reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

hej dziewczyny:-)
Madzia Nam pasuje 14.08 i 21.08, bo później wyjeżdzamy na wczasy:-)
Amelkowa - mam nadzieję, że spokojnie minął pierwszy dzień w pracy i że Ania też nie płakała za bardzo:-)
Daggy - My byliśmy w zeszłym roku w skansenie. Kurcze jako tak, to tam dla dzieci nic nie ma, ale wydaje mi się, że dzieciakom się moze podobać, bo jest dużo miejsca do biegania, stare maszyny, domy i super młyn:-)

A ja dziś byłam w pracy zanieść podanie o przedłużenie urlopu macierzyńskiego, a teraz miałam półgodzinny atak histerii, bo Aleks za Chiny ludowe nie chciał iść spać (a już był na wykończeniu:eek: ). Jak Go kładałam to wpadał dosłownie w szał i przed chwilką padł mi w sekundzie na rękach i sobie nynka jak aniołek. Chyba Go te nieszczęsne dziąsła swędzą, bo wyczułam na dole, ze są w miejscu jedynek takie chropowate i jak posmarowałam żelem to miałam wrazenie, że troszkę się uspokoił. Oby te zębiska szybko wychodziły:baffled:

reklama
dzięki dziewczyny, tylko własnie szukam jakis atrakcji dla dzieciaczków bo owszem i moszna, i otmuchów sa super tylko czy dzieci sie nie zanudzą?? ale dzięki za pomysły!
Amelkowa czekamy na relacje!!
Adiva - lepiej żeby wyszły poźniej te zęby, bo beda zdrowsze.

daggy :-) pomydliłaś Agite z adiva ;-)

a w Mosznej w niedziele sa rózniste atrakcje - bryczki, kuniki, plac zabaw ;-) moze na jakies zawody traficie ;-)

hahahah dzięki rubi za poprawę :-), Faktycznie daggy przekręciłaś Mój nick ale to nic, pewnie myślałaś o kimś innym:-D, a co do zębów to mogą wyjść później, byle Mój szkrab się nie męczył tak, chcociaż pewnie to jest nieuniknione:-(

Agita oby oby ... Kubciowi chyba w koncu te 5-tki idą, slini się jak szalony i wszystko do buzi pcha jak noworodek:eek:. Dzis nawet sąsiadki pierscionka próbował :-D. Ja ratowałam się zelami i smokiem (potocznie u nas w domu zwany cyckiem :sorry:).

Hiox no właśnie smaruję Mu dziąsełka i mam jeszcze w zanadrzu czopki Viburcol, gdyby było bardzo źle. Pomaga Mu też schłodzony gryzak, a smoczka (niuńka:-D) woli gryźć niż nuldać:nerd:

Tez miałam te czopki, ale nie stosowałam, TZ zabronił. Program o lekach tego typu oglądał i się wystraszył, wiec my tylko tona zelików i cycek :tak:

OOOOOOOO to mówisz że coś nie tak z tymi czopkami:baffled: to muszę poczytać o nich:-) A jaki żel był dla Twojego Maluszka najlepszy ? Bo ja mam dentinox narazie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry