Arogo
Fanka BB :)
asia ja teraz zobaczylam ze masz 4 dzieci, nas w domu byla 4 i bylo extra, ja to jednak nie wiem czy dalabym rade, moj Dominik to zywe srebro jak to sie mowi :-) na sekunde nie usiadzie, dlatego tez nie decydowalismy sie nie dziecko wczesniej, tez chcialam roznice wieku 2 lata. poniewaz jestesmy w Anglii jeszcze i nei mam pomocy rodziny wiec musialam sobie sama z nim radziec, tzn z Radkiem, ale to co innego niz oddanie malego czasem do babci na popoludnie :-) teraz bedzie kolejny chlopak i licze na to ze bedzie nieco spokojniejszy :-) chcialabym miec 3 dzieci, ale to czas pokaze, zobacze co ebdzie za rok, dwa z dwoma chlopakami :-) jesli ktos by mnie zapewnil ze 3 bedzie dziewczynka na 100% to bym sie nie wahala ale poniewaz tak sie nie da to uzalezniam to od sytuacji :-)
a Dominika gonie do sprzatania, ale mnie to zbyt duzo nerwow kosztuje, bo nawet jak posprzata to zaraz cos innego nabalagani i tak w kolko, a ja juz jestem zmeczona ciaza i nie mam sily gonic go przez caly czas i na koniec dnia wygalda tak, ze on posprzata troche a potem ja mam sprzatanie :-)
a Dominika gonie do sprzatania, ale mnie to zbyt duzo nerwow kosztuje, bo nawet jak posprzata to zaraz cos innego nabalagani i tak w kolko, a ja juz jestem zmeczona ciaza i nie mam sily gonic go przez caly czas i na koniec dnia wygalda tak, ze on posprzata troche a potem ja mam sprzatanie :-)