reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Mnie też się mazry drugie dzieciątko, ale po pierwsze z Kubą muszę wyjść na prostą, po drugie Kuba musi być w miarę samodzielny, bo mój lekarz już teraz mnie uprzedził, że przy następnej ciąży będzie trzeba bardzo uważać także nie wiadomo co mnie czeka, a po trzecia muszę trochę popracować w mojej nowej pracy. Pracuję tam dopiero rok z czego 5 miesiecy byłam na macierzyńskim.

Ostatnia edycja:
reklama
Mnie też się mazry drugie dzieciątko, ale po pierwsze z Kubą muszę wyjść na prostą, po drugie Kuba musi być w miarę samodzielny, bo mój lekarz już teraz mnie uprzedził, że przy następnej ciąży będzie trzeba bardzo uważać także nie wiadomo co mnie czeka, a po trzecia muszę trochę popracować w mojej nowej pracy. Pracuję tam dopiero z czego 5 miesiecy byłam na macierzyńskim.
Czyli tutaj też czas..
Sama gotowość psychiczna nie wystarczy niestety... Muszę skończyć staż który zaczęłam... a on trwa 2 lata i 9 miesięcy... Dużo :-(
Bardzo dużo :-(

hej
No i byliśmy z Dominikiem w cyrku na bagnach:-D uwalona po pachy wróciłam, od razu kurtka i spodnie do pralki:tak: Dominikowi sie podobało, ale chyba bardziej to, że był jego kolega i koleżanka z przedszkola:-D no i Anik była z Karolka oczywiście;-) wystawiła się na pierwszy ogień, kaskaderka:-D:-D:-D:-D
daggy, no oczywiście, że Twój autograf też chcę;-):-D a przyjdziesz do Kofeiny w skórze;-):-)
aniaf, super, że jutro będziesz:tak:
co do ciąż to mi sie marzy trzecie, ale póki co mam dość, po pierwsze ciąży, po drugie nieprzespanych nocy, po trzecie wrzasku w domu, a po czwarte to chyba ktoś by się musiał przenieść z pierzynką do wanny:-D i mamusiom które marza o drugim maluszku moge doradzić, z własnego doświadczenia, czekajcie aż dzieci będą bardziej samodzielne:tak: 3 lata róznicy to moim zdaniem minimum;-) i łatwiej wytłumaczyć, że trzeba się teraz dzielić mamusią i tatusiem:tak:
dobra spadam spac;-)

Witam dziewczynki.
W końcu piatek:-)
Ja standartowo niewyspana. Kuba strasznie marudził w nocy...nie wiem co mu sie ostatnio porobiło.
W pracy mamy dziś relaxxxx...kierownik na urolpie:-) Wiadmo, swoja robote zrobić trzeba, ale jak go nie ma to jakoś przyjemniej nam sie pracuje;-)
Dzisiaj macie spotkanko w Kofeinie... zazdroszczę... Mam nadzieję, że kiedys w końcu uda mi się wydostać z tej dziury w końcu Was poznam...
Mykam coś porobić. Miłego dzionka:-)

Bry :-)

co do Kofeiny to... ile nas bedzie???
bo jak wiecej niz 3-4 to trzeba koniecznie rezerwacje zrobic bo w piatek wieczorem to może byc ciezko zebysmy w kupie razem siedzialy...

ja juz mam wszystkie okna plastikowe :-) syf w domu :-/ naburmuszonego starego :-/ i chcącą chodzić córkę ;-) syn dziś na weekend do dziadkow wybywa więc w domu bedzie wiecej miejsca i ciut wiecej ciszy ;-)

spadam do roboty - pa

hej dziewczyny ja tylko na chwilkę bo ...juz niestety jestem spakowana... jedziemy do tesciów :dry:
w kazdym razie będę podążać w tę samą stronę co Amelkowa :-)

dziewczyny szperałam w szafie i znalazłam 2 pary kaloszów dla dzieciaczków rozmiar 22/23 - jedną mogę kopsnąć :tak: czy jest ktoś chętny?? dawać mi tu znać:-)

wczoraj wieczorem poznałam baaardzo przystojnego sąsiada :-) który nie dał spać mojej karolci - o 21:30 wciąż wiercił w ścianach a że to sąsiad pod nami to niosło jak cholera. Zrobiłyśmy przyczajkę na 3p, na 4p i na 2p trwało to z jakieś pół godziny w ciemnościach bo oczywiście światło na klatce schodowej nie działa :wściekła/y: karolka trochę się bała ale dałyśmy radę. W końcu namierzyłyśmy klienta pukamy, stukamy ja z pianą już na pysku a tu otwiera mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :-):-):-):-):-) no i nic nie musiałam mówić a sąsiad sam się zreflektował powiedział ładnie przepraszam i się uśmiechnął hihihihihihihihi więcej nie wiercił ;-)

no to tyle spadam ogarnąć troszkę mieszkanko
Aga niedizela aktualna? :tak::tak::tak:
Amelka w nast tyg zdzwonimy się na pewno :tak::tak: miłego wypadu:tak::tak:

no i dziewczyny miłych ploteczek w kofeinie!!!!!

buziaki

reklama
Do góry