reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
ja musze "do ludzi"!!!
siedzenie w domu z tym malym bandyta mnie dobija!!! dzis myslalam ze go udusze :-( co chwilke glodny, zyczenia z sufitu - jak dostanie to zmienia zdanie... i znow jeczy ze glodny... jedynie sniadanko zjadl bez marudzenia i jeszcze stwierdzil ze mu smakowalo :tak:
no i "szumi" szuuuuuu szuuuuuuu szuuuuu.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jutro mam zamiar zabrac go na poczte ;-) mam tylko nadzieje ze bedzie pogoda :-) do przedszkola idzie dopiero w poniedzialek....

Mam do nadrobienia 18 stron ;-) ... damy rade ;-), ale dopiero jak Kubunia uspie czyli za jakies 2h :tak:

U nas zawirowania przed imprezowe :cool2:
I co najsmutniejsze nie mamy chrzestnego przez TZ :angry: ... dzisiaj mamy dojsc do porozumienia na kogo padnie, mamy 3 kandydatury ;-)
Gosci bedzie bite 20 osob. Torty przepiekne juz zamówiłam :tak:. Czekoladowy z figurką spiacego chłopca, płatkami migdała itd na chrzest, a truskawkowy z napisami i dekoracjami na roczek :tak:
W piatek jade wybrac menu do knajpy :-)
Kubus juz prawie ubranko ma, stwierdziłam, ze ubieram go normalnie:cool2:. Nic mi sie z tych strikte chrztowych ubranek nie podoba, brzydko uszyte niestety :-(
Wiec kupiłam mu sportowa marynarke granatowa w białe paski, super mu pasuje :cool2:, rózowa koszule :-p i białe bojówki :tak:. Szukam jeszcze krawata ... rózowego ;-). Butów nie kupuje, jak bedzie zimno dostanie połbuty co po wiosnie sa jeszcze dobre, za kostke sa ale juz trudno - brazowo jasne lub jak bedzie ciepło granatowe sandałko butki sportowe ;-)
Ja oczywiscie nie mam co na siebie włozyc :angry::baffled: i nie wiadomo kiedy dostane wychodne :-(

daggy sabu max 30 kropli dziennie i to w wyjatkowych okolicznosciach :tak:. My dawalismy rozbita dawke 15 kropel 3 razy dziennie po 5 kropli (lakarz polecił), dzien w dzien, nie wolno czekac na kolke :no:. Sab musi byc non stop w jelitach ( w całych jelitach). Bo jak podasz w momencie kolki nie podziała, bo kolka znajduje sie w innej partii jelita niz sab :tak:. Spróbuj jeszcze rewelacyjna wode koperkowa :tak:

to do potem ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ojjjj.... bede biedna.... od kilku dni obserwuje pewna prawidlowosc... Jasiek rozrabia jak pijany zajac w kapuscie a w tym samym czasie Monisia trenuje skrzyzowanie brake dance z kick boxingiem :-) ;-)

dziewczyny zaglądam pare stron wstecz a nie mogę znależć tel do dr.Żurek a chyba podawałyście plisss napiszcie jeszcze raz:tak::tak: będę wdzięczna ach i jeszcze czy ona przyjmuje prywatnie czy gdzieś w przychodni bo też nie mogę doczytać:wściekła/y:

hehe rubi może Monisia trenuje już aby stopować brata:-D:-D:-D

reklama
ehhh... powiedzcie co Wy na to
ALBUM 5 LAT DZIECKA-A.Geddes- OD WYDAWCY -BORDOWY (661414505) - Aukcje internetowe Allegro

bo mi sie podoba i chyba moim bablom sprawie taki prezent choc Jasiek juz na finiszu tej ksiazeczki ale zawsze cos tam damy rade odtworzyc ;-)

mamy taki, mało stron do pisania jest wiec luzik :-p
za 12zł w tesco w kolporterze nabyłam ;-)

i zastanawiam sie jak Marcik gangstera zabezpiecza przez sladami jedzenia na tych markowych ubrankach za ciezkie pieniadze....

Staram sie, aby sie nie brudził ;-)
Słoikowe plamy sie nie chca spierac:no:, domowe obiadki jak nie przy pierwszym to przy kolejnym praniu schodza :-)

Poczytałam was plotkarki, jakie powazne tematy zdrowotne.
Ja sie nie zastanawiałam nad wyborem pediatry, tata dał swojego znajomego :-p.
Szczepimy sie na wsi szczepionkami, które ja przynosze i jest luz :cool2:
Ja nalezałam całe zycie na licealna i Kubus tez mógł tam nalezec, ale mu zmieniłam z wygody ;-)

Szukam na allegro krawatu, musznika czy czegos takiego i wszystko mi sie za duze wydaje ... no niech to szlak :angry: ... a taka wazna małoletnia imprezka :dry: ... jeszcze raz kurs po sklepach bede musiałą zaliczyc :baffled:

Do góry