reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Marcik ;-) kup odpowiedni material i kazda krawcowa Ci uszyje ;-) a juz na bank taka ktora suknie slubne i wizytowe szyje :-)

a z tymi plamami... wiesz..., jak widzialam ubranka po coreczce kolezanki to.... masakra! Jasiek az tak sie ciapkal jedzieniem...

reklama
Amelkowa ;-) sluchaj o tym macierzynskim za nas obie ;-)

a o tej grypie to nie mam sily czytac... i tak mam niewielki wplyw na to czy nas dorwie czy nie :-(

nie no... ja tez przeczytalam ale... nie zamkne sie z dziecmi w domu zeby nie miec kontaktu z wirusem... trzeba po prostu reagowac na kazdy nawet najmniejszy objaw i leciec do lekarza... no i trzeba chyba sie zaszczepimy na zwykla chocby grypke ;-)

chyba zaraz wskocze do wanny, wykapie sie i pojdziemy na spacerek :-) juz dawno tak ladnej pogody nie bylo ;-) przynajmniej u nas widac sloneczko :-)

jestem zla :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
w marcu napisalam do producenta wozkow czy moge u nich zamowic podwozie do wozka.... Mila pani odpisala mi ze oczywiscie, podala cene podwozia i przesylki... zapytalam ja jeszcze czy przy okazji moglabym jeszcze jakies dodatkowe akcesoria zamowic - podala ceny i napisala ze zadnych problemow nie widzi...

wczoraj wyslalam maila ze chce oprocz tego jeszcze kompletny wozek a jakas inna Pani pisze mi ze nie prowadza sprzedazy wysylkowej.... goopia malpa miala przed soba na monitorze cala moja dotychczasowa korespondencje ze swoja firma...

i wiecie co? jak nie beda mi chcieli tego przyslac to zaczne rozwazac mozliwosc zakupu innego wozka :angry::angry::angry:

pisalam caly czas na ten sam adres mailowy... w marcu zawsze odpowiadala mi ta sama kobieta a wczoraj...
wczoraj napisalam ze maja ustalic wersje i mnie poinformowac... na razie milcza :-( choc maila odebrali...

Dam im jeszcze szanse... ale jesli bede musiala ruszyc tylek i zaczac szukac wozka w sklepie to moze sie okazac ze mnie sprzedawca przekabaci i kupie cos innego...

w Opolaninie juz Roana nie maja bo podobno jest teraz konkurencyjna firma z bardzo podobnymi wozkami.... bylam wtedy z Jasiem i nie mialam czasu poogladac tej karocy ale jeli bede musiala szukac to ja sobie poogladam :-)

Ostatnia edycja:
Amelkowa ;-) dzieki - juz znalazlam i w razie W mam alternatywe... tu gondolka jest co prawda o 2 cm krotsza i wezsza ale Monisia chyba bedzie mniejsza od braciszka, no i ma sie urodzic miesiac pozniej wiec powinna nam taka gondola wystarczyc - no i ciut lzejszy ten wozeczek jest :-)

tylko znow musialabym wybierac kolor.... to mnie przerasta :-(

Ostatnia edycja:
no widzisz.... a mi tu wmawiali ze pierwsze dziecko zawsze mniejsze a kolejne wieksze sie rodza... i po ostatnim usg mi sie Monisia za mala wydawala....

Dobry, słonce na wsi widok niecodzienny ;-)

Marcik ;-) kup odpowiedni material i kazda krawcowa Ci uszyje ;-) a juz na bank taka ktora suknie slubne i wizytowe szyje :-)

Pomierzyłam Gangsterka i bedzie dobry ten co znalazłam na allegro 18zł z przesyłka, potem zamówie bo musze do garów stanac, wziasc prysznic i jeszcze z Gangsterkiem do sklepu skoczyc ;-)

Tak patrze na te nasze luzackie ciuchy i nie wiem czy kasiadz (szalony dodam, co sie nasłuchałam o psuciu statystyk parafii i zyciu bez Boga to moje :dry:) nas nie pogoni .... moze cykne fotoska i wypowiecie sie com?

reklama
Co do mutacji gryp ... mysle, ze predzej czy później i tak cos ludzkosc wybije, jak sami wczesniej tego nie zrobimy ...

Do góry