrrrrrrrrr...
Rubi, Anik ja się cieszę, ze jeszcze nie muszę zrywać się z łózka do pracy
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Rubi jest cudnie, my już spacer zaliczyliśmy :-)
Kamea przes...ne ;-)
Agita gratki z okazji pierwszego ząbka :-) tzn dla Alusia ;-) ( a do pracy kiedy wracasz?) Bo ja to bym wolała już do pracy wstawać niż po kilka razy w nocy
Słuchajcie mama mi powiedziała że moja kuzynka karmi swoje 5 miesięczne dziecko mlekiem z kartonu
Kamea przes...ne ;-)
Agita gratki z okazji pierwszego ząbka :-) tzn dla Alusia ;-) ( a do pracy kiedy wracasz?) Bo ja to bym wolała już do pracy wstawać niż po kilka razy w nocy
Słuchajcie mama mi powiedziała że moja kuzynka karmi swoje 5 miesięczne dziecko mlekiem z kartonu
ale tu pusto :-(
Arco :-) my na spacerki nie mamy czasu... po powrocie do domu szybki obiadek i...na dworze juz ciemno :-( czaje sie na czwartke - oby tylko nie padało i nie wiało...
musze jeszcze Jana wykąpac więc spadam.... dobrounoc
Arco :-) my na spacerki nie mamy czasu... po powrocie do domu szybki obiadek i...na dworze juz ciemno :-( czaje sie na czwartke - oby tylko nie padało i nie wiało...
musze jeszcze Jana wykąpac więc spadam.... dobrounoc
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Ja w domu siedzę to spacerkuję, jak wrócę do pracy to też mi weekendy i święta zostaną. dzisiaj też się ładna pogoda zapowiada :-)Arco :-) my na spacerki nie mamy czasu...
No i mamy w domu nową zabawkę, mąż konsole sobie sprezentował i wczoraj jeździliśmy sobie na autach, na zmianę bo na razie tylko jednego pada mamy ;-) nie wiadomo kiedy mi 1,5 godziny z życia uciekło cha cha ;-) Poza tym jestem cała połamana bo Nikoś już na dobre zadomowił się u nas w łóżku, śpię na jaśku bo zabrałam poduszkę aby Mały spał na płaskim, i na końcówce łóżka ehhhh
Bry :-)
czy ja sie dowiem GDZIEŚCIE BABY SOM????
zeby to przed Wielkanoca bylo to bym myslala ze jajka skrobiecie ale przed Dniem Niepodleglosci??? kotyliony z Prezydentem robice czy cus?????
no... dzis nie zaspalam ale wyszłam z domu niewiele wczesniej niz wczoraj... zadaje wiec sobie pytanie "po co ja tak wczesnie wstaje????"
nie ma tu nikogo to ide o tym rozmyslac w samotnosci ;-)
miłego
edit: oooo..Arco wstała :-) dzien dobry :-)
czy ja sie dowiem GDZIEŚCIE BABY SOM????
zeby to przed Wielkanoca bylo to bym myslala ze jajka skrobiecie ale przed Dniem Niepodleglosci??? kotyliony z Prezydentem robice czy cus?????
no... dzis nie zaspalam ale wyszłam z domu niewiele wczesniej niz wczoraj... zadaje wiec sobie pytanie "po co ja tak wczesnie wstaje????"
nie ma tu nikogo to ide o tym rozmyslac w samotnosci ;-)
miłego
edit: oooo..Arco wstała :-) dzien dobry :-)
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Rubi a ja to co się nie liczę ;-)nie ma tu nikogo to ide o tym rozmyslac w samotnosci ;-)
Arogo
Fanka BB :)
Witam, cześć i czołem:-)
Przyjmiecie mnie do siebie
Wprawdzie straszne z Was awanturnice i nie wiem czy chce mi się z Wami gadać, ale może w końcu załapię Wasz klimat;-)
Wprawdzie straszne z Was awanturnice i nie wiem czy chce mi się z Wami gadać, ale może w końcu załapię Wasz klimat;-)
reklama
Rubi a ja to co się nie liczę ;-)
jakem pisała to Ciebie jeszcze nie bylo...tzn bylas alem Cie nie widziala ;-)
Witam, cześć i czołem:-)
dasz wkupne to rozwazymy Twą kandydature... a potem przejdziesz test na wrednosc i sie zobaczy ;-)