reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Heh widzę,ze coraz więcej chetnych na dzisiejszą kawkę:-D to taka przedparapetówka sie kroi:-D Spoko kubki już mam, to na kawkę wpadajcie:tak: Po 17 bedziemy w domu

Ostatnia edycja:
Dzien dobry,

Poł BB na kawce u Madzi, faktycznie jak praparapetówka :-) ( Madzia przytaszczyłam i wkleiłam fotki grafitowej łazienki:tak:)

Ja dzisiaj miałam nocne manewry, myslałam, ze skoncze zrywanie, a tu doopa :wściekła/y:. Mimo tego, ze sąsiad przyszedł i pomagał do 1 w nocy. Nienawidze tego przedpokoju, co za koszmar 10 pasków na krzyz, a i ja i TZ juz cierpliwosc tam stracilismy do reszty :wściekła/y:. Wróciłam o 5:40, a syn wstał o 6:25 :-p. Mama przed 7-mą pojechała juz do pracy. A TZ za godzine dopiero wjedzie do Polski, równie wypoczęty jak ja:-p, tylko on wieczorem znowu smiga, a ja dzis biore urlop i będę normalnie w nocy spac :tak:

Ostatnia edycja:
hej
Ja moich chłopaków odwiozłam do przedszkoli i muszę siąść do pracy, a strasznie mi się nie chce :-(
Amelka ładne te Twoje pomidorki, na żywo ładniejsze niz na zdjęciu ;-)

reklama
Do góry