reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
to taki wynalazek marki tesco :-) ja wole to niż super kawy ;-) to mieszanka kawy rozpuszczalnej (kofeinowej - tylko 16% z tego co pamietam) a reszta to zbozowka i mleko :-) jest w wersji 2w1 i 3w1 :-) kosztuje 3,99 zł za 10 porcji :-) albo 2,99 zł za 10 porcji ale to juz nie marki Tesco i Cafe Ble....coś tam... mi bardziej smakuje ta drozsza ;-)

te daw pierwsze ale u nas sa inne kolory...ciekawe czemu... http://www.tesco.pl/marka-tesco/zywnosc-kawy.php

Ostatnia edycja:
DZiewczęta jak długo u niemowlą moze utrzymywać się zez? Bo z tego co się orientuję, to u niemowląt to częste. zauważyłam, że Kubusiowi jedno oczko trochę ucieka...tak mi się bynajmniej wydaje. W sumie Kuba ma 7 miesięcy ale powinno sie go oceniać wg wieku korygowanego, czyli teraz Kuba powinin mieć 5,5 misiąca

Nikosiowi też oczko ucieka i Wierzbicki zalecił wizytę u okulisty. Mamy dopiero na 10 grudnia, pewnie do tego czasu wszystko będzie ok, a jak nie to ta wizyta będzie akurat :-)

Kurcze, siedze nad tym moim szklrabem i wpatruję się w te jego oczęta i sama już nie wiem czy ucieka czy nie... ach te rozterki...
Arcobelno a Wierzbicki sam wypatrzył, że Nikosiowi oczko ucieka, czy Ty zwróciłaś Wierzbickiemu na to uwagę? Wczoraj Wierzbicki nic nie mówił o tym oczku...

Kamea ;-) a macie jeszcze wizyty na Witosa??? te w kierunku retinopatii??? Tam przecież nie wypuszczą jak coś jest nie tak... u Jaśka dr Jabczynska wypatrzyła astygmatyzm... kurcze...szmat czasu u okuisty nie byliśmy - teraz to juz duzy chlop wiec pojdziemy prywatnie...

Arcobaleno :-) patrz ile czasu nam ucieklo... ale jak będziecie kiedys jechac po poludniu do Opola to daj znac ;-)

ooo...Kamea :-) ujawnij się gdzie pracujesz??? moze wyjscie słuzbowe sobie do Ciebie wymysle ;-) :-D

rubi wizyty na Witosa mamy dalej. Ostatni raz byliśmy na początku czerwca. Dr Jabczyńska stwierdziła, że wszystko jest ok i kazała przyjść pod koniec listopada.
A ja pracuję w Zawadzkiem w KolTramie:tak:

A, rubi jeżeli pracujesz w jakiejś placówce państwojej i chcesz mi zrobić kontrolę ... to zaczynam się bać...:szok:
No chyba, że dasz się przekupić jakimśnapojem kawowym :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kamea ;-) a mi sie bzdurało ze w Opolu pracujesz...

ja pracuję na Policji :-) ale nie kontroluję ;-) jak już to mi patrzą na ręce bo w zamówieniach publicznych pracuję ;-)

no i nie wiem co zrobic z propozycja korupcyjną...czy napój kawowy to juz korzysć materialna??? :-D :-D :-D

Do góry