reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Franiowa na 1-go Maja obok hotelu Weneda, salon to INSPIRATION nr 77 442 6160; mnie ścina zawsze Marcin (tyle wystarczy ;-))
Z powiadomieniami nie wiem - ja z tego w ogóle nie korzystam; otwieram wątek z zakładki (razem z kilkoma innymi zakładkami) i jak już dotrę do niej (bo najczęściej jest tam któraś w kolejce ;-)) to widzę czy jest coś nowego czy nie (często jest tak, że odświeżam kilka razy bez czytania nawet i i tak nie zdążę doczytać czy jest coś nowego czy nie), no ale nie przegapiam postów - przynajmniej na tym wątku, bo już co się dzieje na Opolszczyźnie, to pojęcia nie mam:zawstydzona/y:

A tak poza tym, to chcę życzyć wszystkim (tym udzielającym się i tym tylko czytającym ;-) może się ktoś jeszcze przyłączy?)
zdrowych, pogodnych i radosnych świąt, pełnych ciepła i miłości oraz wielu wspaniałych prezentów pod pachnącym drzewkiem.
Do napisania po świętach :-)

Wesołych, zdrowych, spokojnych, smacznych i pachnących Świąt
wink2.gif

Dziewczyny drogie:)
Słuchajcie, mam zaznaczone w ustawieniach przysyłanie maili z powiadomieniem o nowych wpisach w wątkach a od miesiąca nie dostaje nic. Myslałam ze BB wymarło;-)
Tez tak macie? Podpowiedzcie coś plizz.

W konkursie blogów, w którym głosowałyście na blog Frania nie zdobylismy nagrody internautów, ale..Kapitauła Fundacji przyznała nam jedną z 4 równorzednych głównych nagród!!!!:)
Wygraliśmy 3500 na wyjazd rodzinny w wakacje:)
Cieszymy sie tak bardzo, ze bardziej chyba się nie da:)

No i w związku z tym szukam zaufanego dobrego fryzjera, który:
1. umie b dobrze strzyc
2. nie zyczy sobie za owo cięcie np 100 zł.
Pomóżcie:)

A teraz lece poczytac, co u Was:)
Witam się poświątecznie, przedpracowo. Co do fryzjera- KokiLoki koło sklepu Specjalista, za starą telekomunikacją (okolice Reala). Kasia, właścicielka salonu strzyże genialnie. I nie drogo. https://www.facebook.com/SalonKokiLoki?sk=info

Ha ha!
Wszystkie pewnie zajęte cieszeniem się świątecznymi prezentami ;-):-p:-D
Rafał swoim jest wprost wniebowzięty - dostał od dziadków pchacza gawędziarza; od rana aż drgawek na jego widok dostaje - ma przynajmniej motywację do przemieszczania, cwaniak mały :-) A buja się coraz lepiej - ciekawe czy ruszy jeszcze w tym roku czy dopiero w następnym....

A co u Was?
Nie no.... Już wiem! Wszystkie się szykują na sylwestrową imprezę :-)
U nas oczywiście domowice :-)

reklama
Do góry