reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Tin super wieści :-) Cieszę się, że sie udało.
A co tam u Was?

Ja chwilowo nie wyrabiam i tak zostanie pewnie do przyszłego tygodnia. Na weekend wyjeżdżamy pod Poznań i muszę obowiązkowo do tego czasu ogarnąć to i owo - nie ma zmiłuj się.

reklama
No i znowu wszystkie wywiało...

Mnie tez od jutra może nie być, bo się trzeba do wyjazdu piątkowego przygotować, więc nie ma że to tamto - będę pewnie dopiero po weekendzie.

Do miłego :-)

Melduję, że jeszcze się kulam :-D
Tin super, że opolski schron wygrał!! Dołączam do pytania co tam u was słychać?
Kamea zajrzałam na Twój blog, jedna z moich koleżanek też szaleje z szydełkiem, drutami i włóczką :-)

Sajgon - ot, co u mnie.
Ale oto efekty - jakby się Wam nudziło, to sobie możecie poszperać (aukcje na all ruszą w poniedziałek - a oprócz tego mam jeszcze do wystawienia stertę książek/komiksów oraz obrazów) - tylko błagam, jakby co, nie piszcie przed poniedziałkiem

Monika Opole • Ogłoszenia Tablica.pl

Głośnik centralny Mission 70C1 (2763841925) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ewentualnie możecie się pośmiać tu i ówdzie
wink2.gif
gdzie mi weny starczyło.

Franiowa gratulacje :-D
Villa uśmiałam się nieźle z tego opisu :laugh2:

Miałam coś jeszcze pisać, ale śpiąca dziś jestem, oczywiście o 22 mówiłam, że dziś idę szybciej spać a nie o 2 jak to ostatnio mi wychodzi.. No to mi wyszło, jak zwykle :-p

U nas Tomek wystartował (odpukać) do przodu. :szok: Od niedawnego, nieporadnego pełzania, teraz już raczkuje, siada, staje w łóżeczku na wyprostowanych nóżkach (a jeszcze kilka dni temu klęczał). Szaleje. Startuje do kotów, ich miseczek, obija się po kątach. Na sekundę go nie idzie spuścić z oka. Jedzonko wszamia. Rośnie. Jest cudnie i nie przeszkadza mi, że od 3 tyg. nie miał rehabilitacji (instruktorka chora), bo widzę, jak jest aktywny. :-D

Franiowa- gratulacje z okazji zameldowania się w Opolu. Oby miasto okazało się tym przyjaznym miejscem dla Twojej Rodziny :-)

aaa, dziękuję Wam za podpowiedź z tym sklepem dzieciowym na Reymonta. Kupiliśmy tam owe krzesełko. Super. Dzięki Wam. Co prawda za 255 zł, ale sprzedawca dał nam 5% rabatu. Niby drobna rzecz, a cieszy. :tak: Będę tam zaglądać. Szkoda, że takich stoliczków do zabawy dla niemowląt nie mają. :baffled:

reklama
Do góry