reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Dzień dobry
Pogoda pod psem, paskudna ta jesień.

Daggy to teraz czeka mnie 2 dni oglądania wiadomości, no ale dzięki temu że wczoraj oglądałam dowiedziałam się że mój Nikoś już ma 19 tyś długu publicznego, taki szkrab a taka kasa ;-)

Hiox są rzeczy ważne i mniej ważne do "ścierania się"

Rubi my też nieciekawe nocki mamy. Mały nauczył się smoczkiem bawić no i jak sobie go gdzieś wyrzuci to jęczy, stęka, kwęka póki mu się go nie poda i tak jazda przez np godzinę :-(

Kamea często Ci się takie poranki zdarzają?

Madzia mam nadzieję że jednak będziesz i załatwimy sprawę nosidełka.

mam książkę Język dwulatka, chętnej pożyczę, my mamy jeszcze czas ;-)

reklama
no właśnie Arco ja też mam i zaraz o ile mi Wojtuś pozwoli idę zgłębić temat :tak:

czy wam tez się tak nic nie chce??
miałam iść z psem do szczepienia i pozałatwiać kilka spraw ale jak patrzę na tę pogodę za oknem to aż mnie trzęsie bbbrrrr

Hiox a ile chcesz tej marchewki? :)

madzia to moje drugie studia-pedagogika, po poprzednich miałam rok przerwy

anik a po ile ta marchew jeśli można zapytać?

Hiox już myslałam o podrzuceniu Maćka do babci,ale wtedy pewnie i ja tam musiałabym nocować i sobotę spędzić,a ja wole u siebie:-p
Arcobaleno ja mogę wpaść z młodym do kofeiny na chwilę to Ci nosidełko podrzucę,tylko,że byłabym wtedy tak przed 20,pasuje? i książeczkę bym pożyczyła:tak: ewentualnie moge Rubi podrzucić nosidełko i ona Ci do kofeiny przyniesie.
Rubi a mówiłaś kiedys,ze masz do pożyczenia ten kapelusz do kąpieli,aktualne to jeszcze? jak tak to bym w piatek wzięła:tak:
Daggy łeeeeee,no to sobie na necie obejrzę:tak:

Ostatnia edycja:
łłaaaaaaaaaaaaaa
byłyśmy.....ojej....a miało nie być mojego mieszkanka.......siara.......:-D:-D
Ale gwiazdy jesteśmy!! :-D:-D:-D

aha, może przed imprezka wpadne do Kofeinki.....pokazać wam sie w a'la skórze :))

kurczaczek, ja Ciebie daggy dopiero w domku obejrzę, bo żebym mogła Ciebie w necie na stronce tvp zobaczyć, to muszę cosik zainstalować, a my sami bez zezwolenia informatyka nie możemy niczego wgrywać....:-(

Daggy gwaizdo Ty nasza:-D:-D:-D:-D Super,szkoda,że tak krótko,no i musze w domu sobie jeszcze raz puścić,bo tu bez glosu oglądałam:-D
No i koniecznie w skórce sie pokaż!

Cześć babeczki :-)

Nie oglądałam :-( muszę w necie poszukać!
A mam jeszcze taki problem ze sobą :-D Wiecie, ciągle choruję na chustę, ale moja baba już 8 kg waży :baffled: a to już i tak za późno, młoda się nie przyzwyczai, a i ja będę miała problem z nauką..
Znalazłam chustę na allegro właśnie, ale.. ta cena za nią jest co najmniej śmieszna :confused: :szok:
CHUSTA TKANA mix kol. MEGA PROMOCJA WYSYŁKA 0 ZŁ (1245094437) - Aukcje internetowe Allegro
Nawet za bardzo nie zdążyłam na tych targach obczaić tego chustonoszenia, bo były w sobotę, ale generalnie były tam mamy z małymi dzieciaczkami, a nie takimi wielkimi krówkami jak moja Marcelina :-D

reklama
Do góry