reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Czesc :)

Dopiero do domu dotarlismy i zjedlismy zupke, mam juz dosc tego upału ... boshhh bez klimy w aucie bysmy chyba padli z Kubciem.

Rezygnujemy juz niestety z wyjazdu do Opola, bo po 18 godz musze jechac do kamieniarza ( teraz go nie było i sie telefonicznie umówiłaM). Jestem happy bo granitowe parapety mi wyjda taniej u niego, niz gdzie indziej konglomerat :szok: ... A teraz lece Kubcia chłodzic w basenie.

A i zakochałam sie w jednych płytkach, róznica na 1m miedzy cerpolem, a netem to jedyne 35zł :szok:

Bawcie sie dobrze kobietki i zdajcie relacje :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Amelkowa, bardzo chętnie bym się z Wami pointegrowała, tylko nie wiem czy mogę, bo Wy wszystkie znacie się już tak długo i wogóle rozmawiacie już pewnie o wielu "rodzinnych sprawach" i nie wiem, czy moja obecność nie będzie Was krępowała:-)

A my dziś odebraliśmy wyniki badania poziomu cukru we krwi i wyniki badania moczu i na szczęście wszystko ok:-), Więc Aleks już po szczepieniu, oj było płaczu:-(, ale nawet teraz nie jest taki marudny, właśnie drzemka sobie w huśtawce:-)

Agita, my poznałyśmy się właśnie na forum:tak: Anik np.widziałam pierwszy raz w zeszłym miesiącu dopiero;-):-) także wpadnij na plac zabaw na Malinke jeśli możesz i niczym się nie krępuj:tak: my nie będziemy ;-):-) na priv wyślę Ci do mnie numer telefonu żebys miała kontakt do którejś z nas:tak:
I fajnie, że z Aleksem wszystko ok :tak:

dostalas numer?

dobra ja lece po Dominika, w razie czego dzwoncie ;-)
ja bede u tesciow wiec podjade na Malinke jak juz bedziecie mialy czas ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzięki Aga:-) dostałam numer, zaraz go zapisuję:-)

dziewczyny a gdzie jest ten plac zabaw na Malince?? to chętnie się do Was wybiorę dziś, jeśli się spotykacie:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej laseczki!
ale tu gwarno:szok::-D
Juz Adze mowiłam jaki nam sie wypadek po waszej wizycie przytrafił -Maciek ma 3 szwy założone na brwi i tym samym ja na l4,a w domu jeszcze netu nie mamy,więc sie nie odzywam:sorry2: Wpadłam właśnie do rodziców żeby sobie przepis na sałatke ,którą chyb aLora podawała spisać,bo jutro mamy Maciusia urodzinku to trza cos zoraganizować.I szkoda ,ze dzisiaj mnie przez to takie spotaknie omija ,ale mam nadzieję,ze to nie ostatnie :no:

Anik juz nowe firanki wiszą,bo chyba cos innego dzisiaj widziałam niż ostatnio;-) co do zachowania Karolki to nie wiem co poradzić:sorry2: Może zabieraj ją czasem do Maćka na zabawę i choc u mnie takiej dobraj kawki ja u Ciebie nie ma,to zawsze sie coś wymysli:tak: Jak cos to dzwoń,bo ja tu narazie bede żadko bywać,bo jeszcze 2 tygonie urlopu przede mną co oznacza brak dostepu do netu,no chyba,ze sie pospieszymy i cos w końcu w domu zorganizujemy.
aa i wdzę,ze sąsiedzi bedą was tak lubieli jak nas:-p
Maciek dzisiaj juz ganiał o 4.30:szok::szok::szok: i może nie tyle co ryczał a wrzeszczał:-p
Amelkowa ,ze co? że u ciebie ciasno_Ojjj z tego co pamiętam to w solonie masz duuuuużo więcej przestrzeni niż my:-p
Aniulka zdrówka dla Maciusia!!!!

Ii nie pamiętam co miałam jeszcze napisać.Ide po ten przepis i na zakupy trza jechać.

Madzia o matko :szok: bidulek :-(

A ja wykonczyłam dzis syna :-p.
Latał od 6-tej rano, juz od 9-tej w Opolu szalelismy. Spał miedzy jednym a drugim sprawunkiem az 20min. I padł mi biedak niedawno w aucie, podczas drogi do kamieniarza. Dzieki temu mogłam kamien na spokojnie poogladac i zaszalałam :zawstydzona/y:. Obudził sie jak wyciągałam go z auta pod domem, odłozyłam do wyrka i zasnął znow ... ciekawe kiedy wstanie :confused: zjesc cos by chudzielec musiał ..

Ostatnia edycja:
A ja w drodze do domku wstapilam do Tesco i kupiłam sobie winko:tak:
Patryk padł, Dominikowi zrobiłam dzień dziecka i po kolacji(parówce) dostał lody i popił je mlekiem z kakao :szok: jak będzie rzygał to zwale na daggy, że mi jakąś zaraze przyniosła ;-):tak:(to oczywiście żart daggy;-))
Teraz ja ide leżec na kanapę z lampką winka;-) oj uwielbiam piątki:-)
rubi ja tak się źle czułam, że kurcze po drodze CIę mam i nie mogłam CIe zabrać, muszę zakupić większe auto :tak:
do jutra dziewczęta, fajnie było Was zobaczyć no i poznać Agę ;-)

reklama
Do góry