Kamea
Fanka BB :)
Agita i Acrobaleno, czy mowa o dr Sygulli?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agita to fajnie że wszystko ok. :-)
Ja na kontrolne USG też szłam z dusza na ramieniu, a jeszcze lekarz który to USG robił na początku wizyty z nami żartował, na czas badania zamilkł, ja się pytam czy wszystko ok, a on ani słowem do mnie, zasiadł przed komputerem i pisze coś, później kasuje i zaczyna od nowa. My z mężem na siebie, ja już miałam panikę w oczach. Znowu pytam czy wszystko dobrze, a on dalej nic, spociłam się jak mysz. Nagle się uśmiecha i mówi że wszystko w porządku i że dobre wieści na koniec sobie zostawił, myślałam że go uduszę!!!
Koleżankę podobnie wkręcił
Dokładnie, co miałaś podobne przejścia?Agita i Acrobaleno, czy mowa o dr Sygulli?
Ja też uważam, że to dobry specjalista, nasz neurolog też ma o nim świetną opinię ale te jego poczucie humoru.....Dr Sygulle znam dosyć dobrze, m.in. ze szpitala, no w przychodni nie raz robi nam badania. Facet jest dosyć specyficzny i trochę...zboczony... ale jako specjalista - moim zdaniem b. dobry.
Hiox jak Ty jetes gruba to ja chyba jestem garbata!!!!!!!! no nie przesadzaj dziewczyno hmmmm