reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Witam również jestem mamą z Opola, ale tu piszę bo pilnie poszukuję Mamy chętnej na darmową sesję zdjęciową dla swojego dziecka. Chodzi dokładnie o sesję noworodkową więc bardzo proszę zgłaszać jedynie dzieci maksymalnie do 10 dnia życia Gdyż sesję najlepiej wykonać zanim maluszek skończy 2 tgodnie. Zachęcam szczególnie przyszłe mamy, które mają termin na maj, czerwiec lub lipiec. zgłoszenia przyjmuję na facebooku. https://www.facebook.com/lubanskafotografia.

Pozdrawiam :)

reklama
Witam, witam,

Oj trochę mnie nie było tu- lać przestało to się pogodę wykorzystuje:-D, ale widzę,że nie tylko ja z tego korzystam:-D

Franiowa- i co byliście/jesteście na turnusie?!?!?!Jak kocurek????

Nasze nowości to takie,że Kacper raczkuje i sam już siada, Amelia posadzona ładnie siedzi i jak ma humor to nawija jak najęta:-D położna się śmiała,że na jakiego radcę prawnego wyrośnie:-D

O, widzisz, dzieci od maleńkości we właściwym kierunku idą:)
Kacper norrmalnie idzie jak rakieta:)

Turnus w lecie, ciotka:)
Radek zostanie przez tydzieńw domu - babeczka z miau.pl nie odezwała się, znalazłam inny hoteli ale za dobę 40 zł!!!!!!!!!! Kurcze, dla nas to masakra - 500 zł dodatkowego wydatku do turnusu nie wchodzi w rachubę.

Hej hej!
Też się melduję, aaa ogródek i praca nie zając :-D

Sylha idą te Twoje bąble jak burza!

Franiowa, kurcze, 40 zł za kota?? To ja bezdomne owczarki niemieckie umieszczam w super miejscu za 15 zł/dobę z wyżywieniem! I na fakturę, kobitka ma wszystko legalnie.

U nas czas ucieka nie wiedzieć gdzie i kiedy, Heniu dorobił się pierwszego ząbka :-) Rośnie i łobuzuje jak trzeba :-D

Mal- a moje dalej łyso w gębie i jeżeli chodzi o Amelię to już zakłądy idą- z mojej strony ma zakaz wypuszczania zębów do 18czerwca:-D,

Franiowa- no to nieźle - koci urlop.....jakbym miała warunki byś nakupiła mu żarcia to bym Ci go w gratisie "przechowała", ale z tego co pamiętam to kot szczególnej troski a u nas by raczej miał hmmm wertepowe warunki:baffled::baffled:,

No mój syn idzie jak burza z trnadem chyba, bo jak ma ochotę to sobie usiądzie z pozycji raczkowania,jak ma odpowiedni podkłąd to wstanie i stoi a jak się cieszy przy tym:-D jak tam dalej pójdzie to mu będzie trza jakie sandałki na lato kupić....Amelia pod tym względem mooocno z tyłu, ale rozwija się prawidłowo więc pełen luz...

Ahoj!
Ja też jeszcze żyję. U nas bez większych zmian - Rafał nadal sam chodzić nie zamierza, chyba że przy melblach - tam poczyna sobie nie najgorzej. Złazi sam z kanapy (tylko wejść jeszcze na nią sam nie umie, co bywa przyczyną sporych awantur). Zęby mamy prawie w komplecie (jeszcze dwie 3 i komplet piątek w oczekiwaniu).
Ja dość zorganizowana, wzięłam się za czytanie Gry o tron, więc zdecydowanie mniej czasu spędzam przed kompem.;.
No i maluszek już kopnie - przynajmniej od czasu do czasu ;-)

Franiowa 40 zł za kota, to faktycznie przegięcie - są miejsca, że człowiek za urlop płaci mniej.

sylha Kacperek to będzie chyba z tych chłopaków, co już na 10 miesięcy będzie latał jak perszing - na dwóch oczywiście. A Amelka też go dogoni - w swoim czasie, ma rację dama - co się będzie spieszyć ;-):-)

Mal ja ogródka musze jednak jak zająca pilnować, bo zielsko pleni się jak króliki właśnie, a jakoś nikt poza mną go nie widzi :baffled:

Macie wszystkie rację. Ja za nocleg w JG płacę 38 zł.
Słuchajcie, mam do oddania po Francu rowerek trójkołowy z "pchaczem" i najprawdziwsze BMW (z samego München;-))z nożnym napędem. Może dla Waszych dzieciaczkó byłyby ok?
17.jpg43.jpg16.jpg

Załączniki

• 17.jpg
    17.jpg
    58 KB · Wyświetleń: 49
  • 43.jpg
    43.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 53
  • 16.jpg
    16.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 41
Hejka :-)

Korzystamy z pogody i zapasów energii; pilnie pracujemy w każdym możliwym kącie ;-)
Rafał dorobił się piaskownicy i powoli jest nią coraz bardziej zainteresowany (jak i łażeniem po całym podwórku - a duuuuuuuże ono jest :sorry:).

Franiowa ten trójkołowiec nadal aktualny? Bo tak myślę, że może by się Rafałowi spodobał... Jeździk jeden już mamy, ale na razie zainteresowanie jest tylko w kwestii mechanicznej czyli jak można kręcić kółkami :-D

reklama
Do góry