reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

witam Was dziewczynki:-)
po jednym dniu nieobecnosci i zaleglosci mam widze mnostwo, nie wiem jak ja za Wami nadarze:-(
u Was pada i pranie nie schnie, a ja zdycham z goraca, tak sie cieszylam, ze lato w Anglii nie jest takie upalne i koncowke ciazy nie bede miala taka ciezka, a tu prosze, prawie jak na pustyni:szok:
no i musze sie Wam pochwalic:-)
17 GRUDNIA 2009 to moj wielki dzien, zarezerwowalismu wczoraj bilety na powrot :-) az mi sie chce skakac ze szczescia i gdyby nie tez wielki brzuchol to pewnie bym sobie poskakala :-) :-) :-) OPOLANKI - PRZYBYWAM!!!!

reklama
no to super Agnieszka ;-) swieta juz w Polsce spedzicie ;-)

u nas nie zapeszajac sloneczko czasem widac - tylko jak dla mnie niesamowicie duszno :-( no ale moze to przez ten brzuchol tak to odczuwam...

zaraz ide na maly spacerek ;-) mam nadzieje ze przezyje ;-)

Agnieszka super!!! czekamy ;-)

Rubi już oni z tą cysterną będą wiedzieli co zrobić ;-) spróbuj Big Milka!!! Mi pomaga jak mnie zgaga złapie na mieście...
Poza tym - pyszny ;-):-D:-D

Może być przed wejściem do Scandii, już się tam na pewno znajdziemy ;-) Dzwoniłam do LOMY, rzeczywiście do 9:30 ;-):-D I wszystko gra. Tylko i tak busa mamy o 7:00 :dry:

Amelkowa ;-) a co to jest Big Milk? matce alergika takie nazwy podajesz... ja sie na tym nie znam.... jakis batonik czy cos?
nie kupuje takich rzeczy bo mi potem przy Jasiu glupio wcinac....

nie przejmuj sie na zapas.... ok. 7:30 bedziesz w Lomie - wtedy najwieksza kolejka jest.... wypijesz drinka i bedzie siedziala na korytarzu godzinke - ok. 9:00 bedzie a potem pojdziesz zjasc jakies sniadanko (o ile cos wcisniesz w siebie po tej glukozie) i pelna sil bedziesz buszowac po Scandii :-):-D

wiecie co??? chwalilam sie za tak tanio ksiazke wylicytowalam co nie? no wylicytowalam ale sprzedajacemu zablokowali konto:szok::szok::szok:....
dostalam dzis @ zeby mu nie wplacac pieniedzy poki sprawa nie zostanie wyjasniona a ja goopi los jak cos zamwiam to od razu place no i teraz nie wiem czy dostane ksiazke czy nie... :baffled::szok:

Rubi u nas ulewa na maksa! Także wiesz, daleko na spacerek się nie wybieraj, a przynajmniej idź tam gdzie będziesz mogła się schować...;-)
no i w Opolu - w moim kompie wyswietlil sie Twoj post ze ulewa i..... tutaj juz tez grzmi :-( a tam na poczcie pewnie moje paczki leza.... z apteki, spodnie, bluzka do karmienia... jutro po wycieczce do Scandii podjade jeden przystanek dalej i odbiore ;-)

Agnieszka ;-) upalow nie chce ale slonko by sie przydalo ;-) obecnie moge odstapic kilka grzmotow, piorunow i 90% deszczu ktory pada - mam stracha przed powiedzia :-(

cholera...napadalo mi do malych pokoikow :-(
dobrze ze malz odbiera dzis Jasia i ze dalam malemu kurtke p/deszczowa do przedszkola....
no i dobrze ze na ta poczte nie poszlam ;-)

reklama
Amelkowa ;-) nie wiem jak bylo w Turawie... nie pamietam... ale u rodzicow woda siegala do paratetu na parterze ;-( a teraz jeszcze mama z zapaleniem pluc....

Do góry