reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Amelkowa pewnie ,ze z m możesz wpaść:tak: Adres jak już wszystkie się zapoznałyście to kasuje.

Yyyyy tylko mi m zadzwonił,ze wodę wyłączyli:-D ,ale to nic kawa może być z mineralki nie?

hej kobitki ....próbuje moją zołze uśic....od 2 godzin....zeby mi o 17 wstała i nic..............wczoraj z nami iddiane jones oglała i zasnac nie chciała....spała do 9,30 i teraz jaja sobie z matki robi :)
Ale bede napewno. Jak dla mnie mineralka tez jest ok ;-)

oj Magda, ale masz fajne to mieszkanko :tak: i pyszna kawke ;-) w ogóle fajnie Wam tam dziewczyny w tym atrium :tak: Ani mieszkanko tez fajne, ja tylko jako architekt patrze troche krytycznie i od razu mysle o tym kto to projektowal i proporcjach lazienki do reszty domu :baffled: Ale ogolnie fajowe ;-)
Amelka wpadnij do mnie to od razu poczujesz przestrzen u siebie :-D

bry ;-)

ja tylko melduje ze żyjemy... jakoś weny do pisania brak...do innych spraw też... potrzebuje jakiegos kopa w zadek na rozpęd...

hej Wam
a ja mam dzisiaj szczęśliwy dzień :-) właśnie zarezerwowałam dla nas wczasy nad morzem na 9 dni końcem sierpnia :-) wiecie, że ja chyba ze 100 lat na takich wakacjach nie byłam :baffled: jak mieszkaliśmy w Anglii to na wakacje jeździliśmy do Polski :confused: Ale odpoczynku mi potrzeba po tych ostatnich miesiącach samej z dziećmi :tak:

rubi, to może na spacer sie po południu przejdziemy, jest ładnie, ja o 16 juz mam dzieci w domu, przed 17 karmie Patryka i możemy na godzinke wyskoczyć pospacerować???? co Ty na to????

reklama
wiecie co.... musicie mnie tak zasypywac propozycjami??? teraz mam dylemat...spacer czy kawa na Malince...
póki mam Jaśka wresja spcerem na kawę na Malince odpada...

Do góry