reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

anik... masakra... z tym zaleceniami rzecz jasna... bez robienia testów kazała psa sie pozbyc???
ujmę to tak - Jasiek miał alegie pokarmową i sterydów mu nie dawałam...nawet zyrteku nie dostawał... skoro wiem co mu szkodzi to to eliminuje i gut :-)

reklama
witam,
my juz po wizycie:tak: dzisiaj było super szybko expresowo:-D wizyte miałąm na 9:15, a o 9:48 juz wyjeżdżałam z parkingu:-p no ale nie musialam sie rejestrować na kolejną wizyte, Pani dr Sz stwierdziła, że mam do niej dzwonić jakby coś się działo i wtedy mnie gdzieś wciśnie, bo póki co to nie widzi sensu regularnych kontroli:-)
No i ponieważ nastawiałam się na 3h wypad to szkoda było zmarnować ten czas poza biurem, więc zrobiłam zakupy i wpadłam do naszej Madzi na kawkę:-p siedzi biedna sama, nie może nikogo odwiedzać, bo Maciuś zaraża:-( Pogadałyśmy i teraz trzeba popracować chociaż te 3h:-);-)
Dziewczyny to n a 17 może byc???? Jak będzie ładnie to możemy sie na spacerek nawet przejść, mam ładną okolice:-p

nie wiem czy to sugestia, że niezła małpa ze mnie:-D:-D:-D

ale sie wkur......a:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
rubi i Arco, pamiętacie gościa u którego zamawiałam kubki i zabawki??? Wiecie jak to długo trwało i ile razy sie musiałam z gościem kontaktować???? No i wystawiłam mu neutralny komentarz, żeby nie dawać negatywnego, bo w sumie wszystko doszło, po miesiącu, ale doszło. A te kutafony automatycznie mi negatywny komentarz, że nie precyzuje o co mi chodzi, że nie ma ze mną kontaktu itp i że mam sie zastanowić nad wystawianymi komentarzami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Napisałam do allegro i do rzecznika praw konsumenta i zadzwoniłam do gościa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale to była rozmowa:szok: byłam opanowana i bardzo stanowcza, i o dziwno, sądząc po moich emocjach, nawet nie podniosłam głosu;-) Pan mnie przeprosił i obiecał, że wyjaśni sprawę:tak: ciekawe czy mówił prawdę.. W każdym razie powiedziałam mu, że mam bilingi z telefonu i wszystkie maile do nich, a to jest dowodem, że ich komentarz jest nieprawdziwy :tak: Zobaczymy co zrobi, powiedział, że postara się usunąć te komentarze, bo to nie on wystawia tylko ma do tego ludzi:baffled: Ale ludzie są czasem podli:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Kamea e to niedaleko mieszkasz, to na kawkę rzut beretem:-)
Aga kurcze też chętnie bym Cię nawiedziła, ale niestety P. pojechał samochodem do pracy i dodatkowo nie zostawił Nam budki do wózka więc musimy się kisić w domku:-(. A jesli chodzi o gościa z allegro to jakiś wyjątkowy gamoń z Niego musi być:baffled::laugh2:
Anik u Nas też dr żurek powiedziała, żeby profilaktycznie póki co nie mieć żadnego zwierzątka, ale wogóle nie wspomniała o sterydach. Kurcze to chyba jest ostateczność, a jesli da się tak jak pisze Rubi dietę odpowiednią wprowadzić to po co Wojtusia faszerować dziadostwem:eek:. Dr Żurek pewnie od razu każe zrobić testy i mam nadzieję, że sprawa będzie jaśniejsza:-)

Agita, bardzo chętnie bym Cię wzięła jak pojadę po Patryka, ale mam dwójkę dzieci z tyłu, a moje auto za wielkie nie jest i trzeci fotelik sie nie zmieści :-( Ale może któraś z dziewczyn z Malinki jedzie ;-)

Hej!

Aga dzięki za wizytę:tak:Szkoda ,ze ja nie mogę do waszego ZOO dzisiaj wpaść:-D;-)
Anik najlepiej skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem,bo szkoda dzieciaka faszerować sterydami:baffled:
Maciek wstał i nie wiem co będziemy robić,ludzie ,ale nudy:eek: Mieliśmy iść na spacer i jeszcze kilka innych rzeczy obiecałam Maciusiowi jak wstanie jak chociażby przejażdzkę autobusem,ale to może jutro,bo widzę,ze coś pada:wściekła/y:
No ,ale dzisiaj się zebrałam i posprzatałam w lazience,a i jestem super hiper zadowolona bo kupilam cilit bang i mi cały kamień z kabiny i baterii zszedł :-):-):-):-) ,to nic ,ze mało co się przy tym nie udusiłam i ręka mi chyba uschnie,bo to dziadostwo jakieś takie mocne,a po co używac rękawiczki:baffled:
Na 17.30 idę korków udzielać i to cała rozrywka na dzisiaj:sorry:
Kończe,bo Maciek chce koniecznie Alusia na avatarku zobaczyć i tą panią co dzisiaj u nas była:-D

Aga zapomniałaś tej delkaracji

Ostatnia edycja:
Dzięki bardzo Aga ale my mamy już na stałe przymocowany fotelik w aucie więc i tak nic z tego, eh żałuję:-(
Madzia szkoda, że Maciuś zaraża, nawet nie wiedziałm, ze zapaplenie spojówek jest zaraźliwe:eek:, a to Mojego Alusia chce Maciuś zobaczyć, czy jakiegoś innego ?;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry