reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Mam nadzieję, że uda mi się wkleić moje zdjęcie po metamorfozie:-). Tak wogóle, to Mój P. też był wczoraj u fryzjera i teraz wychodzi, że to Alusiek ma najdłuższe włosy u Nas w rodzinie:-D
showFullSize.php
[/URL][/IMG]

Co prawda nie wiem jak wyglądałaś przed metamorfozą, ale obecna fryzurka Ci pasuje:-) U mnie krótkie włosy odpadają, jestem zbyt pyzata:baffled:

reklama
Kamea dzięki:-), ostatni raz miałam krótkie włosy jakieś 5 lat temu:sorry2:, a Ty kiedys próbowałaś mieć krótką fryzurkę?
Hiox kurcze szkoda tego Waszego właściciela:-(

Hiox przykro mi:-(
Agita ile ja eksperymentów robiłamz włosami... miałam chyba całą paletę kolorów na głowie i fryzury też chyba wszystkie - no oprócz dredów (chociaż też chciałam je mieć). Krótkie włosy tez mam na swoim koncie, to była pierwsza klasa liceum. Gdy wróciłam do domu z nowym fryzem,to jeden z braci stwierdził, że fajnie mi pasuje i tak powinnam się "nosić" a drugi kochany braciszek stwierdził, że wyglądam, delikatnie mówiąc, jak "idź mi stąd i nie wracaj" po jakimś czasie stwierdziłam, że krótkie włosy jednak nie są dla mnie i teraz najkrótszy włos mogę mieć do ramion. Na szczęście moja bratowa jest fryzjerką więc zawsze coś optymalnego wspólnie wymyślimy.

Powoli wychodze z szoku ... dziewczyny jego cos tam zakuło w boku ok 10 lipca i juz człowieka nie ma :-(

Agita nie wiem jaką miałas wczesniej fryzurke wiec porównania brak. Nowa ci bardzo ładnie psuje, twarzowa jest :biggrin2:

['] dla człowieka

wiecie co??? Ja widziałam Agitę w "starych" włosach i powiem że jak dla mnie teraz wygląda duuuuuuuuuuzo korzystniej :-)

Kurcze, ale mi słodzicie Dziewczyny, zaraz się zarumienie normalnie, wielkie dzięki:-):tak:.
A ja powoli mykam kimać, bo jutro z rana idziemy na szczepienie, eh będzie się działo:baffled:
Miłych snów dla Was i dzieciaczków:-)

Tak z rana aby miec dobre samopoczucie dostałam od mojej bardzo dobrej kumpeli wiadomosc, ze jej pies owczarek prawie 14 letnia Tosia odeszła wczoraj w nocy :( ... mi prawie 2 lata temu odszedł mój 14,5 roczny Fenixek, ponad miesiac nie umiałam sie pozbierac, a ja silna psychicznie jestem ... wiec wiem dokładnie co czują ... strasznie mi ciężko razem z nimi .... to najlwepsza przyjaciółka jej córki ... :(((

Rubi wy chyba tez się znacie?

Od dzis juz chce tylko same dobre wiesci!!

reklama
Hiox wiem co czujesz. w zeszłym roku odszedł mój 13-letni kochany kundelek. Widziałam jak biedny się męczy i kona. Wezwałam weterynarza, ale nie zdąrzył dojechać. Przepłakałam wtedy cały dzień i długo nie mogłam nawet patrzeć na jego legowisko - od razu miałam go przed oczami i zbierało mi sie na płacz:-(

Do góry