reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Mi się podaba:
sl-03 - najbardziej :-p
504
513
514
510
511
551
552
925
955
946

a Tobie które?

reklama
Marcik ;-) sl-03 zdecydowanie za jasny - ja musze brac pod uwage glownego powozacego ktorego lapki nie grzesza zwykle czystoscia ;-)

moje typy kolorystyczne to:
504 (tez jasny ale...)
513
514
517
552

malz popatrzyl i.... nic nie powiedzial...

ciazowe ADHD, syndrom wicia gniazda - jak zwal tak zwal :-) ale szukam, buszuje po necie i....

Amelkowa ;-) patrz co znalazlam - ROGAL PODUSZKA DO KARMIENIA ZDEJMOWANA POSZEWKA (641737057) - Aukcje internetowe Allegro

poogladaj sobie co jeszcze ma ten sprzedawca bo bede u nich robila zakupy - mozemy sie zebrac i za przesylke zaplacimy raz - po 8 zl. bo ja tylko kuriera biore pod uwage :-) musze jeszcze szwagierke zapytac - ona tez rodzi w sierpniu a jeszcze niczego nie ma...
ja kupuje posciel, ochraniacz i przybornik na lozeczko. zastanawiam sie nad rozkiem...:sorry:
i znow taki wybor wzorow i kolorow ze.....aaaaaa

Widze Rubi ze robisz zakupy na allegro tak samo jak ja :-) Ja juz kupilam posciel do wozka i taki ladny rozek no i dla siebie poduszke poporodowa...w sumie to nie wiem czy sie przyda ale od przybytku glowa nie boli :-D

Pozdrawiam :-D

Rubi co bedziesz chłopa pytac, sama zdecyduj ;-)
Ja czytałam, ze wozek powinien byc w kolorach ziemi wtedy mniej robactwo cignie :tak:

No to prezenty dla Kubcia na dzien dziecka zamowione :-) Od taty juz przyszedł bo mu wczesniej zamowiłam tego szczeniaczka uczniaczka, teraz czekamy na prezent od mła i od mojej siory bo za nia tez dzis zamawiałam :-) Ciekawe czy sie Małemu spodobaja :confused2:

Widze Rubi ze robisz zakupy na allegro tak samo jak ja :-) Ja juz kupilam posciel do wozka i taki ladny rozek no i dla siebie poduszke poporodowa...w sumie to nie wiem czy sie przyda ale od przybytku glowa nie boli :-D

Pozdrawiam :-D

natimove ;-) allegro i tylko opcja "kurier" bo mieszkam na 4 pietrze a windy niet :wściekła/y:
teoretycznie moglabym zawlec malza do sklepu ale wtedy wydalibysmy wiecej niz na allegro doliczajac wszystkie koszty przesylki - tu malz musialby za osiolka robic i chyba dlatego nie oponuje jak ciagle jakis kurier puka do drzwi :-);-):tak:

wozek powinien byc w kolorze brudnych dzieciecych raczek :-):tak::-D no przy pierwszym dziecku mozna sobie pozwolic na inny kolorek ;-)
gdybym miala kupowac dzis to.... nadal nie wiem... 552? 513? 504? ale ten ostatni ma kolor czystych raczek...:happy:

no popatrz - ja znalazlam tam posciel za 29 zl. i wydaje mi sie to niedrogo - bo ja w zasadzie potrzebuej tylko poszewke na kolderke - poduszeczki nie uzywalam i nawet nie wiem gdzie sa poszewki na poduszke z jaskowych komlpetow.
to samo z przybornikiem.... mialam juz upatrzony za 44 zl a tu ten drozszy - haftowany jest za 39 zl...
moj malz powiedzial ze Jaskowi kupil komplet poscieli za ok. 100 zl ale wtedy z baldachimem i innymi pierdolami kupowal... teraz jestem o tyle madrzejsza ze wiem ze naldachimu uzywac nie bede, zadnych przescieradelek z falbankami pod materac pchac nie bede... zastanawiam sie tylko nad.. kolorami - czy pojsc w rozowy czy dostosowac sie do pokoju - zielen... dobrze ze tylko takie problemy mam ;-)
Amelkowa - ja jeszcze tez nie kupuje... jak znajdziesz cos tanszego to daj znac ;-)

Amelkowa ;-) komplety poscieli sa nawet 13-czesciowe!!! musisz popatrzec czy "komplet" obejmuje same poszewki czy tez kolderke i poduszeczke oraz inne duperele...
ja chce tylko poszewke na kolderke i ochraniacz na boki lozeczka - zastanawiam sie czy brac to w komplecie czy osobno kupic posciel i osobno ochraniacz.

przybornik mi sie przyda bo przewijak bede miala na lozeczku wiec chcialabym miec kremy, chusteczki i pampersy pod reka. jak Jasiek byl maly to przewijak mialam w lazience na pralce ale teraz pralka jest waska i otwierana od gory wiec ta opcja mi odpada...
nie wiem jak bedzie u Ciebie ale do kolyski przybornik moze po prostu nie pasowac a przewijaka nie da sie tez chyba zamontowac na kolysce - musisz to sprawdzic...

reklama
Amelkowa zastanów się czy potrzebna jest pośćiel. Ja używałam rożka jak Ola maleńka była a teraz ją przykrywam tylko tym rożkiem.Podusia nie potrzebna jest a nawet niebezpieczna w nocy. Ja nie mam pościeli a mała sypia w kołysce ale tam jest powlekany materacyk.Dodatkowo mam kocyk.
Ach aż wam zazdroszczę że będziecie mieć takie słodkie maleństwo...moja Ola to kawał kobity!!Tak urosła....

Do góry