reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Agita Twój Aleks to niezły łobuz jest! Ja dwa tyg. temu miałam podobna sytuację. Zostawiłam Kubę leżącego na pleckach na macie, a sama poszłam do drugiego pokoju przebrać bluzke. Nie było mnie dosłownie minutę. Wracam, a Kuba leży sobie na panelach na brzusiu, uśmiechnięty od ucha do ucha. Do tej pory nie wiema jak się wyturlał na tą podłogę.Zrobił ze trzy "turlnięcia" jak nic. Teraz to oczy trzeba mieć dookoła głowy.

reklama
Jestesmy :biggrin2: jakos poszło :biggrin2:

Hydraulik wymyslił inna droge prowadzenia rur i jak to wypali ok 6 stówek zostanie w kieszeni :biggrin2:. W koncu miasto sie ruszyło (po moim pisemku rzecz jasna ;)) i takiej patologii z parteru chca zabrac mieszkanie, ona ma dopiero 65tys zadłuzenia :O, nie mieszka w tym mieszkaniu od lat. Przychodzi tam czasem zasmrodzic cała klatke :/ i mówią, ze nie ma mieszkan dla naprawde potrzebujacych, żałosne :/. Niech jej zabieraja bo ona jest pod mła mieszkaniem i tylko czekamaz w koncu karaluchów dostane ;/
Strychowi zmienili adwokata i zaczyna się ta sama bajka o wykup ... oni dobrze wiedza ze za darmo nie podpiszemy, to po co ta cała szopka :/ Pewnie znowu do sądu trzeba będzie łazic. To jest dziwne na adwokatów maja, na sądy maja, a dogadac sie jak ludzie to nie? :O

Dziewczyny to jeszcze nic, poczekajcie jak bąbeliki podrosną będzie hard core :p Kubus na główke np z łózeczka wyskoczył ... stracha miałam jak nie wiem, ze cos sobie zrobił :/ na szczescie ok ... z łózka sypialnianego ile razy spadł tak wariował :O Teraz ulubiona pozycja do ogladania bajek to dupisko na kanapie, a głowa na dywanie :O

Melduję się ze jesteśmy back :-)

torpedy z nas - z domu przychodni na Witosa szłyśmy...41 minut :szok::szok::tak::tak:
koło Amelkowej przechodziłam to miałam czas z domu 34 minutki...

aż w szoku byłam i myslałam ze coś z liczeniem u mnie nie tak i kalkulatorowi kazałam policzyć ale wyszło mu tyle co mi :-):tak:

ten nowy system w przychodniach na Witosa to istna porażka... trzeba czekac 3 razy...

1. raz trzeba na dole potrwierdzic wizytę (najpozniej 15 minut przed wizytą)
2. czeka się pod gabinetem aż umyślna pani z rejestracji przyniesie kartotekę na górę - dziś czekałyśmy pół godziny...
3. jak lekarz wyznaczy wizytę kontrolną to trze znów się zarejestrować na dole... a tam rzecz jasna znów kolejka...

porażka...no i oczywiście zapomniałam o kwicie żeby Monia nie musiała pić mleka z pudełka...Pani dr powiedziała ze wystawi i...zapomniałyśmy obie :-:)no::wściekła/y::crazy::angry:

dobra... śniadanie jadłam o 7:00 więc już mnie troche ssie więc idę kawusie sobie zrobić (moja najulubieńsza czyli napój kawowy marki Tesco - laski karmiące to ma tylko 16 % kawy a jak dla mnie lepsiejszego nie ma :-) ) i wszamam drożdzówkę wczorajszą :-)

miłego

Kamea ;-) a są takie maratony gdzie się zawodnik wózka trzyma??? :-);-):-D

a tak poważnie to szłam z wiatrem (koło ZWM wiucha strasznie i poczułam to dopiero jak wracalam) i zielone światełka nam sprzyjały na przejsciach dla pieszych :-):tak:

ehh...pojadłam i teraz pospałabym trochę...Monia śpi...chyba sie przyłaczę i pochrapiemy razem ;-) choć znając zycie jak ja sie poloze to ona sie obudzi...:baffled::baffled::baffled:

Rubi no przesr..e z tymi kolejkami i rejestracjami na Witosa:crazy:.Nawet na odczulanie teraz trzeba sie też rejestrować- i po co takie utrudnianie???? nie wiem:no:
Hiox ty jakbys miała tak jeden dzień posiedzieć i nic nie robić to chyba byś się zanudziła na amen:-D A jak tam właściciel mieszkania? Eksżona była?

Mnie dzisiaj rozmemłanie jakoś nie zdążyło złapać,bo zafundowali mi wycieczkę po urzędach,więc jako tako pobudzona jestem:-D Pewnie przyjdę do domu i padne na pysk,chociaż nie,umówiłam się z koleżanką to trza jakos tego powera podtrzymac.No to co,kolejna kawka:-p

boshe co za gapol ze mnie :/ specjalnie targałam aparat ze sobą aby ofocic mieszkanie przed remontem, aby było widac metamorfoze i zapomniałam na smierc ;/ W sumie tak całkiem przed remontem nie jest, jak połowy tynków juz w domu brak :p Moze kiedys cos wygram w konkursie metamorfoz buehehe ... tylko komu sie podoba prostolinijny gust :D

Rubi super ulepszenia wprowadzili :O Kamea ma racje na maraton musimy cię zapisac ;)
Agita nudzi nudzi :D
Madzia jeszcze francy nie było - czekam :p, normalnie ja kocham ze zepsuła mi wyjazd nad morze ... na wesele chociaz zastepczo skoczymy do mojej kuzynki. A włascicielowi jutro robia biopsje w Opolu.

Dobra to lecimy biegac po wsi, nakarmic psy, Asanpi wyspacerowac itd :) Ochota na spanie przeszła, pewnie pozniej będzie kryzys.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry