reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Dzien dobry ;-)

ale jestem niewyspana i jeszcze ta pogoda:baffled: ... padne dzisiaj na twarz bo sami z Gangsterem jestesmy :dry:

Ide uspac Kubunia i dalej wystawiac aukcje:baffled:, dzisiaj kolejna ture ciuchów musze sfocic ... bleee .... muszę jeszcze potem nadrobic co pisałyscie :-) zwsłaszcza co to za blublis ;-)

Wystawam te aukcjie i sie rozczulam ;) jaki ten moj Kubulek był malutki słodziutki np w tych szmatkach ;-):-)

Załączniki

• 11.jpg
    11.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 21
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Amelkowa nie bede tu wklejac linku do allegro bo sa tam tez TZ aukcje :tak:
Mam kilka rzeczy co sie nadaja dla dziewczynek, to wam wkleje fotki ;-)
Faktycznie super jest z tym tesco :-) Namieszane zawsze w paczkach z długim rekawem sa krótkie itd :angry: Ja zawsze sprawdzam 3 razy co tam mam juz w sklepie ;-). A dorwac cos na 12-18m-cy czy 18-24 m-ce jest sztuką :-( i na nie nie ma przewaznie przecen lub brak całkowity rozmiaru :angry:

Rubi mam super spodenki na szeklach białe, obrobie fotke to wkleje, uwielbiałam w nich Kubusia :-). Moze bys chciała dla Monisi?

No nie moge jakie słodkie :-)

Załączniki

• 16.JPG
    16.JPG
    42,8 KB · Wyświetleń: 22
Amelkowa mam kilka pajacyków welurowych, Kubus w nich był moze z 3-4 razy, sa jak nowki :tak: Jak chcesz fotki to mów ;-)

Rubi mam juz fotke spodenek, to jest cieniutenki, milusi sztruks, idealny na lato i ciepłe dni :-) roz 62.

Załączniki

• 24.jpg
    24.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 21
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzien dobry ;-) choc ciut szary... moze sie jeszcze rozpogodzi???

na wstepie zaczne od Blubisiow... a więc moje drogie... jestem rozczarowana Wasz postawą.... wszystkim sie blubis podobal i radzilyscie wziac 2... A JA???
skoro pluszaki sa "zbyt osobiste" to mi sie dzieci nie dadza pobawic... :-);-):tak::-D:-p:-p:-p
sobie chyba tego miniaturowego kupie :-p:-p:-p na imieninki :tak:;-)

Agnieszka ;-) sprawdzisz w praniu Przed-Szkolke... moze Twoj synek sie tam odnajdzie a moze dostanie sie do publicznego przedszkola przy nastepnym naborze...
nasza pani dyrektor na pierwszym zebraniu mowila ze 3 latki sa jeszcze za male na dodatkowe zajecia - nam sie tez tak wydawalo ale okazalo sie ze u Jasia w grupie prawie wszystkie dzieci chodza jednak na angielski a on w tym czasie sam jak palec siedzi to tez go zapisalismy:tak: czasem jestem za wczesnie i slysze jak sie dobrze bawia ;-)
a najlpesza rekmendacja naszego przedszkola jest placz Jasia jak mama za wczesnie przyjdzie :-):-):-):-D:-D:-D Amelkowa widziala i slyszala :-D

no wlasnie Amelkowa ;-) w Realu tez sa chyba jakies mega promocje bo jak wczoraj przed poludniem bylismy z Jasiem to nawet przy kasie dla ciezarowek byly mega kolejki - koszyczkow czerwonych nie bylo :-( nie liczylam ze ktos autentyczna ciezarowke przepusci w kolejce do kasy i nie robilismy zakupow:-:)-:)-(

a co do ciuszkow z Tesco to musze sprawdzic co kupilam Kamili... powiedzialam jej ze dla takiego maluszka bodziakow ma nie kupowac a moze to tylko opakowanie z newborna jest???:szok::szok::szok:

Marcik ;-) dziekuje bardzo - szafa mi sie nie zamyka i teraz ewentualnie bede polowac na kiecki a Ty chyba gangstera w kiecki nie ubieralas :-D:-)

w ogole stwierdzilam ze ciuszki po Jasku sa w bardzo dobrym stanie - wlasnie welurowe dobrze sie trzymaja :tak:

ja wczoraj mialam bardzo dobry dzien ;-) same mile niespodziewanki :-) i jeszcze nabylam pierwszy raz w drodze licytacji wieloprzedmiotowej knige za 14 zl a w sklepie kosztuje ona 49 zl :-)
moj wczorajszy dobry nastroj zostal jednak naruszony wieczorem... malz zdjal firanki po....wstyd pisac po jakim czasie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wypralam wiec firanki, umylam okno (nie powiem zeby obylo sie bez skurczy i bolu kregoslupa). umowilam sie z malzem ze zaraz jak przyjedzie powiesi jeszcze mokre firanki bo prasowania ich to ja juz nie przezyje... malz przyjechal i co uslyszalam??? "zaraz"... no i to "zaraz" trwalo na tyle dlugo ze firany wyschly i wygladaly jak psu z gardla wyciagniete... dzis znow je wypiore i gdyby nie bylo mnie na forum do jutra to znaczy ze malz wlaczyl opcje "zaraz" i ja go ZARAZ zaciukalam i mozna szukac ze mna kontaktu w areszcie sledczym:-);-):tak::-D paczki mile widziane beda ;-):tak::-):-D

poki co zmykam ;-)

Amelkowa!!!!!!!

jak potrzebujecie AGD do zabudowy to ruszajcie najpierw do sklepu z II gatunkiem - na Niemodlinskiej obok strazy miejskiej!!!

ceny maja tam fajne, towar z gwarancja a dlatego II garunek ze sie cos tam obilo albo zarysowalo w trakcie transportu - my mamy stamtad i zmywarke (450 zl taniej bo panel przy podlodze odpada) i pralke bo z boku porysowana - tu juz nie pamietam ile taniej kupilsmy...
ale takie odpbicia i zarysowania w sprzecie do zabudowy to pikus...

Nooo jeśli chodzi o 'naszego' pana od angielskiego to same superlatywy, dzieci szaleją z radości na jego widok i codziennie się pytają czy dzisiaj jest angielski :-D:-D Raz sama widziałam zajęcia, bo zrobił dzieciom zbiorowo na dworze - jakoś ich mało wtedy było i normalnie aż się ludzie zatrzymywali przy ogrodzeniu i patrzyli :tak::tak::tak:

to bylo 10.04.2009r. :-p:-p:-p w Wielki Piatek ;-)
nastawialam sie wtedy na czekanie az sie angielski skonczy a okazalo sie ze juz po zajeciach i ze na placu zabaw byli ;-)

Marcik wrzucaj i o ewentualnych cenach mów ;-) Ja pajacyków welurowych praktycznie nie mam... Więc zdjęcia mile widziane. Muszę jeszcze popytać bratówki mego M. co ona tam dla mnie odłożyła...

Z weluru mamy tylko tyle ... reszta u siostruni TZ :-(

roz 56, a duze sa jak 62

673407361

roz 62

673470950_1

673470950

roz 62

673477602

673477602_1

673477602_2

Rubi sukieneczek u nas brak :-D:-D

Amelkowa ;-)
nie chce Cie martwic ale... przegapisz :tak:
najlepiej poukladaj ciuszki wielkoscia a nie rozmiarem bo....
ja "zascielilam" cale lozko ciuszkami i ukladalam wielkoscia a i tak pewnie beda takie ktorych Monia nie zalozy... ale nie przejmuj sie - tak szybko bable rosna tylko na poczatku :-)

reklama
Jakis ciuszkowy dzien, nie Amelkowa ;-) Ja dalej na tym allegro te malenkie ciuchy wystawiam, a gdzie rozmiar 74 :angry: i akcesoria :szok: ... no trudno raz zrobie i juz bede miec na zas jak sie nie sprzeda ;-). Tak to jest jak sie ma net muła :-(
Dziecko z domu z babcia wybyło, wiec moge przynajmniej na spokojnie klikac :-)

Rubi do jakiego rozmiaru szybko sie rośnie?

Do góry