reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Bry :-)

ja tylko melduje ze zyje...

swieta zasmarkane, chore, z gola choinka, ale prezenty byly...przynajmniej dla dzieciakow...

nadal wszyscy chorzy, niekotrzy nie tylko na ciele ale i na umysle:-p

odezwe sie jak sie ciut ogarne :-) a tymczasme badzcie grzeczne bo ja podczytuje tylko weny do pisania brak :-(

UDANEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ I SZCZESCIA W NOWYM ROKU

Corina wiem,że są takie zajęcia na basenie w Akwarium,widziałam ta ogloszenia,ale szczegółów nie znam:sorry2:
Rubi powrotu do zdrowia dla całej rodzinki!

My dzisiaj nic szczególnego:sorry2:Idziemy do znajomych z młodym,oni też maja malucha i jeszcze jedna para z dzidziusiem będzie.

A na Nowy Rok zyczę Wam samych radosnych dni i dużo zdrówka !!!!

Bry, pierwsza w nowym roku :cool2:

Szczescia, zdrowia, miłosci i pieniędzy Wam zycze ;-)

My mielismy zaproszenia na dzieckowe party sylwkowe, nie poszlismy po numerze jaki syn zaprezentował w Święta :sorry2:. Za to byli u nas sąsiedzi ze swoim małym i jakos przeleciało ;-)

bry kobitki w Nowym Roku.......duzo zdrówka, miłosci szczęścia, pociechy ze skarbków i duzo kasy!!
U nas udana impreza, wytańczona do rana i bez kaca .....no, pozwoliłam sobie na jedno małe malibu ;-);-)balowaliśmy w Big Benie i naprawdę super było...:-)
A dzieci z babcią tez szalały, Ola się zbudziła przed 12 i do 2 nie spała, mama się naśmiała bo tak się wydurniali z Domkiem a potem luz zasnęła, nie płakała za mamą!
A dzis spała do 12......z nami,,,,,

Bry :-)

mam dosc... dziecki nadal chore :-( za chwile Moni minie termin drugiego szczepienia na rotawirusy :-(
cherlaja jak stare gruzliki - oboje w czasie i po spaniu.... jak sie bawia jest OK...chyba ich nie bede kladla spac :-(

Amelkowa :-) jak czytalas wyzej... spacer na razie odroczony :-( Monia nadal trenuje ssanie smoka, chuste uwielbia (baba sie smieje jak widzi ze sie motac bedziemy) wiec nadzieja jest :-) jeszcze zeby zdrowko w parze z nadzieja i checiami szlo... (para to 2... hmmmm :-p)

nasz Sylwester... w domku... lyknelam szampana, wciagnelam golonki pieczonej w miodzie i piwku i czekalam do 1:30 az sie Monia na pierwsze sniadanie obudzi... dobrze ze polozylam sie do wyrka bo panna spala do rana :-)

Rubi zdrówka dla dzieciaczków....biedactwa.
A wam muszę się pochwalić...jest biały, malutki, śliczniutki ząbek!!!Ale super...i drugi obok zaraz wyjdzie...Stąd nasze ciężkie nocki!

Nastał nowy rok a na forum w doalszym ciągu ruch jak w ulu :-D:-D:-D

Amelkowa lizusie ;-)
Rubi zdrówka dla dzieciaczków, aby przez cały nowy rok choróbska Was omijały! :tak:
Daggy grsatulacje dla Olinki :-). U nas tez pobudki co noc, trójki wychodzą :wściekła/y:, jedną juz mamy ufff, druga się przebija :tak:.

reklama
Morning :-)

nie pojechalismy na rehabilitacje :-( Monia nadal kaszle :-( mniej ale jednak kaszle :-(

zlapalam 50 ml siuskow :-) reszte oddalam pampersowi bo to ponoc niewiarygodne zeby takie male dziecko wytrzymalo bez siusiania cala noc :-) jeszcze ktos pomysli ze sikam za corke :-D:-):-D:-)
Monia oszczedna - nie sika w nocy ;-):-D i dobrze... z sucha doopka lepiej sie spi :-)

Amelkowa :-) jak ja bym chciala miec czas na pieczenie ciastek...

poprosilam malza zeby mi cos slodkiego kupil ale bez mleka, masla, margaryny...
kupil mi... slone paluszki, chipsy i batoniki musli - tylko te ostatnie slodkie byly ale ja mam juz spuchniete dziasla od orzeszkow, migdalow...

mielismy z Jaskiem piec wczoraj kruche ciasteczka... margaryna wyciahnieta z lodowki czeka... ale Monia wczoraj w dzien spala tylko 2 razy po pol godzinki wiec z ciastek nici :-(

aha... wczoraj panna M zaliczyla pierwsza kapiel w duzej wannie :-) ale miala radoche :-) od dzis kapie dziecki razem ;-)

Do góry