reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

dziewczyny i Amelkowa o co chodzi z łączeniem wpisów?? :confused::confused::confused::confused:
kurcze piję kawę, łeb mi pęka :crazy: wkurza mnie to nieróbstwo aaaaaaaaaaaaaa

Madzia - jak zdążę do opola przed 17 to mogę się też odliczyć?? ;-);-);-);-)
aaaaaa i czy mogę wpaść z dzieciami? bo G idzie do pracy na popołudnie i nie będę miała z kim zostawić maluchów :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Anik jak coś Ci się przypomni a już wysłałaś posta to powinnaś klepnąć "edytuj" i dopisać co tam chcesz bo inaczej Amelkowa będzie :angry: i :wściekła/y: :-)

Czy Wasze dzieci śpią na boczku? Bo mi rehabilitanka do snu kazała Nika na boku układać a ja nie umiem, no i Mały zaraz SIĘ BUDZI :-(

yyyyyy a inaczej jak to można zrobić?? bo ja zawsze edytowałam :dry: i teraz se zachodzę w głowę jak można to obejść coby amelkowej narobić bałaganu hie hie hie :-p:-p:-p:-p
;-);-);-);-)

Arco ja właśnie mam problem z Wojtkiem bo ilekroć go położę na boku to ten od razu sie przekręca na plecy. Ostatnio jak go zablokowałam wałeczkiem to trochę przespał, ale obudził się taki zmarudzony, że kurcze już więcej nie próbowałam :sorry2:

Anik fajnie by było jak byś zdążyła jutro do Madzi:-)
Arcobaleno Mój Aleks od kiedy nauczył się przetaczac na boczki to w nocy śpi praktycznie tylko na boczku, przytula się do ochraniacza w łóżeczku i zasypia:-)
A tak nawiasem mówiąc to widać, że Mój syn zdrowieje, bo ma dzisiaj taką głupawkę, że szok:-), normalnie nie można go z oczu spuścić, bo zaczyna się gibać też z brzuszka na plecki i przemieszcza się tak śmiesznie na brzuszku do przodu podnosząc dupsko do góry i ciągnąc na rączkach ciałko do przodu:confused::-D, coś jakby się czołgał jak żołnierz:-), czy to normalne??

Ostatnia edycja:
Bry ;)

Nalatałam się poł dnia po miescie, TZ został z Kubciem, który tak kocha tatusia, ze zaraz po moim wyjsciu zasnął i wstał jak mamusia wróciła :O Oj TZ sie dzisiaj wyspał za wszystkie czasy, bo w domu oczywiscie nie był łaskawy nic zrobic ;/ Pozytyw tego ze sama smigałam, juz mam prawie wszystkie sprawki urzedowe załtwione, w poniedziałek jeszcze pare spraw i z grzywki :)

Anik Parapetówka jest z dziecmi :)

Mam nadzieje ze ktos mi adres Madzi poda?

No ja właśnie sobie pomyślałam że na razie nie będę go układać na boczki, tylko poczekam aż się wzmocni bo to bez sensu żeby mi się dziecko rozbudzało.:angry:
Agita to chyba dobrze że Aluś taki ruchliwy jest, chociaż nie wiem jeszcze jak się powinno zachowywać dzieciątko w 5 msc.;-)
Anik tego chyba się nie da obejść bez interwencji Amelkowej:tak:

A nawiasem mówiąc to szacun Amelkowa że nas tak pilnujesz ;-) Ja próbowałam się wkręcić w temat mamusi majowych ale po pierwsze trochę zamknięty krąg, a po drugie te laski są tak chaotyczne że głowa boli. Bywa że napiszą tylko "cześć" i tak kilka na raz, później jak każda po 3 posty napisze nie łącząc je w całość to ciężko coś z tego wychwycić. więc dałam sobie spokój i tylko je podczytuje. Wolę naszą uporządkowaną grupę :-D

Arcobaleno, wiesz gdzie jest MCdonalds na ozimskiej w Opolu?, to jak byś jechała z tyłu MCdonalda w stronę osiedli blokowych to jest taki trochę nowoczesny niski blok, a na dole jest Polo Market, mam nadzieję, że w miarę logicznie wytłumaczyłam:-), to jest jakieś 200 metrów od MC:-D

Własnie Amelkowa chwal się :) Gratuluje, mała rzecz a cieszy :)

No mamy telefony ;) tylko czy ktos mi odbierze w czasie imprezki :(

Dopiero przebrnełam przez to co nadrukowałysc, widzę dzien pełen wrazen :)

Jutro w Leroyu jest promocja na wszystkie lampy -10% jakby kogos interesowało ;)

reklama
Do góry