reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Rubi no to niezły wynik - może olimpiada w przyszłym roku z Monią na czele??:-D A co do spania to u Nas jest tak samo. Jak Aleks zasypia i chcę się kimnąć razem z Nim to się za 15 minut budzi, a jak myślę, że jednak szkoda się kłaść, bo pewnie i tak się obudzi to cwaniak potrafi 2 godziny spać:dry:
Hiox poproszę trochę Twojej energii - bardzo mi sę przyda:tak:
Madzia to się dzisiaj pokawujesz jeszcze z koleżanką:-)
A Mój synuś znowu zasnął, coś dzisiaj dobrze śpi, chociaż trochę też marudzi:baffled:, a najlepsze jest to, że na początku tak super jadł obiadki, a teraz łobuz też zje, ale ile się przy tym napluje to szok. Najlepiej karmić go w łazience i to na golasa, oczywiście i Aleks i ja musielibyśmy być goli:-D

reklama
Rubi no przesr..e z tymi kolejkami i rejestracjami na Witosa:crazy:.Nawet na odczulanie teraz trzeba sie też rejestrować- i po co takie utrudnianie???? nie wiem:no:

ponoć po to każą się zgłaszać na dole żeby lekarz miał historię choroby w komputerze w gabinecie... tylko nadal są papierowe kartoteki które babki wnoszą na piętro... a że przychodni dużo a babek w rejestracji mało to chwilka schodzi...:-(

Agita bierz jak chcesz tak jak ja zapodawac flaki z olejem :-D.
Cos wyjsc nie mozemy z domu, zapomniałam, ze obiadu jeszcze nie mam (miałam gotowac w Pierożku:-p. tylko syn zaliczył kime ledwo co go posadziłam w aucie na podwórku pod blokiem, wiec opcja odpadła):rofl2: i teraz na szybko spaghetti robie, jeszcze chwilka i lecimy :biggrin2:

W przyszłym roku jak wypali nam jeden deal to dopiero będę miałą latania ... moj remont i mamy budowa to pikus przy tym ... ale ja jestem dobrej mysli, bo kto załatwi mi jak nie ja sama :-p. Trzymac mi kciukasy prosze :tak:

Dziewczyny mozecie wierzyc lub nie, ale ja ani razu nie spałam w dzien odkąd mam Kubcia :tak:. Ja się boje ze zasne jak kamien i go nie usłysze jak wstanie, wiec nie sypiam w dzien :no:.

Mam nadzieję, że uda mi się wkleić moje zdjęcie po metamorfozie:-). Tak wogóle, to Mój P. też był wczoraj u fryzjera i teraz wychodzi, że to Alusiek ma najdłuższe włosy u Nas w rodzinie:-D
showFullSize.php
[/URL][/IMG]

hahah widzę, ze mi sie udało jakoś wkleić ten Mój nowy Image:-D
Hiox kciuki trzymane:-)
A co do niespania to, Mój P. natomiast mówi, że on w nocy nie śpi, tylko czuwa, czy Alusiek się nie budzi, tylko szkoda, że przy tym czuwaniu chrapie jak parowóz:-)

:-) do Pani Izy czy do pani Basi? Muszę zadzwonić i się umówić :-) skoro już trzecia osoba mi ten salon poleca to musi coś w tym być :-)
a jak z cenami??? bo nie wiem czy mnie bedZie stac...chce się tylko strzyc ;-)

No powiem Ci Rubi, że jestem w miarę zadowola z usług, a chodzimy tam już ponad rok:-). Chodzimy do Pani Basi, a za strzyżenie płacę 35 zł:-)

reklama
Do góry