reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Arcobaleno ;-) a z której strony Opola mieszkasz???

gadac to faktycznie lubimy ;-) ja jak na zywca jakiejs BBmaniaczki nie widze dluzej niz tydzien to delirke mam :-D

daggy ;-) Moszna - zamek i stadninka ;-)
w Opolu to wieza piastowska - o ile czynna ;-)
zamek w Brzegu ;-)
no i w Nysie tez fajnie... Paczków... Pokrzywna, Jarnołtówek, Kopa Biskupia... Czechy ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja tak skacze miedzy Opolem a podopolska wsia :-) w Karczowie kiedyś mieszkałam :-)

a Ty okolice Skorogoszczy??? już nie pamiętam gdzie tam połowa drogi wypada...

hej dziołchy my u rodziców a ja zamiast zajmować się 3 dzieci :szok: to siedzę na bb :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
no i mam prośbę czy te warsztaty chustowe to mogą się odbyć w nast tyg??
bo ja będę bardzo chętna z moim m i bardzo by nam się ta nauka przydała przed wyjazdem nad morze (wózek nam sie nie zmieści hihihihi) i dlatego dwójkę musimy obwiązać hihihi

może jakoś można pomóc w organizacji?? dajcie znać

u rodziców została na tydzień 3,5 letnia Maja - kuzynka karolci zabawa jest przednia, szaleństwo nie z tej ziemi hihihi oki lecę dać im coś do jedzenia bo zaczynają marudzić
paaa

Arcobaleno w połowie drogi na Brzeg tez jest Popielów lub Stobrawa wybieraj z której strony mieszkasz ;-)

Daggy duzo fajnych miejsc na opolszczyznie dorzuce jeszcze Otmuchów i Góre Sw Anny.

Arcobaleno :-) ja miałam mieszkać w tym żółtym domu miedzy Karczowem a S... :-) ale tak jakos wyszło ze wylądowaliśmy potem u moich rodziców a teraz znów w Opolu :-)

kurcze... wiesz ze jak jezdzilas PKSem to się możemy z widzenia znac... ja w Karczowie 3 lata mieszkałam i jezdzilam do pracy w Opolu ;-)

reklama
Oo a ja tamtędy wczoraj jechałam do babci za Brzeg:-)

Aga skansen jest za Karolinką,ale nie wiem czy są tam jakieś atrakcje dla dzeici bo dawno nie byłam - jeszcze jak w podstawówce, ale w sumie bardzo mi się te stare chatki podobały,az chciałam tam zostać:-D

Do góry