reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Saly to chyba jakiś ponury żart, ale jak tak można :baffled:
Marcik spóźnione lekko, ale szczere wszystkiego najlepsiejszego dla Gangstera ;-)

reklama
MARCIK wszystkiego naj naj naj dla synusia :)))

Niestety troli nie brakuje dlatego fajnie ze znacie sie osobiscie i nie ma watpliwosci ze tutaj trola brak ;)

A nasza najmlodsza pocieszka ma juz 1 zabka a drugi wyjdzie na dniach :)

Bry.....

nasz weekend srednio udany... pojechalam wczoraj do Jaska i zastalam wielkiego marude... a jak Jasiek marudzi to znaczy ze jest... chory :-(
no i faktycznie 38 st.C :-( pojechalismy do lekarza ale zadnych innych objawow nie bylo... tylko goraczka.... cala noc podawalam mu na zmiane Nurofen i Paracetamol...
dzis znow do lekarza.... ale teraz do goraczki doszedl jeszcze bol gardla...

tak wiec Saly, Amelkowa ja juz ze spotkanka we wtorek jestem wymiksowana :-:)-:)-(

aha... saly - czy ta dziewczynka, ktora podobno umarla nie miala najpierw na imie natalka?

no i bylam wczoraj u dr R ;-) paciorkowcow nie posiadam :-) a Monia tancerka juz kolejny raz ustawila sie glowa w dol:tak: ciekawe jak dlugo wytrzyma w tej pozycji.... Jasiek jak sie w 23 tc ustawil do wyjscia to grzecznie tak siedzial do konca a ta panna ma chyba mrowki w pupie i ciagle sie wierci :-):-D czyzby zapowiedz ADHD????:baffled::baffled:

hmmmm....

wlasnie wrocilismy od lekarza.... pani doktor zdziwiona postepowaniem swojej kolezanki ktora nas wczoraj przyjela i kazala dzis jeszcze raz sie pokazac...

no i angina to to nie jest, Jasiek ma brzydkie migdalki podniebienne i mamy jechac do laryngologa, ktory Jaska zna zeby ocenil czy sie z nimi cos dzieje... dalej mam podawac nurofen i paracetamol...

wychodzi na to ze skladke placimy zusowi ale zeby dziecku pomoc to i tak trzeba jutro wyskoczyc z 70zl za wizyte u laryngologa - dobrze ze choc tam bedzie jakis konkret (o ile pani doktor nie ma urlopu...)

glowa odpuscila ale prawa nerka przypomniala sobie o mnie :baffled: gniecie :baffled:

bidulki co wy macie z tymi nerkami...........ja wczoraj spotkałam znajomych z dziecmi....miedzy miskami jest 11 msc różnicy...jak pomyślałam że przy takiej różnicy miedzy dziećmi to ja byłabym msc w ciąży , ojej........szok jak ona to przeżyła.............

Rubi a dlaczego nie pójdziesz do przychodni? ja nigdy nie chodze prywatnie do laryngologa........

w naszej przychodni nie ma specjalisty laryngologa a nasza pani doktor to specjalistka ktora kazdemu moge polecic - zawsze pomoze Jaskowi czego o innych lekarzach powiedziec nie moge.. i czesto jest tak ze Jaska cos bierze w dzien kiedy laryngolog nie przyjmuje, jedziemy do innego lekarza a poprawy nie ma i i tak ladujemy u niej - pierwsza dawka lekarstwa i juz poprawa ;-)
Jasiek ma teorie ze to te cukiereczki go uzdrawiaja ;-) - zawsze cos tam dostanie - albo lizaka, albo cukierka, ablo naklejke - a ostatnio wysepil caly zestaw ;-)

uwielbiam ja ;-) Jasiek tez ;-)

Amelkowa ;-) no dokladnie.... nie wiem ile mam biedaka faszerowac tymi lekami ale wyjscia nie mam bo przed chwilka mial 38,9 st.C
a dobowe dawki i nurofenu i paracetamolu juz przekroczone....:no::no::wściekła/y::angry::baffled:
pani doktor powiedziala jednak ze takmozna przez 3 dni...... wrrrrrr

reklama
tak... trzydniowke juz Jas przechodzil...
pani doktor powiedziala za takie leczenie objawowe = zbijanie goraczki moze trwac 3 dni i dopiwro potem mamy isc do lekarza........

Do góry