reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Arco ja mam z komputerem o tyle dobrze że przed podróżnymi udaję, że rozkład jazdy sprawdzam a tak na prawdę patrzę na BB:-D

reklama
hej kobitki
A ja dla odmiany mogę siedzieć na BB ale żal mi czasu,,,,,bo żal mi czasu i wolę poświęcić go na pracę!!! Ale ja jestem tam tylko na 4-5 godzin wiec sie nie rozdrabniam.
Dziś mieliśmy do obgadania sprawy marketingowe więc spotkalismy się jeszcze jak pracownicy wyszli. Odwiozłam Domka na Aikido a teraz muszę po niego jechać....mój P. jeszcze w pracy....ostatnio do późna pracuje ..ach....ileż mozna, juz naprawde widac po nim zmęczenie....ale co ja mogę? groźba nie dziala, prośba też nie.....to co robić? Mówi, ze nie ma komfortu jak są zaległości ....ach....
Za to plus dzisiejszego dnia jest taki że Ola znów przespała 9 h!!! całą noc do prawie 8!!!!ależ się wyspałam....

cześć dziewczyny... i chłopaki:-)
Trochę mnie nie było, bo na tym L-4 to na nic czasu nie miałam - nawet się wykurować. Kaszel miałam okropny (zresztą jeszcze troche mi go zostało), w drugim pokoju przy zamknietych drzwiach było słychać jak "szczekam". W nocy miałam takie straszne ataki, że musiałam się wynieść z kołdrą do innego pokoju, bo co zakaszlałam, to Kuba oczy miał jak 5 zł. Chorobowe już sie skończyło i od dzisiaj w pracy...dobrze, że jutro piątek ;-)
Dziewczyny powiedzcie mi, gdzie moge kupić Kubusiowi kozaczki (rozm. ok. 21-22). Wszędzie szukam i nigdzie nie ma takich maleńkich. Ostatnio kupiłam w baby blue niemowlęce, ale okazały się takim badziewiem, że szkoda gadać...

Miłego dzionka wszystkim życzę :-)

Hej.
Mysmy dzisiaj mieli pobudkę o 4.55:crazy: kto nas przebije?
K wyjeżdża z ojcem na Śląsk to przynajmniej spokój i porządek będzie do soboty:-p

Daggy Ty wiesz co najlepiej działa na faceta;-) sama nam to czesto powtarzasz,więc...:-D. Brawo dla Oli.Rozumiem ,ze spi u Dominika:tak:
Kamea no długo Cie nie było.Ja tez ciągle szczekam K też,ale on sie faszeruje tyloma lekami ,ze szok,a ja nic nie biorę i w sumie to mniej kaszle od niego:baffled: Co do kozaczków to zobacz w Smyku, albo na allegro,tylko tam musisz konkretnie długośc wkładki znać,bo rozmiar rozmiarowi nie równy,a przymierzyć sie przecież nie da.
Ifill tak myslałam,ze pozbawiłeś żone internetu.O ty ty:dry: Ale daj jej czasem zerknąć do nas co? Co do siedzenia w lodowce ,to ma dziewczyna figurę i może sobie pozwolic na ciążowe szaleństwo. No i czyżby nałóg BB cie dopadał,ze ciągle tu zerkasz? Chyba jestes jednym z nielicznych,bo to bardziej babskie forum.

Mam nadzieję,ze roboty dzisiaj dużo nie będzie,bo chcę projekt na uczelnie zrobić:-p

Ostatnia edycja:
cześć wszystkim
klikam póki moge bo przeniosłam się do salki konferencyjnej pod pretekstem że mam mało miejsca na biurku ale już jedna z drugą zołzetta załatwiły mi miejsce przy największym biurku u nich w pokoju więc....beeee zaraz znów będę pod obstrzałem

wczoraj wieczorem nie miałam sił juz wejść do nas bo kurcze wojtek ma takie ataki kaszlu suchego że przez godzinę musiałam go nosić, w rezultacie zrzygał się 3 razy i spac nie mógł wcale więc jestem totalnie niewyspana i przebiję was wszystkie bo od 3:38 jestem na nogach tararararara

nie wiem jak to jest że obojętne o której nie wstanę to i tak do żłobka nie jestem w stanie wyjechac wcześniej niż 7:40 i tym o to spososeb zawsze spóźniam sę do pracy :crazy: jak to jest też tak macie??

poza tym fajne usiąść między ludzi i normalnie się ubrać :-) kawkę wypić, pogadać, pośmiać się, coś porobić :-D:-D:-D i nie tylko wysłuchiwać pojękiwania nieletnich :-p
zjadłam śniadanko, wypiłam herbatkę, zaraz zrobię sobie kawkę :rofl2: żyć nie umierać hihihi

poza tym chciałabym się z wami spotkać baaardzo ale kurde nie zapraszam was jeszcze bo beta ma cieczkę i cholera latam za nią z mopem cały czas więc same rozumiecie :rofl2:
Ifill ja chętnie na kawę wpadnę i widze że mam bardzo niedaleko hihihihi piotrkowska 2 a ja na piotrkowskiem 1 mieszkałam przez ostatnie 2 lata a teraz też mam rzut beretem aaaaa no i na piotrkowskiej2 kupowałam mieszkanie na 8p szczytowe noooo fajne było i to bardzo :-) ale że bank mi odmówił kredytu to mieszkanie poszłooooo:sorry2:

KArola mi wczoraj wrzuciała do kibla wszystkie swoje ubranka z kosza na brudną bieliznę, zamkneła klapę i spuściała wodę :szok::szok::szok: coś poleciało ale nie wiem cooo...trwało to zaledwie 2 min :baffled::baffled::baffled: akurat przebierałam wojtka...jej pomysłowość nie zna granic...

no to się pożaliłam spadam robić kawkę aaaaaaa uwielbiam wciskać ten guziczek :-D:-D:-D:-D:-D

Anik no jesteś:-):tak: jak zwykle mnie nie zawiodłaś długością posta:-D
witaj wśród ludzi:-D:-D:-D:-D ,fajnie tak bez jęczenia wypic kawkę i zjeść śniadanko nie?:tak: no i czlowiek ma powód,zeby sie normalnie ubrac,pomalować ,bo jak się siedzi w domu to wiadomo.No a byłaś na zakupach ciuchowych? Ja jak miałam iść do pracy to się złapałam na tym,ze mam same adidasy,dresy i bluzy:szok: trzeba było garderobe na gwałt zaopatrzyć.
Co do rannych sprawunków,to hmmm....skądś to znam:-D ja nie lubię sie spóźniać,ale ze tak powiem jestem na styk,tylko,ze zawsze jadę jak wariat żeby zdąrzyć klnąc na wszystkie łamagi po drodze:-p No i jak przyjeżdżam do pracy to mam taki poziom adrenaliny,ze juz kawy pić nie muszę:-D:-D:-D
No i Karola :szok::szok::szok::szok: ma pomysły dziewczyna:-D:-D może też liczy na kilka nowych ciuszków;-)
ech,musimy sie spotkać.
ja ma teraz wolną chatę i dzisiaj i jutro to wpadajcie które chętne:tak:

reklama
WItam
Daggy widzisz, a jednak Oli telewizor i halas przeszkadzaly:tak:Oby tak dalej;-)
Anik, mój Dominik tez topi różne rzeczy w kibelku, ale na wrzucenie ubrań jeszcze nie wpadł:-D Biedulko Ty wyśpij sie w weekend porządnie, bo nie pociągniesz tak długo:no:
W ogóle dziewczyny to ja Wam współczuję, wstawac w środku nocy:szok: ja jak daje Patrykowi mleko koło 5-6 to sobie zawsze myślę, że jakby on po mleku nie zasypiał to bym padła z wycieńczenia :sorry2: moje dzieci chodzą spać koło 20:00 i wstaja między 7 a 8, więc nie mam co stawac do konkursu na wczesne wstawanie:-D:-D:-D
ide popracować, potem pakowanie i do mamusi;-):-D

Do góry