reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

kobitki jak około 12-13 pijecie kawkę to ja się pisze....:-):-) Potyem musze zabrać syna i synową nad wodę......nie wiem może na Maline...
Anik, dużo masz filiżanek??

Aha, około 16-17 umawiałam się z Agą na plac zabaw jakby któras chętna......

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Macie placyk w cieniu? To moze i mi by sie udało wyrobic?
Ja planuje byc w Opolu tak do 12 godz max i pedze do domu karmic i kłasc spac syna ... jak wstanie, zje, jedziemy tylko juz wioske dalej zamawiac parapety i jestesmy w sumie wolni ;-). A jutro mam dzien nerwicy, budowlancy wzieli od mła klucz do mieszkania i beda na spokojnie mierzyc i liczyc ile wyniesie to wszystko co wymysliłam ... bede chodzic i zjadac pazury :zawstydzona/y:, moze aby sie nie zadreczac zwale wam sie na głowe?

Rubi dokładnie, rano nie mam czasu, sprawunków mam kupe na miescie ... a ja kawy nie pijam, herbaty zresztą tez :tak:

hej właśnie się zwlekłam bo padłam wcześniej :)
no to ja czekam na was :)
o 13:30 idę po pannicę bo babka w żłobie mi powiedziała że powinnam odbierać karolkę zaraz po obiedzie - inaczej za bardzo przeżywa więc ...

oszzzzzz użarł mnie właśnie komar gggrrrrrrr

w każdym razie czekam na was - filiżankę mam jedną użytkową hihihihihihihi ale specjalnie dla was dziewczyny odgrzebię jakieś inne :)

a truskawki też jadam właściwie to wszystko jadam :)

dobra spadam pod kołdrę bo mi coś brzęczy nad uchem ;)
paaaa

bry :-)

my juz wstane :-) juz....ostatnio sypiamy do 7:30 :-)
Monia juz marudzi wiec zmykam ja ululac ;-)

paaaa

hej kobitki
Własnie wstalam i o dziwo w naszym kraju naprawdę świeci słońce.....Idę dzieciakom śniadanko zrobić.
Rubi to fakt, dawno sie nie widziałayśmy a Monie to ja tylko raz w wózku widziałam przez chwilkę. Jak bedziecie szły do Anik do dajcie cynka na komórkę albo zadzwoncie na dole po mnie.
Xiox placyk możemy wybrać, kilka ich tu jest. Jak masz ochotę to dawaj!

reklama
no to i ja jestem ;)
kurcze chetnie bym się z Wami kawki u Ani napiła, nawet swoja filiźanke mogę przynieść ;-) ale muszę pracować :-( nie chce mi się w taki upał nic robić, najchętniej bym gdzieś pod palmą poleżała ;-)
A o 16 17-tej która chętna to idziemy do piaskownicy :-)
daggy a plac zabaw musisz Ty jakiś wybrać, bo ja nie wiem czym tam dysponujecie :no:

Do góry