reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Rany, gdzie wy??

Dziewczyny, potrzebuję na cito namiary na MĄDREGO DOBREGO lekarza pediatrę.
Mamy problem z Frankiem.
Prywatnie moze być (przyzwyczailiśmy się) byle pomógł.

reklama
Franiowa ja znam/słyszałam o dwóch

Pawłowicz 609 508 821 (pracuje w szpitalu w Kup, a gdzie poza tym można go spotkać, to nie powiem; ale byłam u niego raz z Rafałem; prywatnie, wziął 80 zł)

I drugi bardzo ceniony specjalista jeśli chodzi o dzieciaczki
Janusz Sebastian 606 347 168; on przyjmuje chyba gdzieś koło Pokoja, ale wiem, że też bez problemu jeździ na wizyty domowe ( i to bez względu na porę dnia czy nocy).

Bliżej Opola nie bardzo się orientuję.
Kiedyś dostałam jeszcze namiary na dobrego specjalistę z Wrocławia, ale to polecenie z polecenia, więc tak naprawdę trudno mi powidzieć coś więcej
henryk sarul
781975031
Ponoć pan doktor ma dość specyficzne poczucie humoru....

Mam nadzieję, że z Frankiem nic poważnego?

A my jak nie na dworze, to zajęci w domu jakimś sprzątaniem, prasowaniem (czeka na mnie i coś mi nie po drodze :-p), gotowaniem....
Chwilowo Rafał ucina sobie drzemkę (ponad godzinkę już będzie), a mama nadrabia pilne zaległości internetowe ;-)
Muszę się za allegro zabrać (bo na tablicy.pl to prędzej siwych włosów doczekam niż coś sprzedam); wczoraj gadałam z kuzynką - wybiera się z braciszkiem do nas na 2 tygodnie pod koniec lipca, to trzeba pokój dla nich odgruzować, który aktualnie służy za składzik wazonów, wazoników i kartonów do pakowania.
Ktoś lubi wazoniki????

Witam się szybciorem. Spałam dzisiaj aż 3 godziny i w ogóle nie najlepiej się czuję. Chyba dzisiaj na cito odwiedzę mojego lekarza.

Franiowa z pediatrów w Opolu mogę polecić dr Alinę (czy Alicję, bo już nie pamiętam) Kowalczykiewicz - Kutę. Pracuje na Reymonta na oddziale patologii noworodków i wcześniaków, prowadziła Kubę gdy leżał jeszcze na "erce".

Pokój to miejscowość :tak:

Kamea Ty wiesz, że masz o siebie dbać podwójnie, więc jeśli źle się czujesz, to się nie zastanawiaj i jedź do doktorka, a potem nam tu melduj, że wszystko dobrze (bo nie może być przecież inaczej), żebyśmy się tu nie zamartwiały

Franiowa- jeszcze ja mogę polecić dr. negacza przyjmuje tylko prywatnie w Winowie (pod Opolem;-) ), ja jeszcze nie miałam okazji się z nim zapoznać i mam nadzieję,że to nie nastąpi, ale osoby które miały z nim styczność bardzo go sobie chwalą za fachowość, bo obycie ma trochę po housie....

Jesteśmy już na jutro umówienia z dr poleconą przez Agę Kameę. Zalezy mi bardzo na lekarzu znającym się na specyfice leczenia wcześniaków szczególnie po takich ciężkich przejściach.

CZy nikt nie chce naszej BMWicy??????;-)

Najpierw deszcze, a teraz patelnia. I weź tu człowiekowi dogódź :-D

Kamea jak tam u Ciebie? Mam nadzieję, że wsio ok. Melduj się tu ino.

My dziś ściemniamy....

reklama
To ja powiem, bo Kamea pewnie zajęta przygotowywaniem domu na kilkudniową nieobecność - pan dr zdecydował ze położy się do szpitala i podadzą sterydy. Na wszelki wypadek.
I oby na tym wszelkim w się skończyło.

Do góry