reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

ależ oczywiście ;-) Dagmara może też będzie ;-) reszta nas olewa to same se poplotkujemy:-p

Ja nie olałam bo nic nie wiedziałam o spotkaniu:tak:, więc życzę miłych pogawędek:-)

Arcobaleno aha, a to My tylko mieliśmy nosić na fasolkę, karmić w odpowiedniej pozycji, no i bawić się na podłodze (przetaczać na boczki, nachylać się nad dzidzią, żeby wyciągał rączki itp.)
Rubieh, ja gapa jestem więc tego nie sprawdziłam, wpisałam tylko prevenar i wyskoczyła mi cena:-D

Ostatnia edycja:
reklama
ależ oczywiście ;-) Dagmara może też będzie ;-) reszta nas olewa to same se poplotkujemy:-p
Hej hej ja też zgadzam się z Agitą, gdzie było info. o spotkaniu?? :p
A tak na poważnie, jak Małego odchowam to się na takie wieczorne kawusie też piszę, a może kiedyś się wybierzecie do mnie na wieś aby było sprawiedliwie? ;-)

rubi pytała która z nią do Kofeiny się wybiera, nikt nie podtrzymał tematu:confused:

Hej hej ja też zgadzam się z Agitą, gdzie było info. o spotkaniu?? :p
A tak na poważnie, jak Małego odchowam to się na takie wieczorne kawusie też piszę, a może kiedyś się wybierzecie do mnie na wieś aby było sprawiedliwie? ;-)

Arcobaleno nas nie trzeba 2 razy zapraszac, więc jak będzie tylko ładnie to w jakąs sobote jakiegoś grilla może zrobimy???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
rubi pytała która z nią do Kofeiny się wybiera, nikt nie podtrzymał tematu:confused:
No fakt coś pisała ale to chyba w sobotę było :-) Bawcie się dobrze i obiecuję kiedyś na pewno do Was przyjechać jak obiecacie, że do mnie się wybierzecie ot taki mały szantaż cha cha :-D

Jestem za, tylko czy zdążymy jeszcze w tym roku? Ale salon mam duży, może mąż mi w końcu kominek zamontuje, więc przy ogniu będzie można posiedzieć :-) obejdzie się bez grilla chyba że elektryczny zapodamy :-D

Kurcze od Amelkowej mi się oberwie bo postów nie połączyłam, cholercia :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A to ja też chyba po łebkach przeczytałam ten post Rubi:sorry2:
A co do zaproszenia to ja na wieś jak najbardziej Arcobaleno:tak::-D
A ja też chętnie bym Was u siebie zobaczyła, tym bardziej, że większość z Was mieszka niedaleko:-), tylko musicie się nastawić na 36 metrową przestrzeń i dużo gratów:-), bo My póki co na cudzym (czyt. wynajętym:-p)
A ja zmykam kąpać Małego żeby zdążyć na Hausa:-D

hej
ja dzis po wstępnym omawianiu w pracy, co i jak, co trzeba mi przygotować.........potem do mamy po Olę, potem do przychodni spacerk ( po raz 3, bo lekarz dla Domka źle wypisał receptę na nowy preparat :angry::angry::wściekła/y:) potem biegiem do mamy po auto, pędem na aikido z domkiem_ na dodatek razem z Olą- syn się wciągnął, wreszcie w jakis sport- potem z recepta do apteki, 30 min tłimaczenia, jak maja zarobic 4 tys.......w domu lekcje z domkiem do 21, potem kąpiel , potem gonienie jednego i drugiego do spania......i Ola dopiero zasnęła 20 min temu........ja nie wiem co ona ma z tym zasypianiem, zmęczona od 21.......zaczełam ja przestawiac, wstała o 8,40 , spała po poludniu niecałe 2 h, wczora zasneła o 24......to miała 10 h snu na dobę.......chyba mało???????
Jestem zajechana, wk......, Domek mnie dzis wykonczył pytaniami, a ona tym tarzaniem się i brakiem snu.....o Kofeinie zapomnieć moge.........i zapomniałam....sorki aga, Rubi ale i tak P. wrócił dzis o 22 z pracy..........ide obejrze Medium i spac.....:angry::angry:

Amelka ja miałam, takie podobne z Befado , kolor identyczny, tylko tenisówki na rzepy były, boskie, strasznie je lubiłam!

Ostatnia edycja:
Hej!
A ja się wczoraj integrowałam z WORDem ,bo my generelanie w jednym budynku pracujemy,tośmy się na piwko umówili,więc mnie znów Kofeina ominęła:sorry2:
Ale w sobote jesteście?

Ech z tymi kapciami to my mamy problem,bo młody w domu żandych nie chce nosić:no: W żłobku już mu się na paluszkach przecierają to też nowe trzeba i tam też przy każdych nowych protestuje,ale tam nie ma że nie chce,pomarudzi i później już jest ok.
Fajne widziałam w Decathlonie takie całe szmaciane z gumowymi podeszwami,tylko w ogóle nie wysztywniane,ale sobie myslę,ze moze w tych będzie po domu latał,bo to prawie jak skarpetki.

Dzień dobry
Daggy jak przeczytałam Twojego posta to się zmęczyłam ;-) widzę że cały dzień w biegu spędziłaś
Madzia czy możesz mi na priv adres podać bo nie wiem gdzie mamy Cię odwiedzić ;-)

reklama
Hej dziewczyny:-). U nas noc w miarę spokojna:tak: i kurcze wczoraj nie pojechaliśmy do lekarza, bo wysypka zaczęła małemu znikać, a i tak mieliśmy w planach dziś jechać, ja tu rano rozbieram Małego, a On wygląda jak marsjanin, tak GO wysypało:baffled:, za chwilkę się ubieramy i do przychodni, mam nadzieję, że to nic groźnego:tak:
Daggy kurcze, to miałaś dzień w biegu, A Twoja Olcia to nocny Marek:-)
Madzia ja jutro wpadnę do Ciebie sama, a Mały zostanie z tatusiem:-), kurcze tak dziwnie samej gdzieś iść;-D

Do góry