reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Rubi,Agita to współczuję dzisiejszych wyjść z domu,bo w taką pogodę to niezabardzo fajnie:sorry2:
Mnie właśnie ominął wyjazd do urzędu uffff:-p

reklama
Bry ;-)
Pogoda fatalna :baffled:. A jutro rano wybieramy się na pogrzeb, moze mame jednak zamówie do Kubusia bo jak z dzieckiem w tym deszczu :baffled:
Łaczymy się w bólu wstajacych skoro świt i przebudzajacych się w nocy. Kubus juz po 2-giej w nocy wstał i zasnac nie mógł do ok 4 rano :szok:. Chyba te zęby:angry:. W dzien sobie jeszcze jakos radzi trzymajac łapke w buzce i ciagle sobie grzebiąc, budulek :-(

Amelkowa kazdy ma swoja wrazliwosc :tak:
Rubi wspołczuje biegania ... moze małż ci jakos pomoze i powozi was :tak::-)
Lora witaj back i sto lat dla niedawnej solenizantki :-)
Agita ale wam fajnie :-).
Prosze dac znac po ile papmki w tesco teraz stoją? Ja kupowałam w rosmanie po 44,50zł, a kolega cos mówił, ze jeszcze taniej były w Super Pharmie.
Kamea słodki brudas :tak:
Madzia ty to przewaznie w zyciu farta masz, com? ;-)

Tych pomaranczowych nie uzywamy :no:
My lecimy na niebieskich i majtasach równoczesnie :tak:
Mniejsze rozmiary były tansze, a nasze piątki pakowane sa po 58sztuk (chyba jeszcze po 52 sztuki widziałam), gatki po 48 sztuk i oscyluja w granicy ok 50zł :baffled:
Czasem w tesco i realu sa promocje na kartony pieluch, moj rozmiar w granicach 100 coś sztuk za ok 100zł

Ostatnia edycja:
Ja ostatnio miałam te pomarańczowe i różnicy żadnej nie zauważyłam. No chyba, że wydają mi się być trochę cieńsze, ale chłoną ok. ... no chyba że ślepa jestem, niewykluczone;-)

reklama
Do góry