reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Arcobaleno ;-) a z której strony Opola mieszkasz???

gadac to faktycznie lubimy ;-) ja jak na zywca jakiejs BBmaniaczki nie widze dluzej niz tydzien to delirke mam :-D

daggy ;-) Moszna - zamek i stadninka ;-)
w Opolu to wieza piastowska - o ile czynna ;-)
zamek w Brzegu ;-)
no i w Nysie tez fajnie... Paczków... Pokrzywna, Jarnołtówek, Kopa Biskupia... Czechy ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja tak skacze miedzy Opolem a podopolska wsia :-) w Karczowie kiedyś mieszkałam :-)

a Ty okolice Skorogoszczy??? już nie pamiętam gdzie tam połowa drogi wypada...

hej dziołchy my u rodziców a ja zamiast zajmować się 3 dzieci :szok: to siedzę na bb :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
no i mam prośbę czy te warsztaty chustowe to mogą się odbyć w nast tyg??
bo ja będę bardzo chętna z moim m i bardzo by nam się ta nauka przydała przed wyjazdem nad morze (wózek nam sie nie zmieści hihihihi) i dlatego dwójkę musimy obwiązać hihihi

może jakoś można pomóc w organizacji?? dajcie znać

u rodziców została na tydzień 3,5 letnia Maja - kuzynka karolci zabawa jest przednia, szaleństwo nie z tej ziemi hihihi oki lecę dać im coś do jedzenia bo zaczynają marudzić
paaa

Arcobaleno w połowie drogi na Brzeg tez jest Popielów lub Stobrawa wybieraj z której strony mieszkasz ;-)

Daggy duzo fajnych miejsc na opolszczyznie dorzuce jeszcze Otmuchów i Góre Sw Anny.

Arcobaleno :-) ja miałam mieszkać w tym żółtym domu miedzy Karczowem a S... :-) ale tak jakos wyszło ze wylądowaliśmy potem u moich rodziców a teraz znów w Opolu :-)

kurcze... wiesz ze jak jezdzilas PKSem to się możemy z widzenia znac... ja w Karczowie 3 lata mieszkałam i jezdzilam do pracy w Opolu ;-)

reklama
Oo a ja tamtędy wczoraj jechałam do babci za Brzeg:-)

Aga skansen jest za Karolinką,ale nie wiem czy są tam jakieś atrakcje dla dzeici bo dawno nie byłam - jeszcze jak w podstawówce, ale w sumie bardzo mi się te stare chatki podobały,az chciałam tam zostać:-D

Do góry