witam
Amelka ja się na homeopatii wychowałam, mój tato był farmaceutą i przedstawicielem naukowych Heel jak leki te wchodziły do Polski, dla mnie najlepsze leki na świecie, nie znam skuteczniejszych, a Zeel przedłuzył życie i ograniczył cierpienie mojemu pieskowi, z reszta dzięki mojemu tacie podawany teraz przez weterynarzy w Bielsku przy leczeniu dyskopatii;-) Na pewno jest mnóstwo przeciwników jak z resztą ze wszystkim
np: ibufen, środek przeciwbólowy dla dzieci, ma mnóstwo skutków ubocznych, podobno spowodował zgon u dziecka
MMR - swego czasu głośna sprawa w Australii, że ta szczepionka wywołuje autyzm u dzieci, rodzice przestali szczepić dzieci
gdyby wierzyć i słuchać wszystkiego co mówią i piszą to nic byśmy nie podawali dzieciom, bo we wszystkim się można doszukać jakiejś szkody.
A ja ogólnie jestem przeciwniczką lekarstw, ja ich nie zażywam, chyba, że zdycham już
dzieciom daje jak pediatra każe i to często sama je odstawiam jak widze poprawe;-) i serce mi się kraja, że ten mój Patryk tyle tego bierze, mam nadzieje, że szybko z tego wyrośnie;-)
Amelka i fajnie, że pierwszy dzień przeszedł spokojnie, etraz będzie już coraz fajniej, a Ani spodoba się w żłobku
mi wczoraj pani u Patryka powiedziała, że Patryk tak ją wyściskał i tulił jak wróciła z urlopu, że aż się jej łezka w oku zakręciła:-) mój tulak kochany:-)
daggy, ja bym weszła chyba albo korki bym wyłączyła, nie wiem, coś bym wymyśliła, matko aż się boje jak mój Dominik będzie duży
Magda we wrześniu ja nie mogę 4-go(roczek Patryka;-)) i 25-go na 90% tez nie