M
Marcik&Kuncek
Gość
natimove matko ale masz
, ja moze przez 3 czy 4 dni od kąd mam Kubice miałam takie dni, bardziej sie złoscze na jego starego
... bo on wszystkiemu winien zawsze 
Moj Kubus jak mi 3 kolki zapodał, jedna trwała chyba cały dzien to zaraz poleciałam po butle. Sa dzieci, z tego co rozmawiałam z lekarzem, które wola zjesc wiecej, a rzadziej, ja miałam po ponad 100ml (sprawdzałam laktatorem x razy) w jednym cycu, on jadł dwa całe +60 lub 90ml butli i dopiero był najedzony
. Ja nie mam pojecia gdzie on to miescił
. Miesiecznie przybierał po ok 1300g ... duzo, a teraz ... chuderlak jeden
, a tez duzo je
.
Ja nie lubiłam karmienia cycem, mimo tego ze wszystko było ok pokarm, nawały chyba z 2 tylko ... nie lubiłam i tak
. Karmilismy sie cycem 3,5 m-ca, gdzie od 2 tyg była raz, potem 2 razy, potem 3 razy dziennie butla. Az nastał moment gdzie Kubus ryczał na sam widok cyca, spróbowałam 3razy, nie chciał nie musiał, zaraz i tak dziete rozszerzalismy, a mi pokarm samoistnie zaniknął
. Bez nawałów, zapalen, tak naturalnie był i się zmył
. Przeciwciał dostał, to najwazniejsze 
Natimove a hustawke zbawienna z fishera dla synka masz, jak nie to polecam w milion%, super wynalazek

, cisza i spokój, mały sie buja, zasypia tam, oglada co robisz po domu, extra 

. Wynalazek godny nobla 
Na allegro masz ich do wyboru, do koloru
Daggy mi sie wydaje, ze z wiekiem jest gorzej;-), tak to takie słodkie małe lezy , spi, na cienie sobie patrzy, z zabawką gada na 'gu', nosi sie, cyca czy sie husta ... a teraz z oka sposcic nie mozna
, na spiaco sie nie nakarmi jak nie zje czegos, bo łapką walnie i tyle ... mało spi, a za to wieczną gangsterke uprawia, a matka za nim lata i lata 
Z moim psem dalej zle, dzisiaj jedziemy na usg bo wydaje mi sie ze cos w brzuchu tez siedzi, na rtg niby nic nie widac ... jestem niespokojna jak ona bidulinka :-(

Moj Kubus jak mi 3 kolki zapodał, jedna trwała chyba cały dzien to zaraz poleciałam po butle. Sa dzieci, z tego co rozmawiałam z lekarzem, które wola zjesc wiecej, a rzadziej, ja miałam po ponad 100ml (sprawdzałam laktatorem x razy) w jednym cycu, on jadł dwa całe +60 lub 90ml butli i dopiero był najedzony

Ja nie lubiłam karmienia cycem, mimo tego ze wszystko było ok pokarm, nawały chyba z 2 tylko ... nie lubiłam i tak

Natimove a hustawke zbawienna z fishera dla synka masz, jak nie to polecam w milion%, super wynalazek

Na allegro masz ich do wyboru, do koloru

Daggy mi sie wydaje, ze z wiekiem jest gorzej;-), tak to takie słodkie małe lezy , spi, na cienie sobie patrzy, z zabawką gada na 'gu', nosi sie, cyca czy sie husta ... a teraz z oka sposcic nie mozna

Z moim psem dalej zle, dzisiaj jedziemy na usg bo wydaje mi sie ze cos w brzuchu tez siedzi, na rtg niby nic nie widac ... jestem niespokojna jak ona bidulinka :-(