reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
hej kobitki
A ja dzis na plac nie poszłam bo załatwaiłam sparwy na mieście i w końcu jak Ola wstała to poszła,m na spacer na rynek , Krakowska na lody i wiecie co - cały spacer od kośnego za rączke!! Jadłysmy lody spacerując, no normalnie jakby miała z 6 lat się zachowywała......ach super.....pomyslałam sobie, tak idąc, że jestem bardzo szczęśliwa, że ją mam.....:) A na koniec zaliczyłyśmy bawialnie w Solarisie.
Anik a nie chcesz wybrać się na basen?? Ja jade juto ....zobaczyc bo jeszcze nie byłam, tylko nie wiem jak Wojtek bo ma byc gorąco...........

Agita to fajnie że wszystko ok. :-)
Ja na kontrolne USG też szłam z dusza na ramieniu, a jeszcze lekarz który to USG robił na początku wizyty z nami żartował, na czas badania zamilkł, ja się pytam czy wszystko ok, a on ani słowem do mnie, zasiadł przed komputerem i pisze coś, później kasuje i zaczyna od nowa. My z mężem na siebie, ja już miałam panikę w oczach. Znowu pytam czy wszystko dobrze, a on dalej nic, spociłam się jak mysz.:eek: Nagle się uśmiecha i mówi że wszystko w porządku i że dobre wieści na koniec sobie zostawił, myślałam że go uduszę!!!:angry:
Koleżankę podobnie wkręcił :crazy:

A to was wkręcił !!

Na USG główki chodzimy systematycznie, bo Kubuś ma poszerzoną przestrzeń przymózgową i trzeba kontrolować czy dalej się nie poszerza. Dr Sygulle znam dosyć dobrze, m.in. ze szpitala, no w przychodni nie raz robi nam badania. Facet jest dosyć specyficzny i trochę...zboczony... ale jako specjalista - moim zdaniem b. dobry.

Agita super wieści :biggrin2:

Współczuje dziewczyny problemów, oby szybko poszły w niepamięc i z dzieciaczkami było wszystko ok :biggrin2:.
Nawet nie wiedziałam, ze jest cos takiego jak USG przezciemiączkowe, fajny wynalazek :biggrin2:

hej Babki
ja tak z doskoku bo cos weny nie mam i burza w domuuuuuuuuuuuuuu.............

Hiox jak Ty jetes gruba to ja chyba jestem garbata!!!!!!!! no nie przesadzaj dziewczyno hmmmm
Daggy to może się spotkamy bo ja jutro też chce Maćka zabrać na besen i tylko czekamy na pogodę :)
Madzia piszesz o prywatnym przedszkolu i odpieluszkowaniu hmmm ja z doświadczenia wiem, że te dwie rzeczy nie idą w parze a kasa którą płacimy nie ma tu nic do rzeczy!!!!!! ubierałam małemu majtki już od maja chyba i dalej w nie sika !!!! bo panie zmieniały mu na pieluchę jak szedł spać nosz.............. od jakiegoś miesiąca powiedziałam ABSOLUTNIE!!! to teraz jedna mi robi na złosć i nawet kupę zawiniętą w majtki mi oddaje a jak jej zwróciłam uwagę aby i nam i sobie tego oszczędziła to się spytała gdzie ona ma to wyrzucić wkur......... się i pytam czy przypadkiem maja tam toalety no i pani już mi nie oddaje majtek z wkładką!!!!!!! ale Maciej dalej leje w gacie.............
Kamea witam!

zaczyna się sex w wielkim mieście....paaaaaaaaaaaaaa

Hiox jak Ty jetes gruba to ja chyba jestem garbata!!!!!!!! no nie przesadzaj dziewczyno hmmmm

obie nie jesteśmy ;) czasem mi cos wyskoczy, ale zaraz szybko wraca do normy :D

Aniulka ja bym od Pani uprzejmej takich majtek nie brała i jeszcze zrobiła avanti, ze przez jej głupote ;) teraz nie dopiore i kcem aby nam odkupiła nowe :p

reklama
daggy :-):-):-) ależ się wzruszyłam :baffled::baffled::baffled: nosz broda mi zadrżała :sorry::sorry::sorry: bo wiesz co ja wczoraj wieczorem jak moja misia się do mnie wtuliła przy zasypianiu toooo hmmmmmm aż serce mi się ścisneło z radości że ona taka kochana a ja taka szczęśliwa :tak::tak::tak: a przecież tak niedawno całkiem się na nią zablokowałam ----- więc wiem co czujesz :tak::tak::-):-):-) ---- i wielkie dzięki boooo to dzięki tobie zrozumiałam i zmieniłam swoje beznadziejne zachowanie :tak::tak::tak::sorry::sorry::sorry:
A jak zasypianie Oleńki? wciąż nocny z niej marek? wiesz co tak sobei pomyslałam że może wyłączcie na czas zasypiania światło i tv? u nas to działa świetnie. Jak tv włączony to karola może do północy mieć oczy otwarte i udawać rześką a jak zrobimy papa do tv i światełka to 10 min max i śpiochh z niej nie z tej ziemi :happy:

Aniulka - też ogladam :rofl2::rofl2::rofl2:
Aniulka, Madzia jak tak czytam o tym odpieluszkowaniu to ciary mi przechodzą :eek::eek::eek: u nas znów dziś płacz na nocniku, wynik = siuku na podłogę :baffled::baffled:

basen? a o której? :-) może jakoś sie zbierzemy, zobaczymy rano :sorry:

komary mnie strasznie pocieły na tym placu zabaw :confused2::confused2::confused2: musze kupić jakiegoś offa czy cuś bo karola tez ma kilka bąbli a tak ją pilnowałam :crazy::crazy::crazy:
kurde mam furę zmywania a tak mi się nie chce buuuuuu chyba sobie odpuszczę i rano pozmywam ooooo to dobry pomysł :rofl2::rofl2:

lecę spać paaaaa

Do góry