reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Agita tak,twoj Aluś tak mu sie spodobał :) ja też nie wiedziałam,że tym można się zarazić,no ale MAciek tez podłapał od kumpla w złobku.
Aga zaraz dryndnę do Anik i jak ją dorwę to podrzucę tą deklarację,przynajmniej jakiś pretekst żeby z domu wyjść,windą sie karniemy i atrakcja dla młodego będzie

Ostatnia edycja:
reklama
Aga No ja też żałuję:-(, a może w piątek do mnie przyjdziecie Dziewczyny?:-)
Madzia hahahha taki umorusany z Marchewki Aluś na avatarku:-), a skoro Maciusiowi się takie Maluszki podobają to wiesz...:-D

Kamea jeśli ten angielski w godz pracy to chyba nie będzie źle a korzyści ile ;-)

Anik tak bez testów i tyle zaleceń? No to faktycznie w dr Ż. ostatnia nadzieja, i oby na pieska nie był uczulony, bo to zawsze żal :-(

Aga jakiś odjechany ten gościu z allegro.
Ja też się chciałam na allegro zarejestrować i mi nie akceptowali rejestracji, bo konto mam jeszcze na panieńskie nazwisko a dane do rejestracji po mężu już dałam i przyszła odmowa, klopsss

Madzia też nie wiedziałam że zapalenie spojówek zaraźliwe jest, jak to człowiek uczy się całe życie

Daggy Nikoś na szczęście nie płakał prawie w ogóle na ostatnim szczepieniu, więc je dzielnie zniosłam, biedna Oleńka :-(

Ja byłam ponad 2 godz. z Nisiem na spacerze i zmarzłam jak cholera,chyba zacznę Małego przy otwartym oknie wierzyć bo za stara się robię na spacery ;-)

a my jemy obiad i lecimy na wyspe ;-)

mój Jasiek ma juz powazne problemy z paniami Agnieszkami ;-) duzo ich...
1. Franiowa Mama - "pani Agnieszka z gór" - na dodatek jej maz ma tak samo na imie jak maz Agnieszki-w
2. agnieszka-w - "pani Agnieszka co mieszka blisko zoo" (teraz mu powiedzialam ze "z wyspy"
3. Arcobaleno - "pani Agnieszka z innej ziemi" :-D

jak jeszcze mu zaczne o Agicie opowiadac to juz sie chłopu calkiem zamiesza ;-) :-D

spadam do garow ;-)

rubi Kamea to też Agnieszka - mieszka blisko dinozaurów ;-) Ale mnie Jasiek nie zna, więc ma jedną agnieche mniej do zapamiętania. :-)

Przed chwilą wróciliśmy z Opola. Zmachana jestem, że hej....
U Pani Basi wszystko ok. USG p/ciemieniowe średnio na jeża. Jakby to napisać, żeby bełkot z tego nie wyszedł... Otórz Kub ma stacjonarnie poszerzoną przesrzeń przymózgową. Do tej pory te poszerzenia były takie same (właściwie b. podobne do siebie). Dzisiaj to poszerzenie wyszło trochę wieksze niż zazwyczaj.Ale dr G.... stwierdzla, że może to być błąd pomiaru, bo sprzęt nie jest zbyt dobrej jakości, a i główka nie rośnie za szybko, no i rozwój psychoruchowy Kuby też jest prawdłowy. No ale dr G... zauważyła, że bardzo przejmuję się główką Kubusia i że jeżeli chcę, to może napisać mi skierowanie na konsultacje do neurochirurga. Dr powiedziąła, ze wg niej nie ma wskazań do konsultacji neurochirurgicznej, ale jeżeli miałoby mnie to uspokoić to da mi to skierowanie. No i oczywiście poprosiłam o to skierowanie. Przynajmniej będę znała opinię specjalisty. Cały czas wmawam sobie, że skoro dr G.... twierdzi, że wszystko jest ok. to pewnie tak jest. Z drugiej zaś strony podświdomie czuję strach, że coś może być nie tak. oj kiedy te problemy się skończą....

3. Arcobaleno - "pani Agnieszka z innej ziemi" :-D
hmmm ciekawie to zabrzmiało ;-)

rubi Kamea to też Agnieszka
Kurcze ale nas dużo, a jak się dowie że koło dinozaurów mieszkasz to szybko zapamięta :-D
Kamea i dobrze że wzięłaś to skierowanie też bym tak zrobiła

Agita umknął mi wcześniej Twój post, niech igiełka będzie malutka, trzymamy kciuki :-)

Jestem wykończona:-(
Aluś dał mi dzisiaj tak popalić, że normalnie wszystkiego mi się odechciewa:unsure:
Marudził prawie całe popołudnie, nie spał wcale, i nic nie zjadł od 12:30:baffled:, normalnie nie wiem co Mu dolega, w nocy budzi się też po kilka razy...
Mam nadzieję, że to tylko przejściowy etap, bo na dłuższą metę to nie będzie ciekawie:no:
a na dodatke jeszcze boli mnie gardło, eh, mam nadzieję, ze to nic takiego i Aluś się nie zarazi:-)
Arcobaleno Aluś zawsze na szczepionkach i pobraniach krwi płacze bardzo, bidulka:-(, ale na szczęście jak tylko Go przytulę to szybko zapomina o bólu i przestaje płakać:tak:
Miłego wieczoru Dziewczyny, ja tylko wezmę kąpiej i idę spać, oby jutro było lepiej:happy2:

reklama
dzięki dziewczyny za super popołudnie:-);-)
Agita ja w piątek mogę, tzn ja prawie zawsze moge tak od 15:30, bo wtedy odbieram Patryka i nie jechałabym po prostu już na druga stronę miasta:tak: No chyba, że później Ci pasuje bardziej, to podjadę do babci na obiadek;-)
Kurde jak ja lubię te nasze kawki;-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Kamea dobrze, że wzięłaś skierowanie, dobrze się skonsultować z kilkoma lekarzami:tak:

Patryk śpi, ja posprzątałam i włączyłam pranie... tylko mi Domek chyba cos do pralki wrzucił, bo coś stuka w środku:sorry::-D

Do góry