reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Hej!
co do kofeiny to ja bedę tylko na chwilkę z Maciusiem może kawkę szybką zdążę łyknąć,ale i tak policzyłam i w sumie to 7 osób będzie:szok::-D tzn ja i Daggy na chwilkę,ale zawsze to coś:tak:
a moze ktoś szybciej przyjdzie?? ja mogę:tak:

Rubi weź mi kochana ten kapelusz kąpielowy jak znajdziesz plissssss!
Anik, Amelkowa szerokiej drogi!
Anik a wodę ciepła juz macie? U nas światło na klatce działa,ale winda nie:no: :angry:Kurka ale miałam wczoraj zonka,jak wracałam z młodym obładowana torbami i jeszcze nagadałam mu,zeby szybko szedł,bo nam winda ucieknie,a tu ...:szok::szok::szok: Dobrze,ze sie chociaż młodzież nie aferowała i na górę sama zaszła.
Sąsiad powiadasz...to kiedy na kawkę moge wpaść?;-)
Amelkowa będę dzisiaj u rodziców po jeździk,to daj znać jak wrócicie podrzucę:tak:

Ech z tymi ciążami:sorry2: no ja niby psychicznie też jestem gotowa,chociaż czasami sobie myślę,ze chcę się jeszcze trochę wyspać zanim znów bedzie nocne balowanie z dzidziuszkiem,ale w sumie to przez 9 m-cy bym się chyba wyspała.No tylko u mnie to co u Amelki-tez praca.Narazie mam umowę do końca stycznia i jakbym zaciążyła,to mogliby mi nie przedłużyć,więc czekam.No a fizycznie to też jeszcze gotowa nie jestm,bo mam ciągle implant wszyty,ale to chyba nie problem raz dwa wyjąć:sorry2:

reklama
Witam Panie

Anik, Amelkowa udanego wyjazdu :-)
Anik mówisz że takie ciacho jest Twoim sąsiadem? Szczęściara ;-)

Aga najpierw trzeba znać Twoje nazwisko ;-) ale spoko raczej nie grozi mi to aby być przed czasem ;-)

Magda co Wy z Anik z tymi blokami macie?

Dzisiaj byliśmy ponownie na rehabilitacji, z nami na sali była jeszcze jedna dziewczynka jak ona i Nikoś zaczęli płakać to głowę rozsadzało na wszystkie strony :eek::sad: współczuję tym rehabilitantkom po całym takim dniu

A i pochwalę Wam się że Nikoś zaczął bawić się stópkami, w końcu !! :-)

A co do drugiego dzieciaczka to pewnie się zdecydujemy ale niech chociaż dwa lata minął :-) bo ja na razie ani fizycznie ani psychicznie gotowa nie jestem :rofl2:

Arcobaleno bo my z Anik w tym samym bloku mieszkamy:tak:, a że on ciągle na wykończeniu to różne rzeczy sie dzieją:baffled:
Fajnie,ze Nikos robi postepy:tak:

z tą ciążą to ja jeszcze długo po porodzie mówiłam,ze nastepnego dziecka nie chcę,ale ciuszki trzymam:-p A teraz mnie tak naszło,bo sobie pomyślałam,ze taka różnica wieku 3 lata to fajnie, bo im dłużej sie zwleka to póxniej maluchy już nie mają wspólnych tematów.Miedzy mną a siostra jest 10 lat i to zdecydowanie za dużo:-(

Madzia między mną a siora jest 8 lat róznicy, obie jestesmy tak jakby jedynaczkami ;) Teraz juz wspolny jezyk się znajdzie, ale w dziecinstwie zero.

Oswieccie mnie gdzie jest ulica Kosciuszki? Ja zawsze mam problem z nazwami ulic:zawstydzona/y:

Ja mniej więcej wiem gdzie to jest, zastanawia mnie jak tam z miejscami do parkowania, bo ze mnie taki "kierowiec" ;-)

Między moją siostrą jest 2 lata i 1 miesiąc ale kalendarzowo 3. Ja też uważam że 3 lata to max jeśli chodzi o różnice wieku, no ale cóż nie zawsze się udaje ;-)

Patrze na ta mape i nie wiem koło czego to jest? To zaraz przy Krakowskiej się znajduje tak? koło Mody Polskiej gdzies?

reklama
Do góry