M
Marcik&Kuncek
Gość
Marcik, sklepu nie znam, ale znam bardzo dobrego masażystę;-)
oj marzy mi sie marzy, tylko odwieczny problem nie mam komu Małego zostawic :-(
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z nic niebolącym nacięciem to bym się kłóciła...Wszystko zależy od tego jak przebiega poród... Ja byłam nacinana i to porządnie zanim Oliwka zaczęła wychodzić, bo musieli mi włożyć kleszcze... I wszystko bolało jak cholera... Do tej pory mam traumę i nawet widok dziecka nie złagodził tego bólu... Ile mam tyle przeżyć ;-)Amelka a co to za dane dotyczące porodu z nacięciem? zadna mi filozofia, dziecku cięzko wyjsc,nacinają,Ty i tak nic nie czujesz i tyle,potem Cie zszywają no a potem to już boli jak cholera :-) ja byłam na szkole rodzenia na kilku zajeciach,wszystko pięknie ładnie ale najlepsza szkole to miałam podczas porodu,niby wiedziałam jak oddychac,wiezialam jak przec a pote sie okazalo ze do konca to wcale nie wiem![]()
Rubi mi tp wyglada na kolki....:--( okres sie zgadza, trzy tygodnie.....:-
-(
pionowa pozycja przynosi ulge.....daj saab, masuj brzusio ale u nas nie pomagalo...