reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
spoko :-) załatwie ci najladniejsza cele :-) o ile ni eposadza mnie razem z Tobą ;-) ale czy sadzaja za kratki matki karmiące???

Rubi to musimy to nadrobić :-)
Kamea sorki że wcześniej tylko w dwóch słowach odpisałam, ale miałam Małego na rękach. W karcie Wierzbicki napisał że ustawia lewą gałkę oczną w zezie zbieżnym i pojawia się objaw zach. słońca i we wskazaniach zalecił wizytę u okulisty. Więc Nika zapisałam i teraz czekamy na grudzień.

No i mój mąż wrócił bez pieluch, nie ma tej promocji w tesco:angry:( na ozimskiej) a nawet gazetkę oglądałam na necie. Agita, a Tobie się udało kupić te pampersy?
Rubi będą Wam dzieciaczki na karmienie przynosić :-D

W Tesco po ile pamki sa?

Kamea nam oczko uciekało długo do ok 9 m-cy i przestało :)

Rubi tak zachwalasz ten napój kawowy, ze chyba musze spróbowac :) ja kawowe czekolady uwielbiam ( te grubasne) i kiedys algida miała kawowe lody w niebieskich pudełka przzzzeeeepyszne, ale juz ich nie ma :(

Ja jak to u mnie, cisza i spokój ... dzisiaj ex zoneczka z synami z Niemcowni przyjezdzaja, juz na jutrzejszy pogrzeb. Popytałam o nia jeszcze dzis troche na wsi i nikt jej nie lubi, franca jak ich mało :/ ani jednego pozytywnego słowa :/ Czyli własciciel nie wyolbrzymiał :O

a ja jeszcze w temacie pieluch... W Rossmannie sprzedaja ichne pieluchy (Babydream) w paczuszkach po 2 szt. więc można sobie wypróbowac ;-)

w SuperPharmie były pampy po 44 zł chyba ale dawali do tego paczke chusteczek dodupnych :-) ale to w ubiegłym tygodniu widzialam wiec nie wiem czy promocja nadal aktualna...

Moim zdaniem pampki rosmanowskie to porazka są twarde i grube :/. Ich chusteczki to samo, bardzo suche :/ Huggisy takie jakies cisnące mi się wydały. To w sumie wszystkie pieluchy co próbowałam prócz pampków i pampko-gatków.
Chusteczki najlepsze penaten lotiontucher, a z 'marketowych' dada :)

hmmmm....Madzia juz napisała... pieluchy to bardzo indywidualna sprawa... kazdemu pasuje cos innego - dla mnie wazne jest ze po 8 miesiacach uzywania Lidlowych pieluch Monika mie miała odparzonej pupy...zadnego zaczerwienienia, zadnych czerwonych krosteczek...nic... uzywam tez chusteczek Tuzurkowych - te jak się uprzesz to i wykrecisz...nie sa nawilzane tylko...mokre

ale zeby sie wypowiadac to trzeba sprobowac... ja sie długo kurczowo trzymalam Pampersów... Testowalam inne pieluchy przy Jasku i lepszych od pampwo wtedy dla jego pupy nie bylo...
teraz mieszkajac tak blisko Lidla postaowilam sprobowac... i z perspektywy czasu wiem, że te czerowne krosteczki nie pojawialy sie bo Monia za dlugo w obsikanych gaciach lezała tylko... uczulenie na Pampy bo jak pojechalismy do dziadkow gdzie byly niedobitki pampow to czerwone krostki od razu sie na doopsku zjawily :-(

reklama
bo te pampki co sa w Polsce z rozmiarów od 1-3 to porazka, od 4 są ok :)
Mowisz ze w Lidlu fajne chusteczki, trzeba spróbowac. Bo te dady ok prócz tego, ze fatalnie się wyciagaja i sa troche za 'chemiczne'.

Do góry