reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
ufff troche pozałatwiałam :tak:,
Remont odwiedzony, ale tylko na chwile bo w tej pylicy nie da się zyc :-p, dobrze miec ekipe co zasuwa, a nie sie opierdziela :-) Boshe jakie tam wszystko krzywe :baffled: Co sie da prostują i potem ich robota wyglada ze jest krzywa nie nie to co jest faktycznie :-D

Buciki wymieniłam, bardzo mała roznica miedzy tymi rozmiarami była, wiec wieksze lepsze :tak:

I kupilismy troche ciuszków dla narzyczonej ... aaaaaaa jakie dla dziewczynek sa cuda :szok: ... wiecie jakie między innymi boskie bolerko kupiłam :-):tak:

Lece konczyc obiad poki syn spi, a za jakas godzine mamy gosci ;-) do potem dziewczyny :-)

Mysmy ten vigantol na bank mieli, ale jak był pakowany nie pamiętam :baffled:

No to ja już mam włosy o wiele krótsze, czuje się 2 kilo lżejsza i 3 lata młodsza cha cha :-D

Nikoś nabył nowej umiejętności, zaczął prrrrr robić ustami przy czym pluje na pół pokoju :-D właśnie się przedrzeźniamy i opluwamy nawzajem ;-)

Amelkowa fajny ten link z bucikami, zapisałam sobie na zaś ;-)no i dzielną córę masz :-D
Agita czy Wy też Alusia w kocu kołyszecie?
Aga współczuje tych ukuć, ja to już w ogóle miękka jak szczypiorek jestem jeśli chodzi o Nikosia, on płacze u lekarzy i mi też się oczy pocą

aaaaaaaaaaa

Aga - pytalas jak na szczepionkach zaoszczedzilam... nie mialam wtedy czasu odpisac a potem...zapomniałam :-( no ale jak dzis pytalas to i tak za pozno - napisz ile dałaś za szczepionke na pneumokoki i jak sie nazywala to Ci powiem czy duz stracilas czy moze zaoszczedzilas...

ja porownywalam cene na www.doz.pl z cena szczepionki w przychodni

co do bucików to my wolimy kapciuchy z Zetpola bo Monia ma wysokie podbicie i w Befadowe cięzko jej nóżke wcisnac :-( www.zetpol.pl
Monia nosi Dorotę bordo i Łucję fiolet :-) i jak sprawdzilam teraz to kupilam te butki jeszcze taniej niz w firmowym sklepie on-line ;-)

rubi ja nie miałam zamiaru go dzisiaj na meningo szczepic, tak wyszlo. Mial WZW ale nie ta refundowana tylko musialam isc kupic, bo w Anglii dostawal jakas inna, podobna lepsza. No i dr L powiedziala, zeby nie czekac 6 tyg to dobzre by bylo go na meningo zaszczepic, no to wypisala recepte na 2 szczepionki, trzcia mieli u siebie no i dostal, zaplacilam 220zl, nie wiem ktora ile kosztowala. pneumo ma za 6 tygodni to moze zaoszczedze;-)

Agnieszka mam nadzieję, że jednak te krople nie były jakoś bardzo zanieczyszczone i Twojemu Szkrabowi nie zaszkodziły:no:;-)
Hiox odpocznij sobie troszkę i się poobijaj:happy2:
Arcobaleno e fajnie, się tak szybko odmłodzić:tak:,a co do Aluśka to Go nie kołyszemy w kocyku, a to macie takie zalecenie od rehabilitantki??
Rubi to na necie prevenar jest droższy niż ja kupowałam w aptece;-)
Amelkowa gratulacje dla Ani, dzielna Pannica:-)

Aga :-) o 20:00 w Kofeinie??? aktualne???

Agita :-) mnie poki co prevenar nie interesuje ale mam nadzieje ze sprawdzalas odpowiednie...bo sa 7-, 10- i 14-walentne prevenary (z ta 10 nie jestem pewna ale 7- i 14- sa na bank

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry